Bingo Miljonair is terug!

Bingo Miljonair is terug!
Wil jij de volgende Miljonair worden? Bereid je voor op een nieuwe spannende ronde van de beroemde GamePoint Bingo Miljonair! Zet dinsdag 24 oktober maar alvast in jouw agenda, want om 21:00 uur maak jij kans op MILJOENEN Munten!

Jij kan hier NU alvast jouw kaarten claimen. De kaarten worden automatisch voor je bewaard totdat de ronde begint.

Speel nu GamePoint Bingo

Roosknopje1 -
Hahaha miljoenen winnen laat me niet lachen. Betaal mezelf blauw want zo gek ben ik ook nog eens. Maar wat krijg je geen ene sodemieter. Dus hou je miljoenen maar want ik heb besloten om geen cent meer te betalen en ook niet op 24 okt mee te doen. Het is staat allemaal al genoteerd wie er wat win. Nou en ik weet zeker dat ik daar niet bij ingedeeld ben. Zijn alleen vrienden en familie die hier winnen. Echt een uitgezocht zootje en meer niet.
s6 ermee
Wouter - 19 October, 2017 5:32 PM
Hoi Roosknopje1,

Je kan de Bingo Miljonair meespelen door gebruik te maken van je 3-uurlijkse gift. Zo kost het je niets maar maak je wel kans!
irenea47 -
gaat allemaal naar de grote hoop die veel hebben winnen dat is gp en sp he zo heb je veel punten op meerdere profiels en zo bijna niks meer en steed dat je er uit gegooit word en dan weg punten heb er nu eens op gelet als je nog een nummer nodig lig je er al weer uit dus bingo miljonair word je nooit
Roosknopje1 -
ja zeker je 3-uurlijkse gift gebruiken en dan kaarten kopen van 99 punten per kaart. Laat me niet lachen. Jullie hebben altijd je antwoord klaar maar zo werkt het spel niet. Alleen degene die uitgekozen zijn krijgen de punten en ik blijf erbij dat zijn de vrienden en familie van sp. Ik doe nu al dagen met de 3-uurlijkse giften spelen niks hoor je win 1 x en weg punten
els_1953_ - 20 October, 2017 9:14 AM
Je hebt gelijk roosje, je kan alleen maar betalen en winnen ho maar. Ze plukken je helemaal leeg
koffieleut22 -
je moet dan wel 9uur wachten voordat je die 99 punten bij elkaar hebt voor 1 kaartje zou je daar mee winnenn???????
Mister_Solo -
Ik ben erbij, zal me kaarten vast KOPEN
Oma48 -
Klopt helemaal hoe kan je een super Winne met level 1 en level 4 kan nooit zijn die van sp zelf
Mister_Solo -
Is mij wel eens gelukt met een nieuwe naam, level 7 en al 4 x een superbingo, het kan dus wel !
_lovelight_ -
Levels hebben geen invloed. Dit moet eerlijk gezegd ook afgeschaft worden bij de bingo. Het zegt niks over hoe ervaren je op bingo-gebied bent en het scheelt ook een hoop commentaar en jaloezie. Ik heb het geluk gehad ooit de miljonairsbingo te winnen, iedereen maakt evenveel kans.
Jackals -
Ik merk dat er vaak diagonaal valt op een N nummer,kan dus niet en ook diagonaal op 16,46,30 of 60.
Ook als je 1sec te laat bent,krijg je geen coins.
JoyceGP - 21 October, 2017 4:55 PM
Hoi Jackals,

Dit kan voorkomen bij de handmatige Bingo. Niet omdat de diagonaal op een N-nummer valt, maar omdat het bekend maken van de winnaar enkele seconden op zich laat wachten. Dit zodat iedereen die meespeelt de tijd heeft zijn nummers te markeren.
koffieleut22 -
wat mij al een tijd opvalt en al gemeld is dat er cijfers dubbel worden genoemd en dat is echt zo want ik heb het zelf door schrijven bijgehouden .
JoyceGP - 21 October, 2017 4:58 PM
Hoi koffieleut,

Ik ben nieuwsgierig naar wat je precies bedoelt. Zou je even contact met me op willen nemen via het servicepunt? Dan kan ik of een van mijn collega's je wat directer helpen.
koffieleut22 -
nou Joyce zo moeilijk is het toch niet !! cijfers worden regelmatig 2x genoemd in 1 bingo ronde heb dit eerder gemeld.en om alle twijfels bij mij zelf weg te nemen ben ik het een paar ronde,s op gaan schrijven .
PieterV9 -
Ik doe er zowiezo niet aan mee, staat allemaal al vast. Als ik zie dat er spelers zijn die 3 x op een dag de super winnen??? En ALTIJD dezelfde. Ook ik betaal me helemaal scheel( eigen schuld) en win dan vervolgens niks daar heb ik dan toch mijn vraagtekens bij. Heb hier al vele malen discussies met gp over gehad maar het is allemaal toeval? Want het is random, nou dan ben ik superman op safari. En ook hier hebben wij gezien dat er heel vaak dezelfde nummers vallen in een bingoronde. Is toch ook raar? Hoop dat jullie mijn reactie laten staan en hem niet verwijderen. Want er bestaat toch zoiets als vrijheid van meningsuiting?
JoyceGP - 21 October, 2017 5:02 PM
Hey Pieterv9,


Voor vragen/opmerkingen over het spelverloop kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. We kunnen je dan uitgebreid te woord staan en een persoonlijke, heldere uitleg geven.


We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970 of stuur ons een berichtje via het servicepunt.
ly3 - 25 October, 2017 7:57 PM
een paar spelers hebben mijoenen punten en hoeven dus nooit (meer) op te waarderen. Dat zijn de winnaars die telkens weer prijs hebben .De rest moet regelmatig opwaarderen en DAAR verdient spelpunt dus aan . Die gaan echt niets of heel weinig winnen. Niet alleen met bingo maar met alle spelletjes . Heel frustrerend dus. Ik speel al 20 jaar bij spelpunt en betaal er grof voor.
Ik noem het netjes overgemanipuleerde spellen.(BAH)
Angel90 -
Waarom altijd zeiken hier en, vooral ook in de chat.
Maakt het hier niet gezellig, staat toch niet dat je mee MOET doen.
Zijn vaak dezelfde ook nog,vraag me af waarom ze dan blijven spelen.
Ook ik win niet altijd.
Moordvent -
Ik ben jarig, feleciteer mij nou maar dan doen jullie wat Nuttigs hahahahahaha
janjansen3 -
Gffffffffff
els_1953_ - 21 October, 2017 8:22 AM
Ga maar sparen. Winnen doe je hier toch niet. Ga me niet meer scheel betalen. Of ik moet de lotto winnen ha.
Oma48 -
solo jij bent zelf medewerker van sp geweest jij lult gewoon uit je nek als de rest van sp gewoon het stand anwoordt wat je krijgt een sb winne met level 1 gaat er bij mij niet in het is gewoon oplichterrij dat hele sp er duiken nu steeds nieuwe namen op dat zijn gewoon de medewerkers van sp dit is gewoon geld klopperrij bij de echte bingo winne ook niet de hele avond de zelfde mensen en bij andere bingo wat ik doe ook niet maar hier bij sp iederedag het zelfde de standnamen muntjes op is jammer dan
Mister_Solo -
Wat een onzin ! Ik ben geen medewerker van Sp en/Gp en nooit geweest ook !

Ik kan je nog wel iets uit de praktijk vertellen, deed een keer mee aan een echte bingo op een camping, 150 mensen in de zaal, en de meeste prijzen vielen aan 1 tafel ( met 12 personen) , is dat toeval of niet
_lovelight_ -
Dit keer ben ik het helemaal met je eens Solo !
_lovelight_ -
Ex-medewerker wel of niet, daar weet ik niks van, maar wat je vertelt over de echte bingo, dat valt ook vaak aan 1 tafel.