Superdeals op Bingokaarten!

Superdeals op Bingokaarten!
Als tijdelijke aanbieding kan je genieten van 150% extra bij al jouw Bingokaarten DEALS. Dat betekent 150% meer kaarten bij iedere deal. Profiteer van deze speciale aanbieding zolang hij geldt!

Ben je VIP of SuperVIP? Dan krijg je 150% extra bovenop je gebruikelijke VIP- en SuperVIP-bonussen.

Speel GamePoint Bingo en haal jouw deal!

Mister_Solo -
Dit is echt een hele goede deal, maar heb er 2 opmerkingen over......

Die kaartwaardes waar ik juist regelmatig speel, worden me weer niet aangeboden

En ik kan me juist voorstellen dat spelers nu door deze aanbieding eens bingo wllen spelen in duurdere rooms, maar dat is dus niet mogelijk als er deals worden aangeboden nav. speelgedrag en het opwaardeerverleden.
speulpunt -
Helemaal gelijk Solo, dit is een echte bug in het idee van kaartwaardes kopen, alle waardes moeten zichtbaar en mogelijk zijn en dat is NIEt het geval helaas
Kim_GP -
Hi Mister_Solo en Speulpunt,

Dankjewel voor je feedback! De bingo kaarten zijn nog relatief nieuw en we zijn constant bezig aan verbeteringen. Wij zijn we dan ook erg dankbaar voor je feedback en we hopen je binnenkort een deal aan te bieden die beter bij je past.
mijnlaatstecent - 10 September, 2017 3:19 PM
Ook ik vind het een leuke deal...alleen jammer dat de 50 punten kaarten alleen voor meer als mijn gebruikelijke opwaardeer bedrag van 10 euro te kopen zijn.
JosKirkels1 -
aan deze deal doe ik niet mee je word verplicht in deze rooms te spelen . geef mij maar een leuke opwaardeer deal dan kan ik spelen waar ik zelf wil
Kim_GP -
Hi Joskirkels1,


Je krijgt inderdaad verschillende aanbiedingen bij verschillende kamers. Dit is o.a gebaseerd op de kamers waarin jij het liefst speelt. Het kan gebeuren dat je even niet wil spelen in je "normale" kamers en dat de aanbiedingen hierdoor niet bij je passen. Check de shop regelmatig en misschien vind je een aanbieding die beter bij je past. :)


PS: De volgende Opwaardeer actie komt er waarschijnlijk ook weer aan, dus maak je geen zorgen ;)
ikvindbingoleuk -
waarom kom ik de kamer van 250 niet te zien
xxlinlauxx -
niet leuk deze deal
omavandyvano1 -
nee je bent verplicht in een andere room tespelen ik wil in de kamer van 250 te speelen maar dan kan je geen kaarten kopen van 250
Kim_GP -
Hi omavandyvano1,


Natuurlijk willen wij niemand forceren om in 1 kamer te blijven spelen. Deze aanbieding is o.a gebaseerd op de kamers waarin jij het liefst speelt.

Het kan dus zomaar zijn, dat als jij beslist om voor een andere waarde te gaan spelen, dat je op den duur een andere deal te zien krijgt.

Dus hoe meer je in hogere kamers speelt hoe hoger de kans is dat je aanbiedingen krijgt voor de hogere kamers. Check de shop regelmatig om zo geen aanbieding te missen.
Mister_Solo -
Online, was er heel de dag geen medewerker aanwezig

Gampoint, regel een actie goed, en zorg dat er mensen online aanwezig zijn

En doe anders gewoon GEEN actie
omavandyvano1 -
nou als het bij jullie zo doorgaat als maar steeds de zelfde blijven winne dan stop ik liever met dat spelen is gewoon niet meer leuk zo als maar steeds de zelfde blijven winne af aan toe zie eens een andere naam en hoe kan het dat steeds de zelfde namen iedere dag of wel zelfs twee tot drie keer op een dag de supers winne
Moordvent -
gewoon kaarten blijven kopen dat is het beste wat je kan doen!
Djangojango1 -
Wat ik Vind ??? al die dealtjes laat ze maar buiten spel ...alles kost geld .. zelfs bij Yhatzee ..vind ik ook al zo onodig dat er zoveel punten ingeleverd moeten worden ..er word voor betaald ,,,en ook nog een belast ik vind het iig niet gewoon
Angel90 -
Geweldige aktie dit, hoop het vaker te zien