Nieuwe Verzamelingen in Bingo

Nieuwe Verzamelingen in Bingo
Hou jij ook zo van verzamelen? Dat komt dan mooi uit, want vanaf vandaag kan jij nog meer Bingo Verzamelingen bij elkaar sparen! Natuurlijk word je voor iedere complete verzameling beloond met een mooie prijs.

Kom snel kijk naar alle nieuwe Verzamelingen in de Bingokamers voor 25 Munten of meer. Je verzamelt automatisch mee wanneer je een Bingokaart krijgt met daarop meerdere verzamelstukken. Als je ze allemaal hebt gemarkeerd tijdens de ronde, dan wordt hij toegevoegd aan jouw inventaris! Is je Verzameling compleet? Dan wacht er VIP, Bingokaarten of Munten op je!

Maar dat is niet alles! Om de nieuwe Verzamelingen te vieren, hebben wij jullie favoriete bal aan Bingo toegevoegd. Als je geluk hebt zie je deze week de Gouden Bal voorbij komen in jouw Bingo ronde en dat betekent dat iedereen die mee heeft gespeeld een GRATIS Bingokaart wint!

Begin met verzamelen in GamePoint Bingo!

JosKirkels1 -
gm gamepiont

ik zat in de pronkstukken 250 munten kamer te spelen en 3x de items verzameld maar krijg ze wel niet . kunnen jullie dat eens na kijken en in orde maken want dit is niet leuk zo alvast bedankt
Wouter - 6 November, 2017 11:28 AM
Hoi Jos,

De collega's van de helpdesk kunnen je hiermee verder helpen. Ze zijn te bereiken via het Servicepunt of via de telefoon op 070-4272970. Ze zijn er elke werkdag tot 22:00 uur.
nelleke1 -
zie liever bingo voorbij komen als alleen maar puntjes te sparen, en al die andere items die je niet kunt halen omadat jullie het zo nodig vinden om geen bingo te geven.dus blijven sparen.bedankt
onssnet -
Hallo Gamepoint mensen,
Ik kom hier 13 jaar, en verlies elke dag. ben ermee gestopt om mijn geld in jullie bodumloze put te investeren. Sinds ik mij nederig gedraag en gewoon niet meer bij de Bingo kom. Word ik alsmaar erger oftewel slechter behandeld.Als ik woordperfect speel, krijg ik of alleen medeklinkers, of dan weer eens alleen weer klinkers. maar eerlijk is eerlijk. Soms krijg ik wel fantastische letters, en denk ik ,nu ga ik vlammen!!!
Niets is minder waar, als ik mijn mooie letters tot een geweldig woord wil leggen met ja 1 blanco, dan vliegt mijn blanco naar het midden van het bord, en kan ik helemaal niets meer. Ik krijg hier wel zo een uitglijder van. Of ik speel dobbelspel, hoe vaak ik werkelijk nog geen 3 dezelfde bij elkaar kan gooien, wat dus veel nullen opleverd. Gp houd op met smoesjes verkondiggen, jullie doen er alles aan om de kleintjes ,klein te houden. jullie zijn schaamteloos jullie baas zijn zakken aan het vullen. Maar jullie zijn jong, en er komt een moment dat jullie kinderen vragen, Mam Pap, waar heb jij vroeger gewerkt? En dan zeg maar trots te zijn dat je een deel van de Nederlandse bevolking hun geld hebt geincasseerd. Terwijl ze geen schijn van kans hadden. Ik weet na 13 jaar wel beter. Iedereen die hier werkt is onderhevig aan instructies. Al tijdens de sollicitatieprocedure wordt hier op gesellecteerd. Netwel1
Moordvent -
LOL