Het is zomer bij Spelpunt

Het is zomer bij Spelpunt
Heel juli lang is er elke dag iets nieuws te beleven bij Spelpunt. Om alvast een beetje warm te draaien voor deze zinderende Spelpunt zomer, voegen we tot en met 4 juli elke dag 10.000 Munten toe aan de Bingo Party. Klik hier om nu jouw kaarten te halen!

Er zijn ook nieuwe Bingo Dabbers en een nieuwe DobbelFeest Beker om mee te spelen. Deze hebben een Amerikaans tintje en sommige zijn slechts tijdelijk beschikbaar. Bereid je voor op de zomer met deze gratis gift!

Klik hier voor jouw gift!

_lovelight_ -
Ik zie in de chat steeds de aankondiging voorbij komen dat er nieuwe zomerdabbers zijn. Neem aan dat het niet de hoed, de ster en de vuurpijl zijn. Lijkt me meer iets voor de jaarwisseling eerlijk gezegd.
Wouter - 30 June, 2017 9:06 AM
Hoi _lovelight_

De zomerdabbers hebben dit jaar een amerikaans tintje, vandaar de hoed, de ster en de vuurpijl.
_lovelight_ -
Ik zie geen connectie met de zomer, maar zal wel té blond zijn . Ik had eerder een zonnetje, palmboom en strandstoel verwacht voor de zomer. maar ja, ik wil niet zeuren..... .
SINGING_FROG -
wat leuk dat jullie bij de pary bingo weer 10.000 in de pot hebben gedaan maar ik doe er niet meer aan mee je ziet alleen de hoge maar winnen . en heb vaak mee gedaan maar nada niks winnen de mensen met niet veel punten, maar wel punten inzetten ik pas er voor om het spel mee te doen want is ieder keer naar de grote hoop.
Passoa45 -
Heeey hoi.iK HEB WEL ZEIN IN ZO'N AMRIKAANS FEELIMGKJUH OVER MIJ HEEN , NE NU TOC VOOR 1 MND vip VOND IK LEK HAHAHHAAHA, EM IK WIN NOOITIETS aERME IK HAHHHAHAHAH,

nOE WIE WEET MAAR GA ZO DOOR MET JULLLIE SP=GEBEUREN.


lEFS PASSOA 45

Luister ook trouw naar Radio-Speedy -Gonzale waar onze Soul zo lekker draait en die wok nu twemnd moeten missen .......................