Vier Pakjesavond bij Spelpunt!

Maandag 5 december is het Pakjesavond bij Spelpunt en dat vieren wij vanaf 21:00 uur met een grote Spelpunt Weggeefactie. Kom maandag online om kans te maken op geweldige prijzen, zoals Munten en Abonnementen! Maar natuurlijk ook de laptops die jullie samen bij elkaar hebben gespaard en dat zijn er al bijna 5.

Vanaf 5 laptops hebben wij een gift voor iedereen die heeft bijgedragen. Deel nog snel de Sinterklaas-pagina om nog sneller te sparen!

Heb jij deze week al jouw 3-uurlijkse gift opgehaald? Daarmee bepaal jij namelijk hoeveel laptops wij weggeven! Wil je precies zien hoever jullie al zijn? Neem dan nu een kijkje op onze Sinterklaas-pagina!

10 Reacties

Sinterklaas bij Spelpunt

De tijd van cadeaus, lekker eten en gezelligheid is weer aangekomen. Bij Spelpunt is er dit jaar zoveel te doen, daar konden we alleen maar van dromen!

Haal deze week zo veel mogelijk 3-uurlijkse giften, want jullie bepalen hoeveel laptops we weg gaan geven tijdens onze Pakjesavond op 5 december! Hoe meer laptops, hoe meer kans om er één te winnen.

Door samen te werken is geen enkele uitdaging te groot voor jullie. Ga naar onze Sinterklaas-pagina om precies te zien hoever jullie al zijn. Daar kan je ook de pagina delen met je vrienden om ervoor te zorgen dat de volgende laptop nog sneller wordt behaald! Vanaf 5 laptops zijn er prijzen voor iedereen die heeft bijgedragen!

Wist je dat SuperVIPs en VIPs altijd hun 3-uurlijkse gift op kunnen halen en bij iedere gift en opwaardering meer Munten krijgen?

Klik en kijk snel hoever jullie al zijn!

23 Reacties