Nieuwe manier om uit te loggen

Nieuwe manier om uit te loggen
Ben je het altijd gewend om uit te loggen via het menu onder je profielfoto? Dat gaat in de loop van de week net even wat anders werken. We gaan de knop namelijk verplaatsten naar een meer voor de hand liggende plek. Namelijk naar het menu dat zich rechtsbovenin het scherm bevind.

Nee, dit is inderdaad geen wereldschokkende verandering, maar we willen wel eventuele verwarring voorkomen en willen al helemaal niet dat men onnodig naar de uitlogknop zoekt. Iedereen heeft vast wel wat leukers te doen. 

Het is overigens niet noodzakelijk om uit te loggen voordat je de browser afsluit. Na het sluiten van de browser ben je namelijk niet meer online. 

Het is wel verstandig om uit te loggen als je jouw computer met andere personen deelt. Ter verduidelijking hieronder nog even een afbeelding welke aantoont waar de knop voortaan te vinden zal zijn. 

Mochten er nog vragen zijn over in- en of uitloggen dan horen we dat natuurlijk graag.

Klik op het plaatje om te vergroten

Bedankt voor de aandacht, speel NU Bingo!

roelie12 -
die staat daar al bij mij
Golo - 26 February, 2018 2:48 PM
Hi Roelie,

Die nieuwe uitloggen knop staat er wel al als je op de startpagina zit van de website, maar nog niet als je IN een spel zit. Dat komt deze week erbij te staan ;)
xabrina -
oke bedankt
xabrina -
dan weet ik het nu ook
Sonja14 -
bedankt voor het melden.
kameleon21 -
ik doe het al een poosje aan de rechter kant boven
misskristel1 -
oud nieuws is al tijden zo.
Golo - 28 February, 2018 5:10 PM
Hi Misskristel, die knop zit er nu ook als je IN een spel zit. Dat was voorheen niet zo. Dat is vandaag toegevoegd.
visje_12 -
ipv uitlogknopje s veranderen
verander eens iets aan die random zodat niet steeds dezelfde tig x winnen
Ellyanne1 - 3 March, 2018 11:20 AM
Waarom geen chat meer bij het spel????
bingospellen - 6 March, 2018 4:09 PM
Voorkomt ook verwarringen met de verzamelingen.
hpvt -
bij nij is t laatste wat ik in kan toetsen het woordje HELP voorheen stond als laatste woord log uit zoals in jullie voorbeeld.
hpvt -
veranderingen zijn vaak niet prettig ,behalve als er klachten zijn natuurlijk
Machinezetter -
Bij het wisselen van je accounts (meerdere in de familie), moet je het hele scherm wegklikken en dan opnieuw inloggen bij gamepoint.
Je komt dan bij de laatst gespeelde account en kan dan pas uitloggen om een nieuwe naam in te voeren. Lijkt me dat dat beter kan. Als je in je spel zit, kan je niet uitloggen en moet je (nogmaals) het hele scherm wegklikken.
lotus66 -
is mooi dat daar de uitlogknop zit , maar als je deze gebruikt dan moet je iedere keer weer opnieuw inloggen [ op een andere naam ] en dat was bij de uitlogknop aan de linkerkant niet zo.
angelinanll9 -
Yja met de vorige uitlogknop kon je gewoon in els spel uitloggen,zonder dat je weer naar t startscherm kwam,wat nu opeens wel steeds gebeurt,En mocht iemand anders n spel overnemen bijv in t zelfde spel kan dat nu niet meer,daar je nu steeds bij t uitloggen,gelijk eerst weer bij t startscherm uitkomt.Dus vond OOK r vorige uitloggen toch beters ,tja sorry!
robbiedeneerste -
dit uitloggen vind ik helemaal niet prakties vind het zelfs zeer onhandig elke keer als je dat doet en je speelt met twee namen of drie moet je elke keer weer helemaal terug naar het begin dus stel je bent speler 1 en je wilt nu als speler twee spelen moet je eerst helemaal uit spelpunt
dan weer opnieuw aanzetten dan uitloggen en dan pas in loggeneerst was knopje profiel dan uitloggen en dan inloggen
robbiedeneerste -
liever de oude manier veel gemakkelijker
appelpeer - 10 March, 2018 9:38 AM
Niet elke verandering is een vooruitgang. In- en uitloggen duurt nu een stuk langer. Dit is niet praktisch. Zou het kunnen worden teruggedraaid?