Vier Bingo Miljonair's verjaardag!

Vier Bingo Miljonair's verjaardag!
Bingo Miljonair viert dit jaar haar tweede verjaardag en iedereen is uitgenodigd op het feestje! Dit is wat je kan verwachten:

Nieuwe tijdelijke verzamelingen
Voel je een miljonair met twee speciale verzamelingen in de 50 en 500 Munten kamers. Verzamel ze allemaal om extra Munten te winnen.

Nieuwe Dabbers
We hebben drie nieuwe Dabbers voor het Bingo Miljonair feestje. Verwen jezelf met de Hoge Hoed en Goudstaaf, beide zijn in de aanbieding met 50% korting. Wie jarig is trakteert, dus maak gebruik van de GRATIS Taart-Dabber.

Bingo Miljonair
Je kan NU jouw kaarten voor de Bingo Miljonair ronde halen. Deze is op woensdag 24 mei om 21:00 uur. De pot start met één miljoen Munten en wordt groter bij elke verkochte kaart.

De ronde is een automatische kras ronde, dat betekent dat de kaarten voor je worden bewaard, ook als je de kamer uit gaat of offline gaat. Ze worden zelfs voor je gemarkeerd mocht je niet aanwezig zijn als de ronde begint!

We nodigen je uit voor een mooi feestje. Zorg dat je jouw kaarten op tijd haalt: je zou zo maar een miljonair kunnen zijn!

gijsje2 -
Wat een blitse actie.

vr.gr gijsje2
_Hennie_B_52 -
wat een feest weer voor de vasten
BertBal -
weer alleen voor de rijke spelers
Wouter - 18 May, 2017 2:58 PM
Hoi BertBal,

Een van de voordelen van de Bingo Miljonair ronde is dat je de hele week je kaarten kan kopen. Zo kan je gebruik maken van de 3-uurlijkse gift (een paar keer sparen) voor de kaarten en toch meespelen. Win je de pot? Dan zit je voorlopig helemaal goed!
schilder05 -
zeker weer voor de viendjes en de betalers betalen met jullie toffe akties
Wouter - 18 May, 2017 3:00 PM
Hoi schilder05,

Iedereen is welkom om mee te doen en maakt daardoor kans een Bingo Miljonair te worden!
Mister_Solo -
Nog gefeliciteerd met die mooie suprbingo's in de dure bingokamers
bliksum_donder - 18 May, 2017 10:08 PM
als je jarig bent is het toch voor iedereen [elk spel] waarom alleen feest in bingo en niet bij klaverjassen of kan men daar nx voor bedenken beetje jmmr spelpunt weer de bingo en ik haat bingo.
Mister_Solo -
Lees eens ...Bingo Miljonair is jarig !
elliewanningen1 -
Gefeliciteerd met jullie 2 jarig miljonair bingo speel niet meer mee maar veel geluk die wel mee speelt .
Mister_Solo -
Het blijkt dat dit spel tegelijkertijd is met DE finale Europa League van Ajax...waar heel veel mensen naar zullen kijken. Wat ontzettend onhandig van Gp om juist deze avond te kiezen...of willen ze geen spelers hebben die het spel live meekijken?

Wat een ongelooflijke misser
Wouter - 19 May, 2017 12:45 PM
Hoi Solo,

Er spelen een hoop (externe) factoren mee bij het bepalen van het tijdstip en de datum en de wedstrijd is meegenomen in de afweging. Doordat de ronde automatisch is speelt men vanzelf mee, degenen die het voetbal willen zien kunnen dat doen en toch nog kans maken op die miljoenen.
hennykb1 -
owat een topactie weer verzamelingen sparen die je toch nooit vol krijg
zelfde actie als met hollandse actie ook de verzamelingen niet vol krijgen
Mister_Solo -
@ Wouter, wat een voorspelbaar antwoord weer, en jullie zijn die voetbalwedstrijd gewoon vergeten
tweetylover -
gefeliciteerd bingo miljonair en wie jarig is trakteerd he leuke aktie weer alleen kost veel munten .
Mister_Solo -
Wat betreft die bingo verzamelingen, allemaal leuk en aardig. Maar ik krijg ze nooit vol, terwijl ik toch vaak in deze kamer speel, omdat ik meestal via de app meedoe, en op me telefoon die verzamelingen niet bestaan. Ik voel mij dus benadeeld, en vind het echt oneerlijk
the_only_1 -
waar is de lijst van de winnaars ??? ik was er niet maar wil wel weten wie er won ???