Het is Halloween!

Het is Halloween!
GamePoint viert Halloween en dat betekent heel veel gezelligheid en gruwelijk goede verrassingen! Je kan tot en met 31 oktober genieten van heel veel leuke extra's. Hieronder vind je een kort overzicht:

  • Bingo in het Donker: Het licht is uit in deze speciale Bingo kamers. Kan jij nog steeds je kaarten markeren?
  • GriezelBingo: Als je geluk hebt, dan blijven de ballen rollen totdat er nog een Bingo valt!
  • Bingo Dabbers en een RoyalDice Beker

Dat is niet alles! Wanneer je elke dag online komt vergroot je ook nog eens je winkansen tijdens de Griezellige Weggeefactie (griezelig en gezellig) op 31 oktober.

Er staat je deze Halloween week heel veel te wachten. Klik hier en ga naar de Halloween-pagina voor de hele eventplanning.

Kom gezellig griezelen!

eaglejoke -
geweldig ,,,deze dingen maken nu juist dat er veel mis gaat ,,,geen verbeteringen ,,,verbindindingsproblemen met superkrassen net en niet terug kunnen komen in de fortuinzoekers ,,,wat is dat griezelen zeg ,,,en dan nog iets de inlog met andere naam gaat ook niet geweldig ,hoe gaan jullie dingen oplossen ,anders denk ik maar minder spelen ,want me punten zijn duur betaald en ik wil wel graag spelen zonder problemen ,denk meeerdere mensen hier zo over denken ,dus doe wat aan jullie probleem en de mensen zullen weer blij en leuk verder kunnen in wat hun spelen .
Wouter - 26 October, 2017 1:29 PM
Hoi eagle,

We hebben gister de website een likje verf gegeven en het inloggen/aanmelden aangepast. Dit staat verder los van het Halloween event.

Het uitloggen en inloggen is een klein beetje aangepast. De nieuwe manier is door op je profielfoto te klikken (rechtsbovenaan) en dan onderaan op uitloggen klikken.

Mocht het iets anders zijn met het wisselen van een naam, neem dan contact met ons op via het servicepunt dan helpen we je daar graag verder.
mary_54 -
Helemaal mee eens Eagle Joke en vooral het inloggen is een ramp. Iedere keer moet je opnieuw je speelnamen invoeren, De lijst met namen is weg!!!

Niet elke aanpassing is een verbetering, maar bij gp is het meestal een verslechtering.
moke2 -
ik zie nooit meer dat lok out en lock in teken ik kan onmelijk moke 2 krijgen wat ik ook do moke 8 komt op niet moke2 kan ik dat verandereen met settings of hebben jullie een ander idea
Wouter - 26 October, 2017 1:30 PM
Hoi Moke2,

Het uitloggen en inloggen is een klein beetje aangepast. De nieuwe manier is door op je profielfoto te klikken (rechtsbovenaan) en dan onderaan op uitloggen klikken. Daarna kan je weer inloggen met moke8.
koffieleut22 -
Leuk weer GP !!!Jammer dat er hier vaak vele negatieve reactie,s neergezet worden .
Ik vind het enorm leuk hoeveel afwisseling jullie steeds weten te bedenken EN idd voor elk wat wils .
tuinmeisje - 26 October, 2017 4:00 PM
heel leuk allemaal krijg net een melding 100% opwaderen in mijn berichtjes heel leuk klik ik op opwaderen krijg je voor 20 euro 15000 muntjes dat is dus niet 100% opwaderen
tuinmeisje - 26 October, 2017 4:37 PM
en die aktie staat er trouwens ook al niet meer
GP_Jeff - 26 October, 2017 5:14 PM
Dat was een vertraagd bericht van de eerdere actie. Er staat nu wel een Halloween actie live met een opwaardeerbonus.
tuinmeisje - 26 October, 2017 5:18 PM
deze aktie stond er net nog wel van halloween boven in met een tijd van 24 uurnu is helaas dat plusje plus de tijd verdwenen heb al overnieuw ingelog du daar door kom het niet
PieterV9 -
Stop toch eens met deze acties gp!! Jullie kloppen een heleboel spelers het geld uit de zakken geloof mij maar. En nu niet een antwoord gaan geven dat het bij de spelers ligt of ze opwaarderen of niet want dat weten we nu wel. Maar jullie maken mensen gek met die acties, ach 50% toch maar opwaarderen en dan ineens weer 100% en nu weer een actie voor 20 euro??? En dat in 3 dagen tijd? Helaas ben ik zo stom geweest om er WEER in te trappen en dus weer opgewaardeerd. En je raad het zeker al...............geen bingo te bekennen. Wel constant dezelfde namen die winnen en 3 x op een dag de super winnen.Maar ik ben nu klaar met deze acties en eigenlijk ook klaar met heel gamepoint. Hoezo zijn jullie geen goksite??
En ook wat eaglejoke hieronder vermeld, elke keer verbinding weg en dus niet verder kunnen krassen( maar wel je punten weg) En wat dacht je van dat er heel vaak dubbele nummers komen in 1 bingoronde?? Bv 2 x nr 30 of 72?. Heb ik al aan jullie doorgegeven maar jullie doen er niks aan. Het ligt ALTIJD aan mijn LAPTOP. Kom nu eens met een duidelijk antwoord GP en niet zeggen dat ik maar moet bellen want dat heb ik al 30 x gedaan. Ben benieuwd wat julie hierop antwoorden.
Wouter - 27 October, 2017 10:08 AM
Hoi Pieter,

Voor zowel informatie over het spelverloop als de verbindingsproblemen kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Hier bij het nieuws is het lastig om met specifieke problemen te helpen, zeker omdat de andere spelers hier niet op zitten te wachten.
We helpen je graag verder via 070-4272970.
Angel90 -
tuinmeisje heeft gelijk, ik heb het ook gezien, alleen niet opgewaardeerd.
Maar het stond er wel
Anneke317 - 27 October, 2017 12:24 AM
Ik heb helemaal geen problemen met in en uitloggen,
Heb geen verandering ontdekt
tweetylover -
leuk GP weer lekker griezelen en compliment voor de web master ziet er weer fantastich uit en weet dat het een hoop werk is alleen de nieuwe inlog moet ik ff aan wnnen maar komt goed en wat ik beetje jammer vind de acties s avonds plaats vinden en voor veel munten
kan het niet eens een keer een aktie voor vroege vogels

of een leuke aktie voor een goed doel en de life bingo zal ook wel weer eens leuk zijn
Wouter - 27 October, 2017 10:11 AM
Bedankt voor het compliment, namens het hele team!
Het klopt dat de meeste evenementen in de avond zijn maar van tijd tot tijd hebben we acties die de hele dag zijn. Hou het nieuws in de gaten voor meer informatie :)
AnnemarieTweety -
ik krijg soms als ik met twee namen speel de melding dat ik al ergens speel ja klopt ik speel maar niet met twee de zelfde namen hoe kan die melding dan
_lovelight_ -
Speel je met 2 verschillende namen op 1 browser? Dan krijg je daarom denk ik die melding.
inkie10 -
bbrrrrrrrr ben bang in het donker dus durf niet