De Gouden Bal is terug!

De Gouden Bal is terug!
Als je al druk aan het verzamelen was, is het je misschien al opgevallen: De Gouden Bal is terug!

Dat betekent wanneer je de Gouden Bal ziet iedereen die meespeelt in de ronde een GRATIS Bingokaart ontvangt. Zo vind je alle nieuwe Bingo Verzamelingen nog sneller!

De nieuwe Verzamelingen wachten op je in de Bingo kamers voor 25 Munten en hoger. Natuurlijk wacht er een mooie beloning op je wanneer je een Verzameling hebt voltooid. Wil je het hele overzicht aan verzamelingen zien? Neem dan snel een kijkje in je inventaris.

Speel nu GamePoint Bingo!

AntoinetteTimm1 -
waarom in een kamer van 25 munten
Kim_GP -
Hi AntoinetteTimm1,

Deze keer zijn de collecties beschikbaar vanaf de 25 munten kamers. Volgende keer is het misschien weer helemaal anders. Veel speelplezier toegewenst!
HOMESWEETYHOME -
Ik win dus nergens dus zal nooit die gratis bal krijgen djw sp open mijn op maar is op die kansgenerator de hele fam wint geen ruk de laatste maanden . Hoe kunnen we dan mee doen ....... OPwaarderen is verleden tijd begin ik niet meer aan. Geven is wel is leuk maar die kansgenerator blijft alles blokken toeval zeker ! Verschrikkelijk irrie en dat noem ik geen gezellig spelen meer met elkaar meer mensen naaien !
RollingTobacJPS -
Mee eens win nu 4 wkn niks meer alleen maar opwaarderen nou ze kunnen van mij de zak krijgen vind dit niet normaal hoe het hier gaat je moet hier mega veel pnt hebben om te mogen winnen zo als klaas31 of heidewawra of mien1961 en ga zo maar door en nog blijven ze het ontkennen bij sp dat niet zo is nou random aan me hoela hier dikke vriendjespolitiek hier maar op is op en dan weg bij deze zo bekrompen site en zo naaierig als de pest mensen voor de gek houden waarom hier 4 wkn wachten terwijl klaas31 heidewawra of mien1961 en ga zo maar door elke dag door blijven winnen ik word hier pisfoff van echt waar dit is hier niet eerlijk totaal niet en waar ik niet van hou onrecht en dat is hier goed aan de orde .... Top sp wees er trots op met al je leugens .... Maar tekst zal wel weer verwijderd worden want de waarheid is hard voor sp als dat boven water komt !
Wouter - 8 November, 2017 9:19 AM
Hoi HOMESWEETYHOME,

De Gouden Bal is er voor iedereen die meespeelt die ronde. De Gouden Ballen zitten dit keer bij de nieuwe verzamelingen, je kan ze vinden in de 25 Munten kamers en hoger.


Voor vragen/opmerkingen over het spelverloop kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. We kunnen je dan uitgebreid te woord staan en een persoonlijke, heldere uitleg geven.


We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970 of stuur ons een berichtje via het servicepunt.
Wouter - 8 November, 2017 9:22 AM
Hoi RollingTobacJPS,

We verwijderen niet zomaar berichten maar vragen wel om je mening netjes te verwoorden en daar gaat het bij de meesten mis.


Voor vragen/opmerkingen over het spelverloop kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. We kunnen je dan uitgebreid te woord staan en een persoonlijke, heldere uitleg geven.


We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970 of stuur ons een berichtje via het servicepunt.
koffieleut22 -
gratis bal krijg je tijdens spel dus niet alleen als je wint .
koffieleut22 -
gouden bal komt tijdens spel voor alle spelers dus heeft met winnen niks te maken
Railrunner -
Ik snap dat geklaag niet , heb je het niet meer naar je zin stop je er toch mee. Niemand verplicht je op SP te spelen . Ga lekker op een damclub kan je zelf bepalen of je win of verlies.
koffieleut153 -
waarom kan ik niet mer uitlogge iedre ker wat bij sp
Perscan -
Welke gouden bal, staat al dagen aangekondigd maar nog geen (gouden) bal gezien.

Een datum wanneer het eindelijk gaat gebeuren zou leuk zijn.

Verder is het wel een leuke actie
Wouter - 8 November, 2017 9:25 AM
Hoi Perscan,

De Gouden Ballen zijn er de hele week en vallen in verschillende kamers de hele dag door. Dit evenement vallen ze in de 25 Munten kamer en hoger waar ook de nieuwe verzamelingen te vinden zijn.
Oma48 -
nou sp jullie komen steeds met wat nieuws jullie vragen niet waar de mensen het geld vandaan halen voor het opwaarderen en als je opwaardeerd wat zie je iederedag steeds weer de zelfde mensen winnen en alltijd die stand andwoorden wat jullie hebben ik heb er genoeg van jullie corrupte zooi telkens steeds weer dan moet je belle wordt dood leuk vermeld en als je beld krijg je steeds weer de stand anwoorden van jullie het is gewoon geen eerlijk en gezellig spel meer als je inlogt weet je de stand namen al iedere dag steeds weer ook met de sb ook steeds weer ik heb drie dagen lang opgewaardeerd 600 euro en gewoon leeg hoe verklaar je dat in goed kopen of duure room niks winne dan een schijdt lijntje dat zit dus het klop voor geen meter bij jullie sp zal wel weg gehaald worden andere mensen mogen niet lezen
koffieleut22 -
Niemand verplicht je hier te spelen Oma zoek een andere site zijn er genoeg en kijk of die je beter verbevalt . 600 euro opwaarderen is ook een eigen keuze toch .
Oma48 -
koffie leutje klopt je heb gelijk maar het zijn steeds de zelfde die blijven winne dan klopt er iets bij sp niet .
Moordvent -
600
Wouter - 8 November, 2017 3:51 PM
Hoi Oma48,

We kunnen dit uitgebreid aan de telefoon bespreken, dan lopen we gezamelijk je speelgeschiedenis even door. Kan je garanderen dat je dan geen standaard antwoord krijgt.

We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970 of stuur ons een berichtje via het servicepunt.
Kale -
Je hebt volkomen gelijk,we denken allemaal hetzelfde maar ze doen net of we gek zijn!
SINGING_FROG -
ja dat snap ik ook niet waarom in de kamer van 25 munten kamer en hoger waarom ook niet in goed koper kamers dan hebben de de mensen die niet veel hebben ook de kans om de verzameling te verzamelen
lofo90nc -
Ik heb tegen mijn familie gezegd, kom wij gaan stoppen, met storten voor slots, van dat geld
wat vooral Dennis218 per maand stort, kunnen wij heerlijk van uit eten. Hebben wij meer lol dan hier.
dus toedeloe namen Dennis 218, Tosca610 en lofo90nc.
Wouter - 9 November, 2017 9:26 AM
Hoi Singing_frog,

We hebben er voor gekozen om deze keer de nieuwe verzamelingen in de 25 Munten en hoger kamer te doen. Het zullen vast niet de laatste verzamelingen zijn dus wie weet komen er nog nieuwe in een wat lagere kamer in de toekomst.
Jose527 -
hallo kan ik nog mijn vaste telefoon gebruiken ik heb geen mobiel
Wouter - 9 November, 2017 9:18 AM
Hoi Jose527,
Het is inmiddels weer mogelijk om op te waarderen via de vaste lijn.
Jose527 -
bedankt wouter
dartpoezen -
Ik speel in de kamer van 50, nog geen gouden bal gezien en ik ben er elke avond. En gelooft oma48 het zelf dat ze in 3 dagen 600 heeft opgewaard. Ik niet. En als het wel zo zou zijn, dan ben je vreselijk dom bezig.
ikvindbingoleuk -
sp ik ben er paar weken niet geweest ik kom om te spelen en wat zie je alleen maar de zelfde namen wat steeds blijven winne nou dat kan toch niet zo door gaan sp
Mister_Solo -
Gefeliciteerd met je mooie bingo prijs
ikvindbingoleuk -
en ja hoor alweer de zelfde die de sb winne het blijf maar zo door gaan dit is geen aardigheid meer om te spelen en op te waardeeren voor steeds de zelfde kliek die steeds maar blijven winne de vaste kliek vraagt om nummer en komt gelijk dit is gewoon de mensen oplichten meer is het niet
jesdylmil -
zit in de 250 kamer en ook daar nog geen goudenbal gezien
niemand daar niet of moeten we ze zelf goud kleuren
DennisPauli -

This comment has been removed.

Mister_Solo -
Ik heb gister wel een gouden bal gezien ! Er was zelfs iemand die met de gewonnen gratis kaart(gouden bal) bingo heeft gehaald
Xx_LuckyMe_xX -
Jij ziet ook alles he
_spinata1_ -

This comment has been removed.