100% MUNTEN ACTIE!

100% MUNTEN ACTIE!

Twee keer zoveel Munten bij iedere opwaardering! Denk eens aan alle extra spellen die je kan spelen dankzij deze tijdelijke 100% Munten Actie!

Dubbel zoveel Munten!

Moordvent - 28 september, 2017 19:17
ja eerst!!! leuke Actie, maar ik koop niks
_GANJA_ -
tjee bezuinigen eerst gratis 50 kaart nu 5 dan maar weer weg
ikvindbingoleuk - 28 september, 2017 20:39
jammer dat de actie maar negen uur duurt ik kan met de bank pas niet opwaarden mijn pas is stuk ik kan pas morgen een paysfecard halen jammer dat het maar voor korte duur is
Wouter - 29 september, 2017 09:24
Hoi ikvindbingoleuk,

Bedankt voor de feedback! Hoewel deze actie wat korter was zullen er nog meer acties komen waarvan je gebruik kan maken. Hopelijk heb je snel een nieuwe bankpas!
eagle_yesbingo_ -
idioot dat deze actie maar voor een paar uurtjes is, vele missen nu de kans om wat extra's te kunnen doen. Ik vind dat zo'n actie minimaal 24 uur moet duren. Zelfde als het aanschaffen van de bingokaarten... klopt niets van. Je krijgt telkens een aanbod wat net niet interessant is, doe gewoon de mogelijkheid dat je iedere kaartwaarde kan aanschaffen ipv afwachten wat er tevoorschijn komt. Neehoor klopt allemaal NIETS van. Zijn techneuten bij jullie die er toch maar weinig van snappen, start iets wat ook daadwerkelijk werkt en niet een actie waarvan je veel commentaar kan verwachten !!!!! En dan nog met 100den in een room en toch zeer veel dezelfde namen zien winnen. Brrr ik ben bijna klaar bij Gamepoint net als zovele en dat ligt toch geheel bij jullie éerlijkheid" met oa die "toevalsgenerator" KAN NOOIT KLOPPEN, en dan altijd die standaard antwoorden als je er iets van zegt BULL SHITT
Wouter - 29 september, 2017 09:42
Hoi eagle_yesbingo,

Jij ook bedankt voor je feedback. Deze actie was wat korter dan je gewend was maar er zullen nog meer acties komen.

De Bingokaarten passen zich aan naar jouw speelgedrag waardoor je altijd de beste deal krijgt. Mocht je die deal niet goed genoeg vinden dan kan je altijd nog Munten aanschaffen. Zo heb je nog meer vrijheid om te kiezen wat het beste bij je past.

Voor vragen/opmerkingen over het spelverloop kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. We kunnen je dan uitgebreid te woord staan en een persoonlijke, heldere uitleg geven.

We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970.
ZoBra -
Ik heb zojuist 25 euro opgewaardeerd en krijg 7000 punten ipv de 15000 die beloofd wordt. Niet netjes
SPAANSEHARRY -
wou ook dit opwaarderen maar wacht nog wel ff
Kim_GP -
Hi Zobra,

Zo te zien heb je de 25 euro niet via de promotie maar via de shop gekocht. Hier waren geen extra munten bij. Als je een promotie wilt kopen dan klik je echt op de promotie zelf om af te rekenen. Neem even contact met ons op, misschien kunnen we je dan toch nog een beetje tegemoet komen.
Jeroennie -
Dat noem ik geen actie als het zo snel weg is, doe toch normaal joh, dan doe je al gek genoeg.
AnneSilder - 30 september, 2017 23:30
Ik zou graag willen weten wanneer er weer een actie komt bij de kaartenaankoop.\
Vind ik veel leuker en beter.
gaatske -
dat is mooi