Gelukkig Chinees Nieuwjaar!

Gelukkig Chinees Nieuwjaar!
Volgens de Chinese astrologie is 2018 het jaar van de Hond! Maar ook wanneer je in 1994, 1982, 1970, 1958 of 1946 geboren bent, is dit jouw Chinese sterrenbeeld. Spelers geboren in het jaar van de Hond zijn loyaal en goud eerlijk, maar ze kunnen soms wat koppig zijn.

In RoyalDice maak je vandaag en morgen kans op 2.000 extra Munten in het 50-Munten Tournament. Dit betekent dat met een gelukkige worp je nog meer Munten dan normaal kan winnen!

Speel nu RoyalDice!

missbobo -
waaron wordt er wel aandacht besteed aan een chinees nieuwjaar en niet aan de olympische spelen???????
janjansen3 -
Voor alle chineezen , Happy Newyear

hennykb1 -
wanneer komt de oude SP er weer want ik heb het idee dat de nederlandse spelers veel te kort komen en ik vind dat GP alleen maar aan andere denkt
Mister_Solo -
Ik kom niets tekort !!
bjd3 - 17 February, 2018 4:00 PM
Ohh dat is mijn wens ook. Met de naam GP is er ontzettend veel veranderd. Nihil kans bij een super bingo omdat er waanzinig veel kamers meedoen. Ze zeiden dat de pot dan hoger zou zijn....nou echt niet! Buiten dat je alleen maar dezelfde namen vaak ziet winnen.
Wel Chinees Nieuwjaar...Halloween etc etc voor wat betreft "buitenlandse" feestdagen. Maar bv de spelen waarbij door Nederland vele plakken gewonnen zijn (en misschien nog worden) NIKS. Evenals bij darten door van Gerwen en zo kan ik er nog wat noemen.
Jammer dat Nederlands belangrijke evenementen domweg vergeten worden.
GP.....zorg ook eens dat Nederlandse spelers belangrijk worden ipv buitenlandse (feestdagen)
nolucktoday1 -
nee dat zien we vaak zat Solo
Wouter - 19 February, 2018 1:17 PM
Hoi bjd3,

Ik kan begrijpen dat het lijkt alsof er veel veranderd is maar het merendeel was er al toen het Spelpunt heette. De SuperBingo rondes zijn al een tijd lang in alle talen maar er zijn ook regionale SuperBingo rondes in diverse waardes.

Verreweg de meeste feestdagen zijn internationale feestdagen (bijvoorbeeld Kerst en Pasen). Halloween of Chinees Nieuwjaar zijn de laatste jaren populairder geworden en worden door heel veel Nederlanders gevierd. Toch vergeten we de Nederlanderse spelers niet. Zo hebben we al sinds jaar en dag de Oranje Week en we zijn al langzaam bezig met de voorbereidingen voor dat evenement.

Er komt dus een echt Nederlands feestje aan over een paar maanden.
koffieleut22 -
deze keer zijn er alleen items met vlaggen ivm spelen alleen jammer dat je die nooit vol krijgt maar wel leuke acties weer .