Laatste kaart gratis bij Bingo Party

Laatste kaart gratis bij Bingo Party
In de Bingo Party-kamer wordt elke dag de leukste Bingo ronde gespeeld. Speciaal voor de ronde van vandaag is de laatste Kaart GRATIS als je alle kaarten haalt in de Bingo Party-kamer. Elke Bingo Kaart helpt met het bepalen van wat wij weggeven tijdens de grote Spelpunt Marathon Weggeefactie op 20 juni om 21:00 uur.

Hoe werkt de Bingo Party?

  • Haal alle 15 Kaarten om je kansen te vergroten en krijg de laatste gratis in de speciale ronde van vandaag!
  • Kaarten worden automatisch gemarkeerd en bewaard wanneer je de kamer verlaat. Je hoeft dus niet aanwezig te zijn om mee te spelen.
  • De ronde start elke dag op 20:00 uur

Haal nu alle Bingo Party Kaarten en de laatste is GRATIS!

LucaK3 -
leuk hoor die superbingo,s sp maar waarom winnen elke keer dezelfde vraag ik me af, jullie zeggen dat is de kansgenerator, als dat zo is mogen jullie die wel nakijken, of toch alleen de vaste betalende spelers die mogen winnen, het valt teveel op sp, zo verlies je je klanten dus kijk uit wat jullie doen.
Wouter - 16 juni, 2017 12:50
Hoi LucaK3,

Bedankt voor je feedback.

Ik zie dat het de afgelopen dagen toch aardig lekker is gegaan in Bingo. Mocht je meer vragen of opmerkingen hebben over het spelverloop dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen via 070-4272970 en dan helpen we je graag verder. We zijn elke werkdag van 09:00 tot 22:00 bereikbaar.
JuliaL576 -
Ik waardeer niet meer op Als mijn munten op zijn stop ik met spelpunt , verlies steeds niet leuk meer

Groetjes Julia 576
papaver4 -
ik had de zelfde antwoord toe in klaag over dat ik 12000 punten had verloren in 5 dagen en ik geeneens de heledag ik spel altijd in 50 kamers dus ,waarom moeten we bellen mogen de anere mensen niet weten wat voor antwoord jullie geven is toch altijd de zelfde we kunnen er niets aan doen gewwon pech valt er op dat je helemaal niet meer win gp ik heb maar 500 punten over hoezo en gezellig spel vooer ieder klopt niets van hier moest ik even kwijt
Wouter - 16 juni, 2017 17:25
Hoi papaver4,

Via de telefoon kunnen we veel dieper ingaan op het spelverloop met persoonlijke voorbeelden.
We kunnen jou op die manier het beste helpen om je twijfel weg te nemen.
papaver4 -
ik had al en keer geelt en je hoord altijd de zelfde we regel niets hier je heb gewoon pech wel heel erg pech he gp