Speciale Beker voor Moederdag!

Speciale Beker voor Moederdag!
Het is bijna Moederdag! Vergeet niet nog snel wat leuks te halen voor jouw moeder.  Wij hebben voor deze speciale gelegenheid een NIEUWE DobbelFeest-Beker ontworpen om mee te spelen in DobbelFeest.

De Boeket-Beker is een boeket van chocolade bloemen, die net zo zoet en mooi zijn als moeders.

Haal nu de Boeket-Beker in Dobbelfeest!

jaspertje10 -
500 punten? Mooi maar nee bedankt
viktorGP -
Hi jaspertje10,

leuk om te horen dat jij de beker ook zo mooi vindt! Toch jammer dat je deze mooie beker niet wilt hebben. Misschien is het een leuk kado idee voor je moeder? Veel plezier op deze speciale dag!
Mister_Solo -
Helemaal geweldig Spelpunt
jaspertje10 -
Jouw aandelen stijgen weer?
GEBIT_1953 - 12 May, 2017 12:38 PM
MET MOEDERDAG KRIJG JE TOCH WAT
MAAR DEZE BEKER MOET JE KOPEN
viktorGP -
Hi Gebit_1953,

Natuurlijk hopen we dat je deze mooie beker kado krijgt! Van mij krijg je in ieder geval een harstikke fijne moederdag toegewenst en hopelijk nog een leuke winst.
koffieleut22 -
ik geef ook geen punten voor een beker wat is de meerwaarde?????alleen voor sp .
viktorGP -
Hi koffieleut22,

De bekers zijn ontzettend mooi om mee te spelen. Voor veel spelers maakt dit het spelen van de spellen nog leuker dan dat het al is. Iedereen is natuurlijk vrij om te kiezen of ze de bekers willen gebruiken. Veel plezier op moederdag!
Ganny1 -
Waarom er voor betalen?
Gooi er eens een zooi nieuwe spellen in! Dat is al jaren geleden.
Coffeefreakje -
Waarom nog meer betalen kom op zeg nu al continu aan het opwaarderen en krijg gewoonweg niks geen bingo meer ..... Kijk maar sp bij mijn opwaarderingen al een mooie tijd dat ik bezig ben als of ik een geldboom in me tuin heb zou het systeem maar is goed na kijken want snap er geen hol van dat ik niks mag winnen en alleen maar opwaarderen kan om te kunnen spelen nou dit is even leuk maar houd echt een keer op laat het wel leuk blijven en niet op deze manier !
Dus die beker houden jullie ook maar lekker want ben het opwaarderen meer dan zat wil eerijk kunnen spelen en niet hoe het nu gaat maar goed daar word grotendeels niet naar gekeken door sp zelf dat zal hun een worst zijn wat en hoeveel je er opgooid als ze maar kunnen vangen maar iets fatsoenlijks terug geven ho maar . Heel erg jammer dat het op deze manier moet om mensen zo gefrustreerd te maken terwijl een ieder met ontspanning wil bingo spelen en niet hoe het nu gaat waardeloos is het in 1 woord !
gijsje2 -
Je kunt op deze site ook gratis spelen.
CasperGP -
Beste Coffeefreakje,

Bedankt voor je reactie. Ondanks dat deze enigszins negatief oogt kan ik best begrijpen dat je op den duur gefrustreerd kan raken op het moment dat je een langere tijd niet wint. Echter bieden wij natuurlijk ook de mogelijkheid om onze spellen gratis te kunnen spelen. Zo kun je namelijk gewoonweg je drie uurlijkse gift claimen maar kun je bijvoorbeeld ook Munten krijgen door het kijken van een video advertentie.

De keuze om wel of niet een DobbelFeest Beker aan te schaffen is natuurlijk helemaal aan jouzelf. Ik wens je dan ook via deze weg enorm veel succes en laten we hopen dat je spoedig weer wat mooie prijzen zult winnen.
Mister_Solo -
Waarom al dat commentaar?

Het ontwikkelen van zo een mooie beker kost Spelpunt toch ook geld?
En spelers hoeven er maar 500 munten voor te betalen.
jaspertje10 -
Haha Mister_Solo, wat kun jij toch lekker uit je nek lullen!
NONNEVOTJE_X -
Solo slijmen pas wel bij jou
Coffeefreakje -
Kijk het verschil bij jou is jij wint genoeg supers dus jij hebt je punten meer dan ,en ik win geen ene super laat staan dat ik zo gewoon is lekker door win noway !!! Daarom geen beker kopen ga me punten daar niet voor uitgeven als ik zo al continu moet opwaarderen ..... Maar mss snap jij dat niet omdat jij het nooit hoeft opwaarderen Mister_Solo
Mats20 -
Is inderdaad een mooie beker!
Maar misschien een idee, aangezien sommige mensen helaas geen moeder meer hebben.
hiervoor een mooie beker te ontwerpen voor moederdag.
Want wat ik wel eens gelezen heb, hebben van spelers hun moeder ook op spelpunt gespeelt vandaar ook.
(Het is maar een idee. Maar zou wel iets mooi,s zijn, vind ik persoonlijk voor die mensen)
CasperGP -
Beste Mats20,

Bedankt voor je feedback. Ik ga deze dan ook terugkoppelen aan onze vormgevers. Let wel, ik kan natuurlijk geen belofte doen of en wanneer dit dan gerealiseerd zou moeten zijn. Verder wil je een mooie dag toewensen!
tweetylover -
mooei beker weet nog niet of ik hem neem iedereen mag toch zelf bepalen maar sp bedoelt het goed en de keuze is aan ons zelf wens iedereen een fijne moederdag toe de mijne heb ik al een kaart gestuurd.
tweetylover -
zo zag net dat de beker 500 kost dat is me wat te gek daar begin ik niet aan srry sp maar kan het niet minder zo dat de gene met weinig muntjes ook kan genieten,
Mister_Solo -
Genieten kun je sowiezo op Spelpunt
CasperGP -
Beste Tweetylover,

Bedankt voor je reactie. We hebben ervoor gekozen om spelelementen waaronder een Dobbelfeest Beker voor een schappelijke prijs aan te bieden. Ook hebben we ervoor gekozen om sommige spelelementen gratis aan te bieden. In dat geval proberen we voor ieder wat wils te creëren. Toch wil ik je bedanken voor je feedback en wens ik je een mooie dag verder.
jaspertje10 -
@ Mister_Solo........jij geniet op spelpunt?
jan4711 -
heel leuk spel
straatrat32 -
heel leuk
janjansen3 -
Krijg je korting als je meer moederdagbekers koopt , wil er graag 1 voor mijn moeder, tante en oma ?
Zit er ook garantie op de bekers ?
CasperGP -
Korting dan wel garantie zit er helaas niet in. Wel hoop ik dat je een super mooie dag hebt gehad!
janjansen3 -
Hoplijk op vaderdag nog zo een mooie beker
ItsAlwaysTimeFC -
Weet niet of het hier neergezet mag worden zou niet weten waar anders . Maar mijn gift staat de hele dag al op 000,1 en ik heb tig keer gekeken maar krijg geen ene gift meer om de 3 uren denk dat er iets niet goed is dus maar ff over de hele dag de giften aanvullen djw spelpunt !
Coffeefreakje -
Dat heb ik dus ook het zelfde probleem !
CasperGP -
Beste ItsAlwaysTimeFC,

Maar natuurlijk mag je dat hier neerzetten! Echter zou wat extra informatie geen kwaad kunnen en zou ik je willen vragen op het moment dat dit nog een keer gebeurd ons via het Servicepunt te benaderen. Je kunt dan als categorie van het bericht kiezen voor technische melding zodoende krijgen wij wat extra informatie ingestuurd waarmee wat beter het probleem zouden kunnen onderzoeken.

Ik zie dan ook graag je bericht tegemoet op het moment dat dit nog een keer gebeurd. Verder zou ik je een mooie dag en ontzettend veel spelplezier willen wensen.
SANDERA7 -
heel leuk ge daan hoor