De beste prijs voor je Bingokaarten!

De beste prijs voor je Bingokaarten!
Nu beschikbaar in de ShopBingokaarten! Met deze gloednieuwe mogelijkheid in Bingo krijg je vanaf nu de beste deals op Bingokaarten direct via de Shop. De deals zijn persoonlijk en gebaseerd op jouw persoonlijke speelgeschiedenis, favoriete kamers en eventuele opwaarderingen. Je krijgt hoe dan ook MEER en GROTERE kortingen!

  • Waar kan ik mijn gekochte Bingokaarten vinden?
    Bingokaarten die je hebt aangeschaft, of via een actie gratis hebt gekregen, kun je vinden in het menu boven het spel naast de 3-uurlijkse gift. In het scherm dat zich vervolgens opent kun je zien hoeveel Bingokaarten je van elke kaartwaarde hebt. In de Kamerlijst wordt door middel van een Bingokaart icoon ook aangegeven of je voor die kamer Bingokaarten kunt gebruiken.
  • Hoe gebruik ik een Bingokaart?
    Zeer gemakkelijk! Je gaat namelijk naar de kamer waar je Bingokaarten voor in je bezit hebt. Vervolgens zie je een groene kaart met daarop het woord 'Speel'. Zodra je hier op klikt speel je automatisch met één of meerdere Bingokaarten. Als je geen Bingokaarten hebt, dan zie je de reguliere gele kaarten. Voor deze kaarten worden Munten gebruikt om mee te spelen.
  • Waar kan ik mijn Bingokaart transacties terugvinden?
    Dit gaat op precies dezelfde wijze als bij andere transacties! Open Servicepunt, als je vervolgens op Account klikt krijg je hier een overzicht van je transacties te zien. Je kunt ook hier klikken.
  • Voor welke kamerwaardes kan ik Bingokaarten kopen?
    Wij bieden iedere speler een persoonlijke aanbieding. Deze aanbieding is o.a gebaseerd op de kamers waarin jij het liefst speelt. Het kan dus zomaar zijn, dat als jij beslist om voor een andere waarde te gaan spelen, dat je op den duur een andere deal te zien krijgt. Op dit moment gelden deze deals vanaf 25 Munten per Bingokaart.
  • Kan ik de Bingokaarten ook gebruiken in Double en Triple Bingo?
    Jazeker! Bingokaarten die je gekocht hebt kunnen zowel in handmatige, automatische, Double en in Triple Bingo gebruikt worden.
  • Kan ik Bingokaarten inwisselen voor Munten?
    Het is niet mogelijk om je Bingokaarten om te wisselen naar Munten. Eenmaal gekocht blijven de Bingokaarten beschikbaar tot het moment dat jij ermee besluit te spelen.
  • Zijn er nog steeds gratis Bingokaarten?
    Absoluut! Door het jaar heen zullen gedurende evenementen, live-uitzendingen of weggeefacties gratis Bingokaarten worden vergeven.

We wensen je dan ook heel veel speelplezier in Bingo en neem absoluut even een kijkje naar jouw persoonlijke aanbieding in de Shop! Mocht je verder nog vragen hebben laat het ons dan zeker weten.

Mister_Solo -
Op dit moment werkt de app niet, en er zijn wederom problemen met de vriendenlijst

Gaat lekker ...of niet
GroenewegD1 -
Beste JoyceGp

Je hebt mijn reactie verwijderd, en je vraagt me telefonisch contact op te nemen , is niet nodig ik weet wat ik zie en ik weet wat ik ondervind, ik heb de zin niet om weer een keer ale ingestudeerde antwoorden te krijgen van jullie, mijn standpunt is duidelijk munten op geen spelpunt og gamepoint meer en ik zal zeker geen enkele euro niet meer steunen aan jullie
GroenewegD1 -

This comment has been removed.

JoyceGP - 23 July, 2017 5:38 PM
Hey GroenewegD1,

Enkele van mijn collega's hebben al eerder met je gesproken via het ServicePunt en op Facebook. Het lijkt mij een goed idee om een keer telefonisch door al je vragen en zorgen heen te gaan. Wij zijn elke werkdag bereikbaar op 070-4272970 tussen 9 en 22 uur.
Mister_Solo -
Servicepunt??? Ik stelde er een vraag, week lang bleef de status open staan, en ineens was het gesloten/afgehandeld....zonder een antwoord !!
JoyceGP - 23 July, 2017 5:31 PM
Hoi Mister_Solo,

Ik heb even snel voor je gekeken op je speelnaam en zie dat daar netjes al je Servicepunt berichten zijn afgehandeld met een reactie terug via het servicepunt, aan de telefoon of in de chat.
dartpoezen -
Als je via spelpunt zelf opwaardeert, krijg je meer dan als je het via fb doet. Als je via fb speelt, is het beter via spelpunt/gamepoint in te loggen met je wachtwoorden van fb. Als je via fb opwaardeert krijgt je bijvoorbeeld 40x50 kaarten voor 10 euro. Als je via spelpunt zelf opwaardeert krijg je 52x50 kaarten, dus 12 kaart van 50 meer.
JoyceGP - 23 July, 2017 2:36 PM
Hoi dartpoezen,

Dat klopt inderdaad, net als met Munten, heeft Facebook transactiekosten die is via spelpunt.nl of gamepoint.com niet hebt. En daardoor krijg je meer voor dezelfde prijs.
els_1953_ - 22 July, 2017 3:22 PM
De gratis kaarten klopt niks van . Voor 25 eur opgewaardeerd. Niks geen gratis kaarten, en winnen doe je ook bijna niet. Mooi waardeloos . Dit doe ik nooit meer.
JoyceGP - 23 July, 2017 2:34 PM
Hoi els_1953_,

Mocht dit in de toekomst voorkomen, dan kan je het beste even contact opnemen via het ServicePunt. Ik zie in elk geval dat je inmiddels de kaarten hebt gevonden en gebruikt. :)
lichtflitsje -
ik zou mijn schoolgeld vragen je krijgt 20 kaarten en deat is inclusief 15 gratis kaarten raar je krijgt 5 gratis kaarten dat is 25% slordige fout vind ik.

in de shop staat het nog steeds niet goed ala je daarop kijkt is het aantal kaarten gratis 75%
only4 -
Goed verhaal, lekker kort!
JoyceGP - 23 July, 2017 2:30 PM
Zoals GP_Jeff hieronder al voor je aangeeft berekenen wij de hoeveelheid gratis kaarten via het basisbedrag dat je voor de Munten koopt en dan klopt het wel degelijk.

In elk geval bedankt voor de feedback!
lady31 -
Waarom weer niet met je telefoon kaartern kopen
GP_Jeff - 22 July, 2017 10:18 AM
Momenteel worden Bingokaarten alleen aangeboden vanaf de waarde van 25 Munten per kaart en daar is de telefonische betaalmethode niet voor beschikbaar.
lichtflitsje -
alleen jammer dat er verkeerde voorlichting wordt gegeven omdat het aantal gratis kaarten niet klopt jullie hebben dat verwisseld geen rekenwonders dus erg slordig
groet coby
GP_Jeff - 22 July, 2017 10:14 AM
Het aantal gratis kaarten klopt wel degelijk. Let wel dat het gebaseerd is op het basisbedrag. Jij bent SuperVIP dus je moet niet naar het bedrag kijken dat je als SuperVIP bij Munten krijgt, maar naar het aantal Munten dat een niet-VIP krijgt.

Vergelijk je het 1 op 1 met het aantal Munten dat jij als SuperVIP krijgt zul je nog steeds zien dat het voordeliger is :)
Mister_Solo -
Wat mij opvalt, dat de zogenaamde persoonlijke deals steeds wijzigen. En persoonlijk zijn ze niet, want er worden me deals aangeboden van een bepaalde waarde, waar ik vrijwel nooit speel.

En een kamer waar ik vaak speel, 2500 kras, waar blijft die persoonlijke deal?

Vandaag in een half uur tijd, 3 x de deals zien wijzigen, lijkt meer op een tombola
GP_Jeff - 22 July, 2017 10:11 AM
De deals wijzigen ook gebaseerd op waar je het meeste speelt. Momenteel speel je het meest in de 250 Munten kamers. Daar zul je in de afgelopen tijd de meeste kaarten hebben gekocht. Als je veel wisselt van kaartwaardes kun je inderdaad verschillende deals te zien krijgen. Gezien het nog niet zo lang aanstaat wordt alleen die periode meegeteld. Stel dat je vorige week heel veel in de 2500 Munten kamer hebt gespeeld telt dat nog niet mee.

Ben je echt overtuigd dat het niet klopt, laat het me vooral even weten. Dan kan ik maandag wellicht met een ontwikkelaar jouw situatie uitpluizen.
only4 -
Mister_Solo,

Elke dag dat gezeik van je op een spelletjes platform.

Wanneer draag je eens bij aan de samenleving?

Heb je nog speelgeld handel?

Warande -
hoi de royaldice app op de ipad staat steeds vast...
Wouter - 21 July, 2017 9:52 PM
Hoi Waranda, het beste kan je contact opnemen via het servicepunt. Dan kunnen we je beter helpen dan hier bij het nieuws. We zien je bericht graag tegemoet.
Wouter - 21 July, 2017 5:19 PM
Om de eerste week van de Bingokaarten te vieren hebben we een actie waarbij je bij elke deal 25% extra krijgt!

Het aantal kaarten wat je ziet is inclusief de 25% extra. Nog meer voordeel dus!
Maak er gebruik van, de actie is tijdelijk, prettig weekend!
gejo2 - 22 July, 2017 10:34 AM
goh... 25% extra? zie nog steeds dezelfde deals vanaf minuut 1 en dezelfde deal als op 20 juli..maar goed ook daar is vast een reden voor :), en ben toch erg benieuwd waar die 25% op gebaseerd is....want pak het voorbeeld van 60 kopen van 250 inclusief 40 gratis voor 25 euro ben ik toch benieuwd wat dan die 25% is. please leg me nog 1 keer uit snap het echt niet....
gejo2 - 22 July, 2017 11:15 AM
en ik quote GP-Jeff :
Dit is geen speciale aktie, maar een extra opwaardeermogelijkheid waarbij je in plaats van Munten direct Bingokaarten koopt.

sorry maar schiet mij maar lek aangezien de deals exact hetzelfde zijn en je nu zegt dat het een actie is.....
only4 -
Nobel van je Wouter!

Je geloofwaardigheid is ook tijdelijk, prettig weekend!

Wouter - 24 July, 2017 12:06 PM
Hoi gejo2,


De actie met 25% extra was een tijdelijke actie die tot zaterdagochtend 10:00 liep. Je hebt hem helaas net gemist.
Flippos2 - 21 July, 2017 10:33 AM
Goedemorgen mij berichtje is hier verwijdert het stond tussen pludik en gejo in 19 juli 23.19 uur waarom en door wie eigenlijk want ik heb gereageerd op wat gp Jeff op 19 juli 10.47 typte tegen lovelight dus niks gevloekt of gescholden maar letterlijk de woorden gebruikt wat jullie altijd tegen me zeggen .Ik kom altijd gezellig even babbelen met de spelers hier . Want ja gezelligheid maken we als spelers toch samen.fijne dag iedereen
ps en over de bingo kaarten voordeel snap ik niet helemaal hoe dat zit maar ach je kunt ook met je gift spelen toch
GP_Jeff - 21 July, 2017 11:16 AM
Hi Flippos2,

We willen graag dat de reacties niet te veel afwijken van het onderwerp. In ieder geval; gezelligheid maken we inderdaad samen. Ik zie je snel weer online en dan babbelen we weer even
gejo2 - 21 July, 2017 10:15 AM
pfffff reacties weghalen ook al aan de orde hier :(
Wouter - 21 July, 2017 11:03 AM
We vielen een beetje in herhaling en daarom zijn de overtollige berichten verwijderd om het overzicht voor de overige spelers te bewaren.
Flippos2 - 21 July, 2017 10:12 PM
Waarom wordt steeds mij berichten verwijderd dat van herhalen is toch voor mij bedoelt waarom blijf dat van wouter staan en de mijne wordt weg gehaald hieronder
Flippos2 - 21 July, 2017 10:14 PM
Hierboven wordt er nog van pff enfin fijn weekend
only4 -
Jeff heeft een oogje op je Gejo2!
Tijdens de spelpuntdag zat hij de hele middag op je profiel te loeren, terwijl hij met zichzelf speelde!
Mister_Solo -
@ Gejo2,
gejo2 - 21 July, 2017 10:14 AM
@Mister_Solo
gejo2 - 20 July, 2017 1:55 PM
Eigenlijk ben ik dus gewoon erg boos!

Maar ja kan er toch niks aan veranderen spelpunt zun wil is wet.......

Daar mag je het als speler van Spelpunt mee doen!
Wouter - 20 July, 2017 4:12 PM
Hoi gejo2,

Het is het niet waard om boos te worden over een keuze die gemaakt is qua communicatie. Je weet nu wat voor jou de deal is en dat is het belangrijkste, ongeacht wat een andere deal voor een andere speler is.

Zoals Casper aangaf nemen we alle feedback mee naar de evaluatie van de eerste week.
gejo2 - 20 July, 2017 1:36 PM
Toch nog 1 keer... Hoe persoonlijk kan een deal zijn als hij absoluut niet van toepassing is op jezelf, maar op anderen blijkbaar..... niks persoonlijks aan als de gratis kaarten gebaseerd zijn op een non-vip als supervip zijnde.... erg vreemd.
gejo2 - 20 July, 2017 1:43 PM
Hi Casper

Zoals ik al een paar keer probeer aan te geven.... Er is niks persoonlijks aan wat jullie wel suggereren. Ik ben een supervip en geen non_vip dus ik hoef niet te weten wat ik als non_vip zou kunnen krijgen eventueel.....Ik ga uit van mijn persoonlijke aanbieding van mijn persoonlijke status en dan staat er inclusief 40 gratis kaarten en niet de 4 die ik als mijn persoontje maar krijg! Ik snap niet dat jullie niet snappen dat als iets persoonlijk is dat het dan op de persoon zelf slaat.
CasperGP -
Hi gejo2,

Laat er geen misverstand over verstaan, ik kan heel goed begrijpen dat jij graag de deal anders zou willen zien. We hebben deze mogelijkheid nu slechts een aantal dagen geleden geintroduceerd waarmee het best zou kunnen zijn dat sommige Spelers dus een andere opvatting en of mening hierover hebben. We zijn dan ook blij met iedere vorm van feedback dan ook en wij zullen je feedback zeker noteren. Echter is het wel zo dat wij net als bij de Munten ervoor gekozen hebben om de deal te laten zien vanaf het basisbedrag. Om VIP maar ook SVIP spelers zwart op wit hun voordeel te laten zien ten opzichte van een niet VIP.

Wat ik je verder probeerde uit te leggen is het feit dat de deal an sich in dusverre persoonlijk is, dat iedere speler andere deals kan krijgen. Deze deals hebben namelijk te maken met het speelgedrag van de speler waarmee wij een persoonlijke deal kunnen aanbieden. Ik wil je dus nogmaals danken voor je feedback. En hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hiernaast bepaalt natuurlijk nog steeds de speler zelf of hij of zijn Munten en of Bingokaarten aankoopt.
pludik -
Heb er geen belang bij als "niet-opwaardeerder", ik spaar. Altijd al die nieuwe dingen hoeven voor mij ook niet.
Ik zit net in 50 punten bingo, krijg een gratis kaart in beeld (leek op die van Gouden Bal) en klik daarop, word ik patsboem in een andere kamer, waar ik zelden kom, geslingerd?! Zo niet leuk :( en ik voeg me er wel in hoor, "gratis" is gegeven paard en die kijk je niet in de mond....het weerhoudt mij evenwel van welke investering dan ook in de toekomst......
gejo2 - 20 July, 2017 1:18 PM
GP_Jeff - 19 juli, 2017 10:37
Correct, de incl. gratis kaarten is gebaseerd op het basisbedrag dat je als normale speler zou krijgen. We tonen dus jouw persoonlijke bonus als VIP of SuperVIP plus de extra kaarten die je krijgt als je Bingokaarten i.p.v. Munten koopt.

Hoe dan ook, als je in een vaste kamer speelt of wilt spelen is het altijd voordeliger om Bingokaarten te kopen. Speel je overal, dan zal "gewone Munten" wellicht een betere optie zijn.


Dat toon je dus niet he mijn persoonlijke bonus als supervip zou dus zijn voor 25 euro 56 kaarten van 250 waarde ik krijg er voor dat bedrag dus maar 60 en er staat inclusief 40 gratis kaarten waar zijn die andere 36 dan??????? . En ja snap je beredenering maar hij klopt niet Mijn PERSOONLIJKE aanbieding dus mijn aanbieding als supervip zijnde en niet als non_vip aangezien ik supervip ben en geen non_vip. Dit noem je nou de boel flessen die 56 kaarten kocht ik sowieso al als supervip zijnde(die ik overigens ook zelf KOOP) dus niks niet 40 kaarten gratis maar 4 kaarten gratis. Dat kun je toch niet menen he, je belooft 40 kaarten maar je geeft er maar 4.....
CasperGP -
Hi gejo2,
Zoals GP_Jeff dat ook probeerde uit te leggen, gaat het in dit geval om het basisbedrag. Net als bij de Munten proberen wij een indicatie te geven wat het uiteindelijke voordeel als VIP of SVIP zijnde is. Het gaat nog steeds om een Persoonlijke aanbieding, omdat iedere speler een aanbieding krijgt die gebaseerd is op zijn of haar favoriete spellen. We geven in ieder geval bij de Bingokaarten een extra voordeel.
Mister_Solo -
Ik begrijp het wel, wat betreft het '' inclusief gratiskaarten''

Ze rekenen zo, dat wat je krijgt als je zou opwaarderen als NIET_VIP. ( Niet dat er uberhaupt iemand die zal opwaarderen als Niet-Vip, tenzij je onwetend bent ).

Ik zelf doe er overigens NIET aan mee .
GP_Jeff - 19 July, 2017 10:37 AM
Correct, de incl. gratis kaarten is gebaseerd op het basisbedrag dat je als normale speler zou krijgen. We tonen dus jouw persoonlijke bonus als VIP of SuperVIP plus de extra kaarten die je krijgt als je Bingokaarten i.p.v. Munten koopt.

Hoe dan ook, als je in een vaste kamer speelt of wilt spelen is het altijd voordeliger om Bingokaarten te kopen. Speel je overal, dan zal "gewone Munten" wellicht een betere optie zijn.
ArchivedUser65d4d1afa8270 -
Ik begrijp iets niet!

640 x waarde 50 = 32000
daarvan zijn gratis 440
resteert 200 x waarde 50 = 10000 te betalen

10000 munten kosten 20,00 euro
Wouter - 18 July, 2017 4:07 PM
Hoi Oma,

De 440 gratis kaarten zijn vergeleken met het basisbedrag.

Het aantal dat je in de rode inclusief sticker ziet is gebaseerd op het basisbedrag, en toont aan dat je een betere deal krijgt wanneer je een hoger bedrag selecteert. Het basisbedrag wordt bij de Munten altijd aangegeven, maar is rood doorgestreept. Het basisbedrag is zonder extra's zoals de bulk korting en (super)VIP abonnement.

Het geeft aan hoeveel kaarten je extra krijgt als je dezelfde aantal kaarten met Munten zou kopen. In dit geval krijg je er 440 extra voor dezelfde prijs.
X_OMA_SPANJE_X - 18 July, 2017 5:12 PM
Vind je het erg Wouter, dat ik er geen ene donder van begrijp
Wouter - 18 July, 2017 5:21 PM
Nee hoor, het is ook lastiger op papier uit te leggen dan aan bijvoorbeeld de telefoon. Als je er meer informatie over wilt bel dan gerust met 070-4272970 en dan leggen we het uit voor je.
ArchivedUser65d4d1afa8270 -
AHA......ik begrijp jullie! Jullie gaan uit van het basisbedrag zonder de korting voor VIPS/SUPER VIPS. Je zal toch wel gestoord zijn als NIET VIP op deze manier op te waarderen!
ArchivedUser65d4d1afa8270 -
Dus dit is feitelijk een mooie deal voor NIET VIPS
Wouter - 19 July, 2017 9:20 AM
De deals zijn persoonlijk, een non-VIP speler zal andere deals zien dan een VIP of SuperVIP speler. Het voordeel hiervan is dat jij altijd een goede deal voor jezelf ziet! Jij als SuperVIP hebt sowieso veel meer voordeel dan iemand die geen abonnement heeft. Die krijgen minder gratis kaarten.
gejo2 - 20 July, 2017 1:06 PM
XXX_OMA_XXX - 18 juli, 2017 18:48
Dus dit is feitelijk een mooie deal voor NIET VIPS




Wouter - 19 juli, 2017 09:20
De deals zijn persoonlijk, een non-VIP speler zal andere deals zien dan een VIP of SuperVIP speler. Het voordeel hiervan is dat jij altijd een goede deal voor jezelf ziet! Jij als SuperVIP hebt sowieso veel meer voordeel dan iemand die geen abonnement heeft. Die krijgen minder gratis kaarten.


Klopt dus echt niet wat je nu verteld..... het aantal gratis kaarten is voor een non_Vip speler echt meer als voor een supervip speler. Hoezo mijn persoonlijke aanbieding? ik krijg dus niet wat er staat er staat inclusief 40 gratis kaarten van 250 voor 25 euro. en ik krijg er maar 4 De rest (56 stuks koop ik gewoon zelf :). Als ik als non vip inlog krijg ik voor 25 euro 5 gratis kaarten van 250 nl: per 5 euro 1 gratis kaart van 250 en de rest 3 kaarten koop ik zelf (wat overigens ook niet echt klopt want als je het omrekent in punten dan koop ik 800 punten voor 5 euro en nu 3 kaarten voor 750 totale waarde en 1 gratis dus ben ik 50 puntjes kwijt :) maar dat terzijde. Dit is dus echt de boel naaien.... je krijgt gewoon niet voor je geld wat er staat!!!!! Aangezien de optie persoonlijke aanbiedingen zijn weten jullie ook dat ik supervip ben en wat ik dus voor 25 euro KOOP en niet Krijg ! Ik betaal namelijk gewoon voor de extra munten die je zoals jullie zeggen krijgt als Supervip maar daar vergis je je in ik KOOP ze namelijk net als de Supervip status die ik KOOP om meer munten te KOPEN en niet krijgen :)

ps. Goed verhaal, lekker kort ook, doen we helemaal niks mee............




JosKirkels1 -
ook al ben je niets verplicht is het de best mogelijke manier om de spelers te lokken om nog meer op te waarderen .ja ja wouter je wint nog steeds munten of je verliest er 50.000 in 6 dagen .alles wat gp of sp doet is altijd in jullie voordeel .
Wouter - 18 July, 2017 3:24 PM
Hoi Jos,

De Bingokaarten zijn net als Munten een optie, het is aan jezelf om te bepalen of dit in je straatje past. We bieden een extra optie die voor veel spelers een voordelige is.
lady31 -
phhh weer zo aktie waar jullie weer rijk van wordt en wij weer arme nee djw gp
GP_Jeff - 18 July, 2017 3:24 PM
Hi Lady31,

Dit is geen speciale aktie, maar een extra opwaardeermogelijkheid waarbij je in plaats van Munten direct Bingokaarten koopt. Het hoeft natuurlijk niet, maar als je al van plan was om op te waarderen, heb je hier in ieder geval een voordeeltje mee. Dat is dan toch wel weer mooi meegenomen.
agnatiron -
zo is het laat ze maar gewoon 100 % extra bij opwarderen doe anders is het niet te betalen
ArchivedUser65d4d1afa8270 -
Noemen jullie dit 'n mooie deal?

Wie 'n beetje kan rekenen zal tot de ontdekking komen dat je slechts 4 kaarten "gratis" hebt en dat voor zoveel geld!!!!

Jullie moeten je schamen Gamepoint
Wouter - 18 July, 2017 3:07 PM
Hoi XXX_OMA_XXX,

In het voorbeeld wat je aanhaalt heb je nog steeds de beste aanbieding die we hebben, een paar extra gratis kaarten bovenop alle extra's die je al kreeg.

Mocht je de flexibiliteit willen hebben om ze overal te gebruiken dan zijn de oude vertrouwde Munten misschien een betere optie voor je.
Taratatataa - 18 July, 2017 12:50 PM
Wat een onzin!
GP_Jeff - 19 July, 2017 10:59 AM
Duidelijk. Jammer dat je niet uitlegt waarom.
_lovelight_ -
Ik waardeer nooit op, dus waarom zou ik kaarten in het voren kopen? En wat ik hierboven allemaal lees is het niet echt voordeliger dan dat je in de kamers kaarten koopt van je gespaarde munten.
Wouter - 18 July, 2017 1:52 PM
Hoi _lovelight_

Mocht je ooit gaan opwaarderen voor Bingo dan is dit de manier om het te doen. Snel en met de beste deals. Uiteraard ben je ook vrij om je gespaarde Munten te gebruiken zoals je nu al doet.
_lovelight_ -
Toen Spelpunt nog gewoon Spelpunt was, zonder samengevoegd te zijn bij de rest van de deelnemende landen was het veel minder commercieel. En de gezelligheid is ook ver te zoeken de laatste jaren. Ik speelde al toen je 5 munten (= 500 x 0,01) per maand kreeg en de kaarten vanaf 0,01 te koop waren. Dat is later omgezet in 1,00. Ook dat heb ik nooit begrepen. Het enige voordeel is dat je om de 3 uur een gift krijgt en niet een keer per maand.
GP_Jeff - 19 July, 2017 10:47 AM
Wow! De maandelijkse gift. Dat is inderdaad lang geleden! Dat hebben toen inderdaad omgezet naar een dagelijkse gift, en nu naar een 3-uurlijke gift. Voor spelers die elke dag inloggen is dat altijd een verbetering geweest, omdat je in totaal dan meer Munten (destijds zakgeld :P) ophaalt.

Spelpunt is natuurlijk gewoon een bedrijf dat gerunt moet worden, geld moet verdienen en salarissen moet uitbetalen, maar dat betekent niet dat gezelligheid minder belangrijk is. Dat is (zeker voor mij persoonlijk) juist een kernwaarde van wat we doen. Niet voor niets is de afdeling die zich bezig houdt met klantenservice en online evenementen zo'n beetje de grootste afdeling binnen ons bedrijf. We zijn dagelijks bezig om leuke acties op te zetten, de gezelligheid te stimuleren en hulp te bieden waar nodig.

Misschien kunnen we er een keer over babbelen hoe we dat volgens jou terug krijgen? Ik sta altijd open voor een goed en vooral gezellig gesprek
_lovelight_ -
Hoi Jeff, ik weet dat Spelpunt een bedrijf is en dat er geld in het laatje moet komen. De gezelligheid die ik mis is in de chat. Daar wordt vaak gemopperd en gescholden als er geen bingo wordt gehaald. Vroeger zettenen we virtuele koffie en thee en deelden we virtuele koeken uit...
Dat jullie allerlei evenementen organiseren is natuurlijk een vooruitgang. En jaaa.... de gift was toen zakgeld, die goeie ouwe tijd haha.... en ja als we een gesprekje hebben dan wordt dat vast gezellig, het zal niet aan mij liggen dat het niet gezellig is....
X_OMA_SPANJE_X - 18 July, 2017 10:05 AM
De best mogelijke deals?
als je 74 x 1000 koopt = 74000 munten = euro 100,--
voor 100,00 euro koop je 70000 munten maar daarmee kun je overal spelen, het voordeel is slechts 4000 munten = 4 kaarten in de 1000 room. Goh wat n mooie deal!

als je 68 x 2500 koopt voor 200,00 euro dan heb je slechts een voordeel van 10000 munten maar hiermee kun je alleen in de 2500 room spelen en dat is 4 kaarten

Goh wat n mooie deal GP
GP_Jeff - 18 July, 2017 10:25 AM
Hi Oma,

Wanneer je jouw deal 1 op 1 vergelijkt met Munten en je bent een vaste speler in die kamerwaarde dan is het zeker de beste deal. Je krijgt immers méér dan wanneer je in dit geval Munten zou kopen en ben je dus voordeliger uit.

Wil je liever de flexibiliteit van Munten en kiezen waar je ze wilt gebruiken, dan is voor jou Munten wellicht een betere keuze.
guineapiggy -
krijg aanbieding 51 kaarten voor 2500 Muntenwaarde voor 200 euro, inclusief gratis kaarten. komen die dan bovenop die 51 kaarten? anders is het niks gratis waant voor 200 euro heb ik120.000 munte, 51 kaarten heeft de waarde van 127.500 munten, dus 3 kaarten gratis en niet het aantal wat jullie vermelden
GP_Jeff - 18 July, 2017 10:07 AM
Hi Guineapiggy,

De kaarten die als inclusief worden aangegeven zijn al opgeteld bij het aantal Bingokaarten dat je in het plaatje ziet. In het voorbeeld hierboven vergelijk je wat jij persoonlijk krijgt als je voor een dergelijk bedrag Munten of Bingokaarten koopt. Je berekening is overigens correct. Je krijgt in de situatie die jij omschrijft méér voor je geld als je Bingokaarten koopt (3 Bingokaarten meer voor de 2500 Munten kamer).

Het aantal dat je in de rode inclusief sticker ziet is gebaseerd op het basisbedrag, en toont aan dat je een betere deal krijgt wanneer je een hoger bedrag selecteert. Het basisbedrag wordt bij de Munten altijd aangegeven, maar is rood doorgestreept.
Angel90 -
Vind het maar duur,koop me kaarten zo wel.
Maar ja misschien mensen die dit leuk vinden
dartpoes - 17 July, 2017 4:01 PM
Zo een goede deal is het nu ook weer niet. Als je 52 kaarten koopt van 50 is dat 2600 punten, als je voor 10 euro opwaardeert krijg je 2500 punten, verschil 100 punten.
Wouter - 17 July, 2017 4:20 PM
Hoi Dartpoes,

Elk klein beetje is mooi meegenomen toch?
De deals passen zich aan onder andere jouw speelgedrag, het kan dus zo zijn dat je binnenkort een nog gunstigere aanbieding tegenkomt.
minnetje0 - 17 July, 2017 3:29 PM
Als ik dan win krijg ik dan munten of geld?
Of is dit een nieuwe manier om mensen geld afhandig te maken
Wouter - 17 July, 2017 3:41 PM
Hoi Minnetje0,

Het is een nieuwe manier om spelers de best mogelijke deals te geven.

Wanneer je de Bingokaarten gebruikt in Bingo dan is de rest hetzelfde als voorheen, je wint nog steeds Munten.

Mocht je nog meer vragen hebben, stel ze gerust