Het Beste van GamePoint 2017

Het Beste van GamePoint 2017
Terwijl het einde van 2017 nadert, kijken wij samen met jullie terug op alle geweldige herinneringen die wij dit jaar bij GamePoint hebben gecreëerd. Een aantal van jullie favorieten zijn teruggekomen, maar er waren dit jaar ook meerdere nieuwe evenementen.

Het was voor ons onmogelijk om een top 10 te maken, dus hebben we hieronder het hele jaar samengevat. Welk evenement was jullie favoriet?


In januari begonnen we met het Vuurwerkfestival. Een hele week lang hadden we verschillende leuke extra's in onze spellen en natuurlijk sloten we feestelijk af met een knallende weggeefactie.

Tijdens het Chocolade Gala hing de liefde in de lucht. Speciaal voor Valentijn verzamelden jullie zoveel mogelijk 3-uurlijkse giften om gratis VIP te ontvangen. Eind februari hadden we zelfs een speciaal nieuw evenement in Bingo waarbij 15 gratis Bingo Party kaarten gewonnen konden worden door mee te spelen in de ronde.

Elke dag 100.000 Munten winnen? Wie wil dat nou niet? Het gebeurde in maart tijdens de Gouden Dagen. De hele week stond de gouden bal aan in GamePoint Bingo en waren er speciale tijdelijke Bingo Verzamelingen. Deze maand brachten we ook de langverwachte Dabbers naar onze mobiele app.

Koningsdag in april zou niet compleet zijn zonder Oranje Week. Drie dagenlang gaven wij oer-Hollandse prijzen weg, zoals drop, tompoucen, Blond Amsterdam en nog veel meer. Daarnaast mochten jullie bepalen welke typisch Hollandse Dabber voorgoed toegevoegd zou worden.

Mei stond in het teken van Double Bingo. Tijdens de ronde speel je twee Bingo's tegelijkertijd en dat betekent dubbel zoveel prijzen. Ook opende het GamePoint kantoor zijn deuren voor de open dag. Er waren heel veel aanmeldingen en het was een gezellig drukke dag.

Terwijl wij langzaam richting de zomer bewogen nodigden wij iedereen uit om zoveel mogelijk te spelen tijdens de GamePoint Marathon. Hoe meer er gespeeld werd, des te meer wij weggaven tijdens de weggeefactie aan de finish.

In juli hadden wij de Zinderende Zomerdagen. De hele maand lang was er elke dag iets nieuws te beleven. Met als afsluiting van de zomer de lancering van Bingo Verzamelingen voor GamePoint Bingo op smartphones en tablets.

Augustus was voor ons een spannende maand. Spelpunt werd heropend als GamePoint en dit kon natuurlijk niet zonder een goed feest gebeuren. Veel van jullie favoriete Spelpunt prijzen werden weggegeven tijdens een grote weggeefactie. Denk aan gratis boodschappen, laptops en weekendjes weg.

Dagelijkse Happy Hours en tonnen Munten. Oktoberfest stond helemaal in het teken van gezelligheid. Daarnaast introduceerden wij ook de RoyalDice Gestures. Een nieuwe manier om gemakkelijk met elkaar te communiceren. Ideaal voor op de mobiele telefoon, waar typen niet altijd even makkelijk is. En natuurlijk kan oktober niet afgesloten worden zonder ons griezelligste feestje van het jaar: Halloween!

In november gingen we nog even door met de updates voor RoyalDice en introduceerden we de RoyalDice Tournaments. Dobbel jezelf naar de eerste plek met jouw High Score en win heel veel Munten.

Jullie hebben er veel naar gevraagd: 'mogen we weer ons schoentje zetten voor Sinterklaas?' Dit jaar was het eindelijk weer zover. Elke dag mocht de schoen gezet worden en zat deze de volgende dag vol met Munten.

De grote afsluiter van het jaar is natuurlijk de magische Winter Wonder Week. Tijdens deze dagen laten wij altijd het beste van GamePoint zien en dat betekende dit jaar uurlijkse giften, superbingo's, dagelijkse weggeefactie... Eigenlijk te veel om op te noemen. Als klap op de vuurpijl gaven we zelfs een heel jaar gratis boodschappen weg!

Graag willen wij jullie bedanken voor een geweldig 2017. Alvast de beste wensen en natuurlijk tot in 2018!

Speel GamePoint Bingo!

papaver4 -
dito
doordrammertje - 30 December, 2017 5:32 PM
Ik vond persoonlijk de winterwonderweken het leukste .. alleen de begintijden van 19.00 net iets te vroeg.
Verder voor jullie een mooi 2018 met alle mooie verbeteringen en veranderingen voor de spelers in het verschiet.

*ander hoogtepuntje .. de reclame .. die is echt leuk*
Angel90 -
De Winterwonder weken vond ik het leukst
Moordvent -
Ik vind jou wel leuk angel
Angel90 -
Lol
moedertjec -
ik vind het moeilijk om een keuze te maken . ik vond de meeste acties leuk.

Wens iederren een hèèl goed 2018 , Ook de mensen van , en achter Game Point
moedertjec -
iedereen
YolandaD17 -
Winter Wonder Week was Toppie!!!
viooltje3 -
HALLO IK SPEEÖ HET LIEFST
klaverjassen
RoyalDice
slots
toverbal5 - 31 December, 2017 5:26 AM
VOOR ALLEN EEN GEZOND EN GELUKKIG 2 0 1 8
AnnemarieTweety -
ik kan geen keuze maken vond alles leuk.
ik zal het leuk vinden als jullie volgend jaar een bingo houd voor goede doel bijv kanker fonds of nierstichting noem maar wat.
game ponit medewerkers een heel fijne jaar wisseling
en alle spelers ook een goed jaar wisseling en de beste wensen voor 2018
kaneel1 -
De hoogtepunten van het jaar zijn natuurlijk de klaverjastoernooien
SINGING_FROG -
ik wens iedereen van gp en de medewerkers een fijne jaarwisseling
en hoop dat ik dan wel mag vaker mag winnen win nu helemaal niks en dat is al weken zo
binkyhond1 - 31 December, 2017 3:50 PM
de winderwonder weken vond ik het leuks.
maar ik heb een vraag aan gp en aan al de spelers van gp
ik denk dat iedereen wel op de hoogte zijn wat er in emmen gebeurt is
ik zou niet moeten denken dat mijn kinderen omkomen in fele brand
de mensen zijn nu alles kwijt er is een actie begonnen om de mensen te helpen
ik weet de pijn zal nooit weg gaan maar dit is alles wat we kunnen doen om de menen een beetje te kunnen helpen elke donnatie is welkom ga naar crowdfunding actie
fijnejaarwisseling en een goed 2018
Mister_Solo -
Hadden ze geen brand/inboedel verzekering?
koffieleut22 -
wens iedereen een hele goede jaarwisseling en een heel goed en gezong 2018 met veel spel plezier
koffieleut22 -
gezond moet er staan sorry
MargaE100 -
waar is de niet leuk knop gamepoint