Er komt iets speciaals aan

Er komt iets speciaals aan
We gaan de verrassing nog niet helemaal verklappen... Kan jij raden wat er in februari wordt toegevoegd in jouw favoriete Bingo spel?

Laat het ons weten in een reactie!

Speel GamePoint Bingo

_lovelight_ -
Een nieuwe verzameling: Egypte oudheid (Toetanchamon).
koffieleut22 -
Lijkt mij ook wel leuk !
Logusta -
Tombe van Nefertiti
Logusta -
huh
Logusta -
Tombe van Nefertiti
_lovelight_ -
Gaat lekker zo...haha
jeppe -
iets voor valentijn betekennissen van die egyte tekens
Moordvent -
de kat,Eye of Ra, Piramide, Toetanchamon, enzovoort
Angel90 -
Cupido
Railrunner -
Gamepoint , ik ben al jaren lid van Spelpung/ Gamepoint . Wat me nu het meest irriteerd is dat als je door omstandigheden een dag niet kan inloggen dat je dan gelijk 1/3 van je drie uurlijkse punten kwijt ben en dan weer zes dagen moet wachten voordat je weer alle punten krijg . Ik zou willen voorstelling die korting van punten pas na twee of drie dagen toe te passen .

Vriendelijk groet,

Railrunner
Ganny1 -
Is mij dus ook gebeurd. Moest voor onderzoek 1 dag naar ziekenhuis, kon dus niet inloggen. Je wordt dan wel afgestraft en wordt weer naar het begin gezet... zo flauw.
Mister_Solo -
Hoezo niet kunt inloggen door omstandigheden...je kunt op allerlei manieren inloggen, pc, laptop, ipad en zelfs via je smartphone

En bovendien, zodra je wel weer iedere dag online komt, heb je toch zo je gift weer opgebouwd

De gift die GamePoint geeft is een GIFT , en daar mag je best wel eens je dankbaarheid voor tonen..ipv. commentaar
_lovelight_ -
Solo er zijn nu eenmaal mensen die geen geld hebben om op te waarderen of het er niet voor over hebben en dan is een 3 uurlijkse gift erg welkom. En er zijn nu eenmaal omstandigheden waardoor je niet elke dag kunt inloggen en dan is het niet leuk dat je gelijk weer terug moet naar "start".
pacha3 -
Je hebt gelijk Railrunner....En die opmerking van Solo vind ik kort door de bocht. Niet iedereen is in de omstandigheid om zomaar overal in te loggen. Bovendien zijn het bepaalde omstandigheden dat je dat niet kan. Is een gift jaaaa......maar GP zegt zelf: kom gezellig spelen bij GP. Dus liever geen ergenissen dan, maar heerlij spelletje spelen. Met speelcentjes..ook de giften en niet teruggezet worden naar 1/3 omdat je een keer niet kan.
positiefdenker - 4 February, 2018 12:28 AM
einde gamepoint want jullie denken alleen maar aan geld en aan jullie zelf.steeds dezelfde winnaars met de super bino,s en nu kun je ook al geen toernooien meer spelen met poker dus het einde is in zicht wat een verrassing he
Wimke3 -
willen ze toch graag die gamepoit ..de afgrond in
poffertje4 -
gp vervelend dat jullie het bellen met vaste tel weg gehaald hebben scheeld een hoop punten van mij haha
Mister_Solo -
Onjuist, je kunt nog gewoon met je mobiel opwaarderen, zie de GamePointShop
Angel90 -
Volgens mij word er gezegd Vaste tel, en geen mobiel Mister_Solo pfffffffffffff
Wouter - 5 February, 2018 6:45 PM
Hoi Poffertje,

We bieden het opwaarderen voor mobiel en de vaste lijn aan via daopay. Als je het pakket voor € 1,40 kiest in de GamePoint shop dan kan je via daopay opwaarderen.
Senna_Rafaela -
Mister_Solo zet er dan ook even bij dat het opwaarderen via de mobiele telefoon duurder is en je krijgt ook minder punten als je het op die manier doet
Senna_Rafaela -
Je gaat bijna denken dat Solo ook een medewerker is door zijn antwoorden De beste man heeft overal antwoord op
Bakhuis -
extra lijnen toevoegen
_lieffies_ -
mahjong gok ik...
Josephina -
mooi
MienvanLoonJa -
het spel.....BACK CAMMON... WEET NIET OF IK HET GOED SCHRIJF
Rachelle5 -
Had liever jullie iets doen zodat we weer kunnen pokeren, verleng zo mijn vip echt niet, wordt morgen al 2 weken, als het bingo was dan hadden jullie het wel al opgelost
Mister_Solo -
Je kunt gewoon pokeren hoor, tafels genoeg !
Wouter - 5 February, 2018 6:48 PM
Hoi Rachelle5,

Het is natuurlijk niet leuk dat de toertjes tijdelijk niet beschikbaar zijn maar er kan nog steeds poker gespeeld worden. De toertjes werkten bij een handje vol spelers niet goed en dat leverde de nodige klachten op. We zijn het aan het onderzoeken maar het kan een tijd duren voordat de toertjes weer terug komen.

We werken met meerdere teams die diverse spellen onderhouden en Bingo staat hier helemaal los van. Een update vanuit Bingo betekent niet dat er niet naar poker wordt gekeken.
Mister_Solo -
Wouter, poker heeft vast geen prioriteit he?
Senna_Rafaela -
Nee natuurlijk heeft poker geen prioriteit net zoals ze het darten helemaal stuk hebben gemaakt en daar is SP (nu GP)groot mee geworden maar ja er viel niks aan te verdienen. Wil weleens zien als de 2500 zelfkras het al weken niet deed ik denk dat ze gek worden die organisatie want dan lopen ze natuurlijk heel wat inkomsten mis Dus mensen met een kleine beurs zijn hier in de toekomst uitgespeeld.
neria -
ik heb een dringende vraag . sinds een week of zes valt elke minuut mn verbinding weg heb de kpn gebeld enn zegt dat het niet aan de wifi ligt dus wil ik weten of jullie iets kunenn betekenen.. met vriendelijke groet.