Extra SuperBingo's speciaal voor jou!

Extra SuperBingo's speciaal voor jou!

Speel vanavond, morgen en overmorgen tussen 19:00 en 22:00 uur mee met Extra SuperBingo's. Wij vullen de SuperBingo's extra snel aan en laten jullie in de chat weten waar de volgende plaats gaat vinden. Mis het niet!

Speel nu GamePoint Bingo!

JosKirkels1 -
daar ik al wat ouder ben doe ik er niet aan mee ik word er zenuwachtig van al dat hoppen van kamer naar kamer .
GP_Jeff - 17 October, 2017 9:22 AM
Lekker rustig aan doen. Pak er gewoon eentje mee alstie voorbij komt
koffieleut22 -
gaat mij voorbij, speel nooit in de avond uren , maar laat me eerst maar eens overdag een puntje winnen in super ronde .
al 13jaar!! nog nooit gelukt dus........ word wel eens tijd G.P lijntje zal ik al heeeeel blij mee zijn .
GP_Jeff - 17 October, 2017 9:23 AM
In de avonduurtjes zijn de meeste spelers online, dat is ook de voornaamste reden dat de extra Supers rond die tijdstippen worden gehouden, maar we kunnen ook best wel weer eens in de nabije toekomst een SuperBingo draaien overdag. Dan kun je hopelijk wel meedoen!
ArchivedUser63ff7c8061067 -
Ik sla over
Oma48 -
ik ben in paar room geweest ik heb niet mee gedaan en wat zie je alleen maar de vaste kliek maar steeds winne het is gewoon een oneerlijk spel de kleintje moet maar betalen en de vaste kliek worden alleen maar rijker en sp woedt alleen maar rijker voor het persoonneel tebetalen daar pas ik voor
GP_Jeff - 17 October, 2017 9:32 AM
Het enige verschil in winkansen is de hoeveelheid kaarten waarmee je speelt. Als je met 1 kaartje speelt en de ander met 15 heeft die persoon dus veel meer kans. Echter neemt diegene ook wat meer risico, want die is meer Munten kwijt als hij of zij niet wint. Dat moet je altijd voor jezelf afwegen.

Er is niets oneerlijk aan toeval. Soms win je wat meer dan een ander, maar er bestaat niet zoiets als voorkeur in Bingo waardoor bepaalde mensen meer winnen dan andere, ook al lijkt dat soms zo doordat iemand een goede dag heeft. Het trekken van de ballen en het uitkeren van de kaarten gebeurd op willekeur en het maakt niet uit of je nu veel Munten hebt of niet, VIP bent of niet of de letter R in je neemt hebt of niet. Er is niets dat invloed heeft op het trekken van de ballen en uitgeven van de kaarten. Je moet soms gewoon wat geluk hebben, en hopelijk zit er vanavond in de 2e Superbingo avond wel een mooie prijs voor je in het verschiet.
JoehoeGP -
Waarom mijn reactie weghalen??? Of mag je geen kritiek geven op de wijze hoe het soms er aan toe gaat?
lady31 -
mijn reactie was ook weer weg gehald mag niets zeggen hier
tess42 -
Wacht op een opwardeer acktie want zo opwarderen geen zin meer in alleen maar betalen betalen altijd,en altijd alles weer alles inleveren kijk mij betaal lijst maar eens naar hoeveel ik altijd maar opwardeer , en oh voor ik het vergeet waarom gaan jullie niet is wat aan de laat kopers doen ,wanneer de bingo bezig is dat er dan niemand meer kan kopen !!!
nolucktoday1 -
Je hebt iets over laatkopers te zeggen stop jij dan ook eens met hoppen naar een andere room . Je spuugt eerst je gal over GP in de ene room en rent dan als de bliksem naar een andere room waar je ook kaarten heb gekocht
Ancora -
Ik speelniet vaak en betaal ook niet maar kijk veel mee maar kijk hoe andere zeuren in de rooms ,en hoppen dat doen ze allemaal ,noem geen namen maar zijner veel die zeuren gal spugen is wel heel vergezocht zoals hij dat zegt hou een rekening met elkaar !!!