Dubbel Opwaardeeractie!

Dubbel Opwaardeeractie!
Het is de mooiste tijd van het jaar! Om jou nog wat extra te verwennen, trakteren wij op een 100% Extra Munten Actie. Dat betekent dat jij TWEE KEER ZOVEEL Munten en Bingokaarten krijgt. Denk eens aan alle extra spellen die je kunt spelen dankzij deze tijdelijke dubbel opwaardeeractie!

Als VIP of SuperVIP, ontvang je zelfs 100% Extra Munten bovenop je VIP-voordeel.

Klik en haal nu 100% extra!

SHELLY38 -
hoi hoi tot hoelang duurt de actie
JoyceGP - 20 December, 2017 4:26 PM
Hoi Shelly38,

Deze actie is er in elk geval vandaag de hele dag, dus mis hem niet! :) Heel veel speelplezier!
Mister_Solo -
Waarom komt er geen fatsoenlijk antwoord, op een hele keurig normale vraag van een klant ( zie hierboven)

Sorry, maar dit schiet bij mij in het verkeerde keelgat !
AnjaD575 -
Zet die slots maar is op normaal geven geen free geen bonus te bekennen is al tijden zo.
Ga vooral zo door zullen steeds mensen weg gaan van GP
Wouter - 21 December, 2017 5:26 PM
Hoi AnjaD575,

Ik zie dat je inmiddels een paar leuke grote (mega) wins hebt gehad in de tussentijd. Niet elke spin kan uitlopen op een bonus of free spin maar er zijn ook andere manieren om een grote win te halen.
AnjaD575 -
Jij bent zeker de leukste thuis Wouter hahahaha mega verlies ja omg maar ja zulke antwoorden ben ik wel gewend hier bla bla bla
IkBenNietWijs -
ik heb deze speelnaam gekozen met een reden ..en inderdaad ik ben echt niet wijs heb meerdere speelnamen hier en denk ik waag nog 1 poging maar nee hoor zie alleen maar die giganten winnen die al zat hebben en wij maar betalen jullie mogen ook wel met 500 procent opwaarderen komen ,ik doe niet meer mee aan die zooi om die grote namen te sponseren!!
Solatie1 -
Was het jouw ook op gevallen? Heb hen daar al eens over aangesproken maar ze ontkennen dat regelmatig de grote winnen.
IkBenNietWijs -
Kom hier een paar jaar en je ziet dat er niks van die kansgenerator klopt. Je kan bijna raden wie er wint. Het is een select groepje van plus minus 25 man die wel heel vaak winnen. En vraag eens hoe de kansgenerator werkt en je krijgt een antwoord van niks...toeval puur toeval ...haha jaja. Zou het zo bij de staatsloterij ook werken ,dat steeds dezelfde winnen? Dat is ook een kansgenerator die een rol speelt in de trekking.
Wouter - 22 December, 2017 9:16 AM
Hoi IkBenNietWijs en Solatie1,


Voor vragen/opmerkingen over het spelverloop kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. We kunnen je dan uitgebreid te woord staan en een persoonlijke, heldere uitleg geven.


We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970.
rockieke -
nou...het werkt dus mooi niet die opwaardering.....krijg steeds de melding..: er is iets mis gegaan.....kom niet eens aan betalen toe.....waardeloos
vinotintodos -
ga toch niet opwaarderen mensen je bent gek als je dat doet, hou je geld voor wat lekker ga lekker uit eten met echte vrienden , dit is niks
milotje52 -
mensen geen geld besteden aan nep games hier teveel bots
ik noem het eigelijk mensen bestelen iets aanbieden wat niet werkt