Happy Hour tijd!

Happy Hour tijd!
De GamePoint Happy Hours zijn er speciaal zodat jij EXTRA kans maakt op heel veel Munten. Dagelijks tussen 19:00-22:00 en 01:00-04:00 uur kun je genieten van Extra SuperBingo's, een speciaal RoyalDice Tournament en uurlijkse giften. Klik hier voor het hele programma.

Om 19:00 uur begint ook onze Dagelijkse Weggeefactie. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is je favoriete spel spelen. Je maakt direct kans op Munten, Abonnementen, Bingokaarten en echte prijzen. Vanavond maak je zelfs kans op een maand GRATIS boodschappen!

Ook kan je vanavond kennis maken met een ander GamePoint Team. Heb jij altijd al een Bingo Verzameling willen ontwerpen? Het Bingo Team houdt een speciale Bingo weggeefactie in de BigBingo kamer. Kom spelen tussen 21:00 en 22:00 uur en wie weet ontwerp jij wel de volgende Bingo Verzameling of Bingo Dabber!

Klik hier voor het hele Winter Wonder Week programma!

xmissvlinderx -
Allemaal leuke acties die jullie doen. Maar die irritante balk die maar door blijft lopen bovenin is echt heel vervelend. En nu weer met de bingo, die groene letters en de pijlen wat je gewonnen hebt, is heel onrustig lezen. Waarom steeds die veranderingen, laat het gewoon zoals het is, 2 weken geleden hadden jullie dat ook de winnaars met groen neerzetten en die pijlen. Maar dat was na 1 dag weer weg, waarom steeds dat veranderen.
De acties zijn echt heel leuk en als je wat wint nog leuker.
apenkopje -
ben het er helemaal mee eens ik heb al vaker over die bovenbalk bnner geklaagd, drukt heel het spel naar beneden
apenkopje -
ook loopt mijn laptop regelmatig vast door al die bewegende beelden van die banners
_lovelight_ -
Apenkopje, je kan het spel vergroten en dan zie je die balk bovenin niet meer. En speel via chrome, dan kan je de ad-blocker inschakelen, heb je ook geen last meer van reclame.
frieda_2005_4 -
kunnen juillie ook frieda nee altijd die stommen nammen ik speel al zo veel jaren mee ik snap er niks van zorie is niet voor mij maar het val wel op
apenkopje -
Ik heb nu een probleem, dat wil je niet meemaken.
krijg ik reclame op de speelsite met een uitknipbon van 300% met daarbij een schaartje.
Ik dus de schaar gepakt en geknipt, maar nu zit er een gat in mijn beeldscherm geknipt.
Fijn hoor die reclame van spelpunt.
simba2014 - 13 December, 2017 10:18 PM
het valt op je zie nu alleen maar vreemde namen die winnen denk ook eens aan de vaste spelers...
apenkopje -
ik ben niet zo vreemd hoor, maar ook een vaste speler (bijna 19 jaar) maar winnen ho maar.