GriezelBingo en meer!

GriezelBingo en meer!
Het spookt bij Spelpunt en dat betekent dat er voor iedereen wat extra's staat te wachten!

Heb jij al Bingo gespeeld? Want daar spookt het pas echt! Dit is wat je allemaal tegen kan komen:

  • Bingo in het Donker: Markeer jouw nummers door de duisternis!
  • GriezelBingo: Het kan zijn dat de ballen blijven rollen nadat de Bingo al gevallen is! Dat betekent extra kans voor jou om te winnen!
  • Nieuwe Bingo Verzamelingen: Vleermuizen en Jack-O'-Lanterns kunnen op jouw Bingo kaarten verschijnen. Gelukkig brengen zij geen ongeluk!
  • Gratis Halloween Dabbers: Markeer jouw nummers met een zwarte kat of een pompoen!
  • Bingo Party: Wij hebben speciale Halloween decoraties opgehangen. Kom spelen en win die gigantische stapel Munten! Klik hier en haal nu jouw kaarten!

En er staat jullie elke dag nog veel meer voor jullie klaar. Klik hier voor alle informatie en geef aan dat jij erbij bent op onze Facebook Evenement-pagina! Vergeet niet elke dag terug te komen om jouw Halloween snoep op te halen en daarmee jouw kansen te vergroten voor de Halloween Weggeefactie op 31 oktober.

Speel Bingo!

_lovelight_ -
Erg leuk allemaal. Mag die zwarte kat niet blijven i.p.v. die roze?
CyberCow -
Wat moet ik mij erbij voorstellen als de bingo valt en het spel gaat verder. Moet dan de volgende die bingo heeft de bingo delen met degene die als eerste de bingo had? Mocht dat zo zijn dan is het wel erg oneerlijk.
CyberCow -
Aanvulling want edit kan nog steeds niet hier: mocht de bingo dan doorgaan en ik ben de gelukkige om weer als eerste de bingo te vangen hoe zit het dan?
Wouter - 25 October, 2016 2:45 PM
De extra Bingo komt na de normale ronde. We gaan dan net zo lang door met ballen trekken totdat er nog iemand Bingo heeft. Dat kan 1 bal zijn maar ook bijvoorbeeld 5 ballen. Zo heb je een extra kans
Mister_Solo -
Oh maar dit is niets nieuws Wouter, voorheen waren er bingokamers waar het altijd erzo aan toe ging
Wouter - 25 October, 2016 5:45 PM
Voor dit evenement zijn ze terug en kan het in elke kamer gebeuren in plaats van specifieke.
_lovelight_ -
Tjonge, moet niet gekker worden. Speel 1 potje in de donkere kamer en win patroon en de volle kaart. Gelijk heel Duitsland over me heen, dat ik nog niet genoeg heb en dat het niet eerlijk was dat ik won. Zo word je wel gedwongen een deel van je saldo op de bank te zetten als je in een lagere kamer gaat spelen. Gezelligheid is ver te zoeken in bijna alle kamers .
Kopiko -
Dan komt er over 9 maanden een klein duitsertje bij.
_lovelight_ -
Sterk opgemerkt, verder nog iets te melden?
Kopiko -
Nee maar beetje lol moet er blijven is al zo afgezaagd, enigste wat je te lezen krijgt is feli of wat een rotzooi, als er uberhoud iets gezegd wordt.
_lovelight_ -
Je hebt helemaal gelijk hoor. Voor een aantal jaren terug was het veel gezelliger.
Mister_Solo -
Gezelligheid maak je zelf !
_lovelight_ -
Is dat zo? Probeer het vaak genoeg, maar het geklaag en gescheld hebben de overhand en de betweters verzieken de sfeer ook regelmatig.
hobbyist50 -
ik weet niet waar spelpunt zit, er staat dinsdag 25 oktober 2016.
Volgens mij is het de 27e vandaag
DarrickGP -
Hi hobbyist50,

Dit bericht is door ons op 25 oktober geplaatst inderdaad Ze blijven een tijd staan en waarschijnlijk lees je het vandaag (de 27e) pas