Krijg 50% meer Munten!

Krijg 50% meer Munten!

Voor slechts een beperkte periode krijg je een exclusieve +50% bonus bij iedere opwaardering. MEER MUNTEN! Geniet van deze speciale actie nu het nog kan!

Ben jij VIP of SuperVIP? Dan krijg je 50% Extra Munten bovenop je normale VIP en SuperVIP voordeel.

Haal die bonus!

Teddybeertje2 -
Tot wanneer?
Wouter - 24 July, 2017 1:26 PM
Hoi Teddybeertje2,


De voorwaarden voor de 50% actie kan je hier vinden.
Teddybeertje2 -
Hallo Wouter
Zie hem niet erbij staan
Wouter - 24 July, 2017 5:14 PM
Hij staat er weer tussen
mercedes3366 -
voor je een bericht stuurd kijk dan eerst of er genoeg punten zijn die ik niet kan winnen want het is hopeloos bij jullie
HJ_X_Bastaardje -
Zou ook erg leuk zijn als ik is wat win na het opwaarderen ben nu onderhand 6 weken bezig en jullie pakken alles continu in 1 x Ik word hier nu toch echt goed pissig over want vind dit niet normaal Spelpunt en dan kunnen jullie komen weer met het verhaal van de kansgenerator dit en dat nou dan is die mijn naam al heel lang kwijt want vind het raar en heel vreemd dat ik heel snel op 3 tg kom en dan totaal niks meer krijg of dat ik wel op 1tg kom maar die laatste continu niet komt dus zeg het maar hoe dat nou kan want blijf de zelfde namen voorbij zien komen . Ik blijf niet bezig dit is mensen kapot maken die lekker willen spelen en is willen winnen maar totaal niks krijgen bedankt hiervoor . Echt denk is na en wees voor 1 x voor een heleboel mensen is echt eerlijk want blijf het raar vinden dat dag in dag uit dezelfde maar blijven winnen dat gaat er bij mij niet in Dit is toch bij de echte bingo ook niet en ook zeker niet bij de staatsloterij . IK zou zeggen heb is wat meer voor de goed betalende spelers die totaal niks winnen en alles blijven inleveren want dat respect van jullie kant is heel ver te zoeken vindt ik . En geen hier nou is een heel eerlijk antwoord op en niet dat slappe gedoe want 1 en 1 is 2 bij mij en meer niet ben echt niet gek kom op zeg zit hier voor mijn plezier maar dat is op deze manier gauw weg als het zo door blijft gaan !
Wouter - 24 July, 2017 9:34 PM
Hoi HJ,


Voor vragen/opmerkingen over het spelverloop kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. We kunnen je dan uitgebreid te woord staan en een persoonlijke, heldere uitleg geven.



We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970.
HJ_X_Bastaardje -
Wat denk je zo kom ik er makkelijk van af nou nee ik bel niks ik weet genoeg nu ! s6 met je standaard winnaars Wouter !
harrygroenewold -
je heb volkomen gelijk ik presteerde op 1 dag 100 euro en niks maar de volgende dag 100% extra opwaaarden ik hesp er over aangegesproken en wat jij zeg kans generator das enigste wat ze kinnen zeggen.

ik dat wouter geraageerd heeft moet je bellen zeg die dan kryg je precies het zelfde antwoordze weten precies wie er een hoop opwaardeer en denken dat zijn de melkkoetjes van sp lees maar goed wouter
Wouter - 25 July, 2017 11:39 AM
Het bellen is een optie, niets moet natuurlijk.

Hier bij het nieuws kunnen en zullen we niet ingaan op specifieke situaties. Het gaat over prive zaken en de overige spelers hebben daar geen boodschap aan.

Mochten jullie van gedachten veranderen, het nummer staat hierboven.
HennyF8 -
Helemaal met je eens, ik ga geen namen noemen maar het zijn echt ALTIJD dezelfde die winnen.
ArchivedUser65e43d39cf4f0 -
Helemaal mee eens !!
en met mij VELEN.
Petra91963 -
En nu zegt de opwaardeerknop 100% en als je erop klikt is het 75%. Gaat lekker.

Ik wacht wel tot het echt 100% is en anders gewoon niks
Mister_Solo -
Mijn complimenten voor de geweldige evenementen !!

En nu zelfs een 75% actie