Weggeefactie vanavond!

Weggeefactie vanavond!
Het is tijd voor de eerste weggeefactie van juli en jij kan er 100.000 Munten winnen! Vanaf 21:00 uur geven wij geweldige Munten prijzen weg en natuurlijk wat VIP en SuperVIP.

Als VIP en SuperVIP krijg je bij jouw Munten-prijs direct 50% of 100% meer Munten! VIPs krijgen altijd meer Munten bij hun gift en opwaardering, dus ook tijdens deze speciale weggeefactie. Klik hier om achter alle VIP-voordelen te komen! 

Speel Bingo!

Update
Het was weer een mooie en gezellige avond. Bedankt allemaal! De winnaars zijn:

Prijs

Winnaars

1 maand VIP

SylviaV28, frankvds, geertson

1 maand SuperVIP

SummerSun, mabisha60, dopey68

1.000 Munten

 jayjay01, AstridHuisman, mickey29

3 maanden VIP

mutsenklup, CobaK1, madhavin1

2.000 Munten

stef1260, Muffy16, dikbil34

3 maanden SuperVIP

RoelieHulshof2, timokat1, bluumke50

2.500 Munten

beverly1, SientjeB2, SandraM629

5.000 Munten

AnsVanP1, JannieK8, haroldsuzanne

10.000 Munten

Bernadette764, danny73

25.000 Munten

dondonny, will90

100.000 Munten

xmiax, InevanArnhem



_Hennie_B_52 -
HaHaHA mooie weg geef actie.Mijn zus dinie 59 won met de vorige weg geef actie 250.000 punten .Nu nog 15.000 van over van af dat ze dat gewonnen had nix meer gehad.Dus het helpt nix jullie weten niet hoe vlug jullie het terug moeten pakken. Het is gewoon waardeloos bij jullie.
Wouter - 4 July, 2017 12:16 PM
Hoi Hennie,

Na het winnen van zo'n prijs kan je een tijdje spelen in elke kamer die je wilt. Je kan zelf de inzet bepalen en afhankelijk van je inzet kan het vrij vlot gaan. Alsnog heeft ze van 250.000 munten kunnen genieten en het enige wat ze daarvoor hoefde te doen was online zijn. Net als vanavond.
Mister_Solo -
Sorry hoor, maar als ze nu al door 250.000 munten heen is ze er niet erg slim mee omgegaan

Als ik zoiets zou winnen, speelde ik er maanden mee !
flipvdwal -
nou wouter , geef mij maar een flinke prijs en hou me dan maar in de gaten.
1.1700 is zo weg met een max inzet tot 1000 of lager.

Durf je de bet aan?
Wouter - 4 July, 2017 4:42 PM
Ik hou je nu al in de gaten.

Je bent van harte welkom om vanavond mee te doen met de weggeefactie. Hoe je de eventueel gewonnen munten inzet is geheel aan jezelf.
koffieleut22 -
jammer dat er bijna altijd zo negatief reactie komt , als je die mening het begrijp ik niet dat je er ierdere keer weer aan mee doet , kans op prijs is klein dus wees er blij mee zou ik zeggen .vele nog nooit wat gewonnen dus..........
mandyke1990 -
hallo heb even een vraagje als je vanavond om negen uur er op bent
is ook dan munten sale voor opwaarderen en voor hoe veel P of 0
wand ik vind het toch wel een beetje te gek worden met munten kopen is vanavond de laaste wand zonden van het geld voor je het weet heb je gelijk niks meer om te spelen veel verliezen als iets krijgen
delajeama12 -
Er zijn helaas mensen die altijd maar mopperen en klagen maar toch steeds weer terug komen.
Met 250.000 punten kun je als je het een beetje slim aanpakt heel lang spelen. Ik schommel nu al heel lang tussen de 21.000 en 23.000. Als het bij mij niet lukt switch ik na een aantal potjes naar een andere room wat soms wel eens wil helpen. Helpt dat ook niet dan heb ik blijkbaar een pechdag en stop ik er even mee. Soms later op de dag nog eens proberen en anders de volgende dag.
Angel90 -
Waarom zijn hier admins eigenlijk, de hele tijd lees je de ene K na de andere en, dan nog de rest.
Bah bah niet meer leuk hier en, ben hier nog niet eens zo lang..............laat is meer admins komen kijken.
Heb er geen zin meer in zo en, kan er maar 500 blocken.
En dit durven jullie een gezellige site te noemen, nou weet wel betere.
Wouter - 5 July, 2017 9:43 AM
Hoi Angel90,

We hebben een mooie groep vrijwilligers die ingrijpen waar nodig maar die kunnen niet alles zien en ze hebben ook wel eens slaap nodig
Het filter voor ongepast gedrag werkt 24/7 per dag en mocht die voor jouw gevoel niet snel genoeg ingrijpen dan kun je altijd een melding van de chat maken en dan kijken wij er naar.
_lovelight_ -
Sorry Wouter, als je melding maakt dan krijg je altijd het standaard antwoord over het scheldfilter en dat je die speler maar moet blocken. Blocken zou overbodig moeten zijn als het filter beter zou werken. Met punten, komma's etc. tussen de scheldwoorden lukt het de spelers altijd weer om te vloeken en te schelden. Het wordt er idd niet gezelliger op de laatste jaren, maar daar heb ik al vaak genoeg over gemaild.
els_1953_ - 6 July, 2017 9:18 AM
Een vraag. 5 juli heb ik nergens gouden ballen gezien
Wouter - 6 July, 2017 11:20 AM
Hoi Els,

De gouden ballen waren er wel maar vielen wat minder vaak dan verwacht. Als verrassing hebben we
dit aangepast EN kan je ook vandaag nog genieten van de gouden ballen!
ZOOITJESP -
speel maar eerst een eerlijk spel. want die weggeef aktie ook is altijd net als de bingo en de supers. elke dag de vaste kliek. eerlijkheid is ver te zoeken bij jullei bah
Wouter - 6 July, 2017 11:22 AM
Bij elke weggeefactie maken we na het evenement de winnaars bekend, hier bij het nieuws. Kijk er een paar na en je zal zien dat het niet dezelfde winnaars zijn.
agnatiron -
helemaal mee eens
Mister_Solo -
Even weer wat van mijn kant....waarom worden de duurdere bingo kamers wederom buitengesloten van een actie???? Of het nu gaat om een Superbingo avond ...of in dit geval de laatste kaart gratis.

Moet ik dan om mee te kunnen doen aan een actie verplicht in een goedkope kamer spelen?

Spelpunt denk ook eens aan de spelers met wat meer munten
Wouter - 7 July, 2017 9:04 AM
Hoi Solo,

We organiseren het hele jaar door evenementen. Soms is het er een voor degene die graag in de hogere kamers spelen (denk aan het evenement van vorige week met de iPhone).
We zijn net begonnen met deze maand waarbij we elke dag een actie hebben en ook aan de spelers die wat meer munten hebben, hebben we aan gedacht. De maand is nog niet voorbij.
_lovelight_ -
Haha, het is ook nooit goed. Eerst gezeur over de dure kamer om een I-phone te winnen en nu weer gezeur over acties in de lage kamers. En ga jij je mond maar een spoelen Solo, jij hebt altijd wat te mekkeren. Jij zit met de supers ook vaak genoeg in de lage kamers... hahaha.... Ga zo door met je acties Spelpunt, altijd leuk en voor elk wat wils !
agnatiron -
wel raar solo eerst zeg je als je 250.000 munten heb dat je er zuinig mee om moet gaan nou heb wel is gepokerd met je maar dat gaat grof dus ik snap niet dat je zo reageert
Mister_Solo -
Wat een jaloerse reacties ! Bah !
_lovelight_ -
Jaloers? Heeft niks met jaloers te maken....