Het regent Munten!

Het regent Munten!
De Munten liggen bijna voor het oprapen tijdens het Herfstfestival! Er is genoeg om van te genieten: dabbers, verzamelingen en nog veel meer!

Op dinsdag 22 november vullen wij de SuperBingo's extra snel! Kom online tussen 19:00 en 21:00 uur en let goed op de chat om geen enkele SuperBingo te missen. Voor de nachtbrakers hebben we ook nog Extra SuperBingo's van 00:00 tot 02:00 uur.

Voor onze dobbelaars zorgen wij op 23 november dat de DobbelFeest Jackpots altijd gevuld zijn wanneer je speelt tussen 19:00 en 21:00 uur.

Waar kijk jij het meest naar uit? Laat het ons weten onder dit bericht!

Speel Bingo!

vergeetmijniet4 -
Wil ook wel eens een paar keer bingo en niet steeds inleveren de lol gaat er gauw vanaf
vergeetmijniet4 -
En extra inleveren
CasperGP -
Hi vergeetmijniet4,

het is uiteraard altijd leuker om te winnen dan te verliezen. Zoals je wellicht al weet zijn al onze spellen gebaseerd op de Toevalgenerator. En hebben wij in géén geval invloed op de uitslag van onze spellen.

Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om ook andere spelen te proberen. En misschien dat het spelen in kamers met minder spelers of met een mindere inzet meer succes oplevert. Ik ga dan ook onzettend hard voor je duimen en laten we hopen dat je snel een mooie prijs wint.
lampenkap1 - 20 November, 2016 10:34 AM
Ik vind het SUPER leuk,die SUPERBINGO'S
CasperGP -
Wij vinden dit uiteraard leuk om te horen. En wensen je dan ook ontzettend veel spelplezier toe.
Mister_Solo -
Jammer dat je zo ontzettend moeilijk een superbingo kunt winnen
CasperGP -
Hi mister_solo,

De superBingo winnen is helaas niet voor iedereen weggelegd. Naast het blijven proberen zijn er eigenlijk weinig andere opties. Wel ga ik enorm voor je duimen en laten we hopen dat je snel een mooie prijs wint.
dierenvriend15 -
ik speelde inde 25 moest nog 1 voorvoor patroon komt dat nr win ik niks klopt voor geen meter.
CasperGP -
Hi dierenvriend15,

Dit is natuurlijk erg zuur. Er zijn natuurlijk altijd spelers die net dat beetje sneller reageren dan een ander. Op deze manier kan het zo zijn dat een andere speler je net voor is, ondanks dat ook jij je patroon compleet hebt.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in een automatische kamer te spelen. Ik wens je dan ook heel veel succes bij je volgende spellen.
janjansen3 -
˙·٠•●♥ SUPERRR ♥●✿
mieppie54 -
leuk al die dingen maar er klopt weinig van heb 10 kalkoenen en kreeg geen 400 punten nu staat er ineens dat ik er weer 9 heb en dat heb ik ook bij de gratis 250 snap er niets van en kom niet dat ik het op andere naam hebt gehad heb alles nagekeken en misschien nu wel eens andwoord b.v.d.
CasperGP -
Hi mieppie54,

Ik begrijp de frustratie goed. Helaas hebben wij de laatste tijd wat hinder ondervonden bij spelers die op regelmatige basis schakelen tussen accounts. Om een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen van je Bingo collectie raden wij spelers dan ook aan om de cache te legen alvoren in te loggen op een ander account.

Ik hoop dan ook dat je snel je laatste kalkoen krijgt om je Bingo collectie te kunnen voltooien.
weefster1 -
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff