VIP van de Week: liz61

VIP van de Week: liz61
En we hebben weer een nieuwe VIP van de Week! Deze keer is liz61 de gelukkige! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee; 500 munten en een week gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je ook VIP van de Week worden? Laat ons weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van Spelpunt!

Speel nu Bingo

gaatske -
leuk bingo
Puntjemuntje -
Die dubbele bingo mogelijkheid schiet niet echt op, zitten erg weinig spelers wanneer ik eens een kijkje neem, kan het zijn dat de spelers het niks vinden wellicht?
CasperGP -
Hi Puntjemuntje,

bedankt voor je bericht, we hebben het spel dubbel Bingo nog niet zo heel lang geleden gelanceerd dus het kan inderdaad zijn dat er minder spelers kennis hebben van deze optie. Langzamerhand maken wij dan ook de toegangkelijkheid makkelijker, waardoor het spel beter vindbaar is en men er makkelijker terrecht kan komen.

Helaas betekent dat voor nu wel dat er wel wat minder spelers in de dubbel Bingo spelen dan dat er in de normale Bingo gespeeld wordt. Je mag natuurlijk altijd kennissen, vrienden of familie ervan op de hoogte stellen :)

Ik wil je verder een mooie dag en veel spelplezier wensen!