Weggeefactie vandaag!

Weggeefactie vandaag!

Vandaag is misschien wel jouw geluksdag om geweldige prijzen te winnen, zoals Munten, Abonnementen en jullie hoofdprijs: een Laptop! Die had de meeste stemmen.

Ga er dus om 19:00 uur lekker voor zitten, speel je favoriete spel en misschien win jij wel die prachtige prijs!

Speel GamePoint Bingo!

Djangojango1 -
Ja misschien wel idd
angelinanll9 -
Ga ik daar is lekker warm voor zitten,gezellie hopen ook dat t geluk met de koude wind brrr,hierheen zal komen waaien n keertje Verders iedereen veel plezier vanavond ook !
_Captur_ -
Link in email werkt niet en website werkt niet
_Captur_
nickpGP -
Hi _Captur_!

Vervelend om te horen dat de link niet werkt voor je. Ik heb de muntjes handmatig overgemaakt naar je account. Veel plezier en succes met de extra munten :)
Pechvogel3 -
Ik kan alleen deze pagina openen. Kan dus ook geen spel spelen. Problemen bij gamepoint zegt de pagina. Wat nu?
WJvanTilburg -
De link werkt ondertussen weer! Veel speelplezier!
marianne01 -
Ik heb ook geen geluksdag, want link van de mail ook hier niet werkend ;)
WJvanTilburg -
De link werkt ondertussen weer! Veel speelplezier!
ArchivedUser6457b033b80b2 -
de link werkt niet voor gratis muntjes maar de rest ook niet dus weer klaar met spelen
WJvanTilburg -
De link werkt ondertussen weer! Veel speelplezier!
vanschendel -
Zoals gewoonlijk win ik wederom niets.
In de staatsloterij heb je meer winkansen als hier.
Madeleine50 -
Een nieuwe laptop winnen, dat is gaaf!!! Mijn oude PC geeft binnenkort de geest. Dus draaien maar dat rad van fortuin Spelpunt!!!!
Madeleine 50
TonyGP - 1 March, 2018 10:52 AM
Hi Madeleine50,

Wij vinden het heel leuk om te horen dat je de prijs gaaf vindt. Zo te horen is een nieuwe laptop zeker welkom, wij zullen daarom ook voor je duimen tijdens de weggeefactie. Heel veel plezier met spelen en nog een hele fijne dag! :)
RainBowGay20j -
Super Actie de Bingo MET ALS HOOFD PRIJS LEPTOP . Maar ik ff over wil zeggen ik ben de jongere POKER SPELER maar de OUWE GARDE VOORAL NA 24.00 ZE HOE STERKER DE VERHALEN HOE SLAPPER BEGINNEN ZE SLAP TEOUWE (HOEREN )DUS IK WIL HET VOOR HUN OP NEMEN WANT ALS ER 1 STI meer zeg ik niet tot na ER NAAR U KANTOOR KOMT ZEG IK U ALVAST (HEB HET UIT GOEDE BRONNEN ) LICHTEN UIT EN SPOT AAN .... U MOET KIJKEN OP DE VOLGENDE WEEK KIJK PER DAG WAT DIE DAG BRETEKEND IS IN VERBAND WAT ER BOVEN STAAT LOS HET VOOR DE DATUM OP DAN BLIJFT DE STIER IN ZIJN STAL . VEEL PLEZIER MENSEN VANAVOND MAAR HEEFT U NIKS TEDOEN NA 24.00 KOM GEZELLIG FF LANGS BIJ DE POKER ROOM WANT WIJ NEMEN ONS EIGEN PLEZIER ( DENK ER WEL OM DAT U ZICH IN DE PRIVE CHAT ROOM TE MOET MENGEN ) HET WORD DE NACHT VAN DE BESTE MOPPEN TAPPER HOOFT PRIJS ( IN DE SUPER PRIVE CHAT ROOM .............------))))) MER KAN IK U NIET ZEGGEN IK ZAL DE ERCO NU FF AANZETTEN NAUW MENSEN VEE; S6 BIJ DE BINGO GRT RANDT.NL
wwwilly -
Laat ik beginnen met dat ik de weggeefacties altijd een super iets vindt.
Maar het is zo saai.Maak het iets persoonlijker, bijv we geven cadeau A weg en de winnaar zit in Draaibingo en vervolgens evt de room om de spanning te verhogen. Zo voelt het ook veel meer dat het om echte personen gaat.
En het oproepen om 'te schreeuwen' in de chat is helemaal zo vreemd want het zou totaal geen invloed moeten hebben op de onafhankelijke keuze van de prijswinnaar.
En tot slot viel het me gisteren op dat jullie mensen een keuze laten maken uit 4 grote prijzen, om er 1 weg te geven ( De prijs met de meeste stemmen wordt weggegeven) en jullie geven er 2 weg. Super leuk voor de winnaars maar zeg dan dat jullie er 2 gaan weggeven.
Wouter - 1 March, 2018 3:41 PM
Hi wwwilly,
Bedankt voor de feedback.


We proberen de weggeefacties te varieren, soms geven we meer prijzen weg of hebben we meerdere winnaars per prijs. In dat geval laat de tijd tussen de prijzen niet altijd toe om de spanning op te bouwen. Als er meerdere winnaars zijn wordt het ook lastiger om de kamer en het spel te vermelden.


De oproepen in de chat zijn er voor de sfeer. Zie het als de wave bij een evenement, een beetje

show en een beetje extra gezelligheid, gemaakt door het aanwezige publiek.


Het leek ons een leuke verrassing om prijs die net niet de meeste stemmen had ook weg te geven. Gezien de reacties in de chat vonden de meeste spelers dat ook.
ballie33 - 1 March, 2018 8:59 PM
Staan de winnaars ook ergens dan?
Wouter - 2 March, 2018 7:29 PM
Hi ballie33,

De winnaars zijn tijdens de weggeefactie aangekondigd in de chat en inmiddels hebben alle winnaars bericht gehad.
AntjeZOGoed -
Zo te zien zijn er meer problemen, want zoals ikke heb de mail veel te laat ontvangen>?
Wouter - 2 March, 2018 7:33 PM
Hoi Antje,

Zou je contact op willen nemen met de helpdesk via het Servicepunt of via de telefoon op 070-4272970 hierover? We helpen je graag verder en zijn benieuwd wat er precies is gebeurd.
GertieG3 -
en maar hopen dat ik is geluk heb
Moordvent -
ik geef me ex weg!!! wie bied ??