Vind gemakkelijk al je Bingokaarten!

Vind gemakkelijk al je Bingokaarten!
Gratis Bingokaarten gekregen door een Bingo Verzameling compleet te maken? Maar weet je niet waar je ze kan vinden of hoeveel je er nog over hebt? Dan hebben wij nu de oplossing: een inventaris voor jouw Bingokaarten.

Als je Bingo aan het spelen bent, kan je deze gemakkelijk openen door op het Bingokaart-icoontje te klikken in de grijze balk boven het spel. Je kan hier precies zien hoeveel Bingokaarten je hebt en voor welke waarde. Wil je ze direct gebruiken? Klik dan op 'Speel' om meteen naar die bijbehorende kamer te gaan.

Misschien had je bij het opwaarderen al gezien dat we een 'Binnenkort'-tab hebben toegevoegd. Binnenkort kan je hier de beste Bingokaarten-deals vinden! Hou het goed in de gaten en mis het niet!

Speel Bingo en kom kijken!

Mister_Solo -
Tip voor Spelpunt, voeg eens een wat hogere muntenpackage toe te waarde van een 400/500 euro
Golo - 12 July, 2017 5:23 PM
Mocht je een dergelijk bedrag willen spenderen, neem dan even telefonisch contact met ons op, of laat je nummer achter via de Helpdesk en dan bellen we je terug. Dan regelen we wat en krijg je een mooie deal.
Flippos2 - 12 July, 2017 6:02 PM
Hou je wel aan de richtlijnen golo zou Casper gp zeggen
MarcWijns3 - 12 July, 2017 1:39 PM
geef eens meer munten als je iets koop de munten hebben voor jullie geen waarde gaat alleen om het geld dus voor 50 euro kan best eens meer gegeven worden
mvg
Golo - 12 July, 2017 5:15 PM
Op korte termijn krijg je Bingokaarten deals die persoonlijk op jou zijn afgestemd. Meer informatie hierover komt spoedig. Hou het nieuws dus goed in de gaten ;)
Bettina457 -
goh wat leuk ........... even uitgeprobeerd. Heb een saldo van 48 ... klik zoals jullie zeggen en krijg aangeboden een bingokaart voor 100.......
Golo - 12 July, 2017 5:17 PM
Je hebt inderdaad 1 Bingokaart die je kunt gebruiken in de 100 Munten kamer. Handig toch? :D
blijfspinnen -
nog een tip voor die bingo items als je een kamer vol hebt dat jullie die weer leeg gooien
Golo - 12 July, 2017 5:12 PM
Bedoel je dat je verzamelingen opnieuw wilt voltooien nadat je deze al voltooid hebt?
jeepercreeper -
ja ik heb men items vol op 250 en 50 rooms onder de naam zuidbroek57,dus zal graag weer opnieuw willen beginnen omdat dat de enigste rooms zijn die ik veel speel.dus kunnen jullie dat ook weer leeggooien?
KoenGP -
Hi jeepercreeper!

Op het moment is dit niet mogelijk, maar het is inderdaad een goede suggestie! Bedankt voor deze feedback.

Daarnaast zijn er tijdens Evenementen bijna altijd nieuwe Verzamelingen. Tijdens de zomer kun je bijvoorbeeld in de 50 en 250 munten kamers de Zomervezameling compleet maken!