Als ik een miljonair was...

Als ik een miljonair was...
Zou jij een privé-eiland kopen? Eerste klas vliegen? De hele dag je favoriete Spelpunt-spel spelen? Laat het ons weten in een reactie! Je kan in elk geval nog tot woensdag 24 mei 21:00 uur jouw Bingo Miljonair kaarten halen en wie weet wordt jij wel onze volgende Spelpunt Miljonair!

De leuke dingen zijn er niet alleen voor onze miljonairs, ze zijn er ook voor jou! Je kan nog steeds de tijdelijke Bingo Verzamelingen sparen in de 50 en 500 Munten-kamers. Heb jij al GRATIS kaarten gewonnen tijdens het spelen?

Wij hebben in elk geval al wat leuks voor je klaarstaan. Klik hier en speel een rondje van ons of gebruik het om een Bingo Miljonair Kaart te halen!

Speel Bingo met een GRATIS gift!

drina1 - 20 May, 2017 12:17 PM
Wat leuk die taartjes bij bingo.
walvis86 -
als ik miljonair zou zijn koop ik een stal met paarden voor mijn vrouw en zelf een dodge ram
Berenklauw56 -
Claim hier uw kaarten wordt er aangegeven.
Echter, wel dik voor betalen. Zo kun je een wel 1 miljonair maken.
En dat voor een jubileum. Niet zo netjes he?
Angel90 -
Leuke aktie,doe het alleen niet,kaarten zijn me te duur en,de garantie dat je wint
is heel erg klein.
S6 voor diegenen die wel mee doen
oma_van_Joel -
doe niet mee gaat weer naar de vaste club van sp want uitzoeken kunnen jullie wel vrienden gaan voor
SINGING_FROG -
De Actie is leuk maar dan moet het wel eerlijk gaan en dat gaat het volgens mij niet
Want er zijn mensen bij die zitten nu ook al in een room met 7 namen en die winnen maar steeds, als ze nu met 2 namen spelen oke daar kan ik me wel iets bij voorstellen maar met 4 ,5,6,7namen dat vind ik schandalig dat sp / gp dat toe laten, zo maken wij kleintjes geen kans om te winnen en ook de super bingo gaan ook heel vaak naar de zelfde mensen, het is leuk als ze een keer winnen maar waarom moeten ze zo vaak winnen wij kleintjes willen het ook wel eens winnen.
Ik zit er aan te denken om bij spelpunt weg te gaan want de lol gaat er gauw af als je steeds moet sparen of moet opwaarderen.
Wouter - 22 May, 2017 6:21 PM
Hoi Singing_Frog,

De Bingo Miljonair ronde is er voor iedereen, ook de zogeheten kleintjes. Spaar een paar van je 3 uurlijkse giften op en gebruik die voor de kaarten voor de Bingo Miljonair ronde. Niet geschoten is altijd mis en wie weet ben jij aan het einde van de ronde wel een miljonair!
vapor -
als ik miljonair woedt bij sp dan heb ik eindelijk eens iets terug van mijn 4000 euro

zou fijn zijn gr
vapor -
tis toch allemaal niet eerlijk ge kunt inloggen hoe je wilt en spelen met al die dingen er blijven dezelfde winnen en de zelfde moeten altijd betalen maak liever de betalingen van munten goedkoper waarom zo duur voor paar munten , jullie doen alleen voor de rijken alles de minderen die van sociale dienst krijgen zijn weer de piepzak
Wouter - 22 May, 2017 6:22 PM
Hoi Vapor,

Maak gebruik van de 3 uurlijkse gift om kaarten te halen voor Bingo Miljonair. Kost niets extra's en wie weet win je alsnog een miljoen of misschien nog wel meer!
SINGING_FROG -
Hoi Wouter het gaat niet alleen om de miljonair bingo maar ook de normale bingo zie je ook vaak dezelfde winnen en dat is met de super bingo net zo en dat er mensen zijn die 4,5,6,7namen hebben en die winnen dan meestal de prijzen vind het niet normaal als je met zoveel namen speelt als ze met 2 namen spelen oke dat kan ik me iets bij voorstellen maar waarom zoveel namen is toch niet normaal. zo hebben de kleintjes ook geen kans ook al sparen we ons suf, vind het niet erg als ze wat winnen maar op al die namen vind ik schandalig sorry das mijn mening. en als het zo moet stop ik liever heb geen zin om steeds maar op te waarderen kan me centen wel beter gebruiken want de lol gaat er wel van af
Wouter - 22 May, 2017 8:32 PM
De kleintjes hebben net zoveel kans als 'de grote'. Het aantal munten is niet van invloed. Dat is iets wat we veel uitgebreider via de telefoon kunnen uitleggen, met persoonlijke voorbeelden die hier bij het nieuws wat lastiger zijn ivm privacy.
Je bent van harte welkom om een keer te bellen op 070-4272970. We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend.
Angel90 -
Nou eerlijk gezegd Wouter, vind ik het ook ronduit belachelijk dat je hier met meerdere
namen mag spelen.
De lol gaat er dan ook echt wel af.
Er is bijna geen spel op internet waar dat mag, jullie denken naar mijn mening
alleen maar, als ze maar betalen vinden we het best.
Las laatst iemand die maar even met 20 namen aan de akties mee deed.
Wouter - 24 May, 2017 9:48 AM
We hebben vrij veel gezinnen die spelen. Even een kaartje leggen of een potje dobbelfeest spelen. Met 1 naam zou dat wat lastiger worden. Een stuk of 20 namen is misschien wat teveel van het goede en wanneer we zulke gevallen tegen komen nemen we passende maatregelen er tegen.