VIP van de Week: CharR4

VIP van de Week: CharR4
We hebben een nieuwe VIP van de Week!

De nieuwste VIP van de Week is CharR4. Gefeliciteerd, je wint 1 extra week (Super)VIP, 500 Munten en eervolle vermelding op de GamePoint website.

Wil jij ook kans maken op deze prijzen? Zorg er dan voor dat je een VIP of SuperVIP abonnement hebt en laat een bericht achter met 'Ik wil VIP van de Week worden!' 
Dit betekent ook dat je ons toestemming geeft om je profielfoto te gebruiken, zorg er dus voor dat je een mooie hebt!

Elke week heb je opnieuw kans om de VIP van de Week te worden.

Speel NU GamePoint Bingo!

janbeton -
Ik weet niet hoe ik jullie anders moet bereiken.Ik kan geen enkel spel spelen,krijg altijd opwaarderingsbeeld. Deze laat zich niet verwijderen.Hoe kan dit,graag reactie
koffieleut22 -
hoi janbeton zie mijn berichtje iets lager over hulp vraag.
nickpGP -
Hi janbeton!

Het klopt inderdaad dat wij de notificaties van deals en acties iets aangepast hebben. Je moet nu gewoon op het bericht klikken, dan krijg je de winkel te zien. Door die te sluiten kan je verder met spelen!
Angel90 -
Moet steeds dat opwaardeer gedoe aan klikken om te kunnen spelen, vind dit erg opdringerig
nickpGP -
Hi Angel90!

Het spijt me om te horen dat je het opdringerig vindt aanvoelen. Dit is natuurlijk niet de intentie. Ik dank je voor het tijd nemen om even feedback te geven! :)
Moordvent -
JA DER ZIJN AL GENOEG OPDRINGERIGE MENSN IN DE LOBBY EN GAMEPOINT DOET GEWOON MEE IN DIT GEDRAG
margretha18 -
hier idem wat vervelend moet je eerst aanklikken dat je dat wilt en dan pas verwijderen er moest straf op staan dat opdringerig gedoe als dit niet verbeterd ga ik eens polshoogte ergens nemen
nickpGP -
Hi margretha18!

Bedankt voor de feedback. Wij passen dingen nog wel eens aan en wij denken van tevoren dat dit uiteraard een verbetering is. Uiteindelijk zijn de spelers die oordeel vellen en daarom is het belangrijk dat spelers zoals jij het ons laten weten, zeker als wij iets gedaan hebben waarvan gedacht wordt dat het geen verbetering is. Ik ga je feedback noteren!
koffieleut22 -
je foto aanklikken daar zie je vraag hulp die aan klikken
janbeton -
Klopt nog steeds niet. Als ik doe wat jullie me voorgeven krijg ik een witte achtergrond?
janbeton -
Kan nog steeds niet spelen.Als ik doe wat jullie me voorgeven krijg ik een witte achtergrond?
randall -
Ben het met de vorige spelers eens, ten eerste is het zeer irritant, en ten tweede is het inderdaad zeer opdringerig, en ten derde wil ik gewoon niet zien. Punt uit.........
Jullie maken reclame op tv dat zogenaamd alles gratis is maar ondertussen gooien jullie ons dood met BETAALDE acties????
randall -
Gefeliciteerd CharR4
fokkie2 - 31 July, 2018 8:14 PM
Fijn dat jullie dat scherm van de actie hebben verwijderd, en dat jullie iets doen met de feedback van de spelers,dat mag ook weleens gezegd worden.
margretha18 -
heel goed dat het weg is nu dank en nu niet graag volgende week weer als mensen ergens lezen aktie dan kliken ze dat wel aan als ze geld hebben om te kopen en wij hoeven niet steeds weg te klikken
fokkie2 - 2 August, 2018 11:43 AM
Trek mijn compliment naar jullie toe snel weer in!!! Nu verdorrie weer 2 actieschermen die je weg moet klikken. Het gaat me nu vervelen gp. Doe er eens wat aan.
SamiraGP -
Hi fokkie2! Deze schermen zijn een handige manier voor ons om te communiceren. Niet alleen de opwaardeeracties, maar ook bijvoorbeeld om evenementen aan te kondigen, of om te vertellen dat er nieuwe dabbers of nieuwe verzamelingen zijn. Het is als het ware een informatiescherm en gezien er veel gebeurt op onze website kan het dus zijn dat je op sommige dagen wat vaker zo een scherm krijgt dan anders.
Angel90 -
ja weer raak, jullie luisteren niet naar de spelers maar, ik waardeer niet op als het zo steeds gaat
SamiraGP -
Hi Angel90! We gebruiken de schermen niet enkel om opwaardeeracties te laten zien, maar ook om andere aankondigingen te doen. En gezien er veel leuke dingen op de website gebeuren kan het zijn dat je de ene dag meer van die schermen te zien krijgt dan de ander. Het helpt ons in ieder geval om te communiceren met de spelers, en daar draait het natuurlijk om :-).
Angel90 -
Allemaal leuk en, aardig gezegd maar, met een opwaardeer aktie wordt het wel heel erg gedaan.
Maar goed maakt me niet uit hoor als iets me te opdringerig wordt, doe ik het absoluut niet.
Kan nog spelen dus vind het best.
margretha18 -
ik denk hetzelfde als angel 90 maar vind het antwoord erg sumier je ziet echt wel of er een aktie is en nogmaals als mensen muntjes kopen of moeten kopen kijken ze heus wel of er akties zijn wij wonen in nederland staan we bekend om kijken kijken niet kopen maar als je zo als ik speel meerdere spellen en je moet 2x weg klikken elke keer das niet fijn
Djangojango1 -
hoop dak 7 de ben geworden heb a weer een poging gedaan met die actie ....draaoid ALLLLL weer op Nul komma nul hou toch is een keer op met die acties allemaal louter om niks BAHHHh
fokkie2 - 4 August, 2018 2:29 PM
Ben benieuwd of mijn opwaardering verdubbeld wordt, een aantal keren opgewaardeerd!! Alhoewel ik weer blut ben, nog niet 1 x bingo gewonnen??
nelleke1 -
wat leuk zeg slots dubbel weg punten dus dus tot ziens
houhetmaar -
Hoe is het toch mogelijk dat standaard steeds werkelijk dezelfde winnen terwijl de rest wordt gemolken van hun geld en amper winnen,en hoe kan het in godsnaam dat ik van jullie post krijg op een email adres dat ik jullie nooit heb gegeven? niks toeval generator maar zwendel heet zoiets? mijn geld zien jullie niet meer op deze manier want eerlijk is dit allesbehalve, dat de meeste mensen hier niet veel meer iq als een bananenschil hebben geldt dat niet voor iedereen!Boos omdat er steeds met dezelfde voorgekauwde antwoorden vanaf jullie wordt gesmeten.Die faker ex admin die naait jullie en ons of is dat ook toevallig jullie manier nog meer te innen!
Invinoveritas - 6 August, 2018 9:24 AM
Het is echt niet normaal...facebooknamen met lage levels trekken alle prijzen weg, instellinkje omgezet GP? Zieltjes winnen, en betalende spelers die al meer dan 20 jaar (!) Sp/Gp trouw bezoeken staan opwaarderend aan de kant. Ik doe aan die hele facebookgekte niet mee en benadeel dus mijzelf....oh nee, dat doen jullie! Gooi die win statistieken maar eens ter inzage op internet als het volgens jullie NIET steeds dezelfde namen zijn.
SamiraGP -
Hi houhetmaar! Ik kan me voorstellen dat het niet leuk is minder te winnen dan je zou willen. Ik kan je echter verzekeren dat ieder's winkansen even groot zijn. Mocht je specifieke vragen hebben over je spelverloop ben je natuurlijk altijd welkom contact op te nemen met de Helpdesk. Dit kan telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 22:00 en op zondag van 18:00 tot 22:00 op 070 4272970. Je kunt ons ook altijd een mail sturen via het contactformulier (onderin de pagina in de zwarte balk op "Contact"). Ik wens je een fijne dag verder!
houhetmaar -
En zal om mijn vorige reactie wel een ban krijgen, echter is het ook onbeschoft om geen bericht te beantwoorden GP aangezien wij wel klant zijn en dit dus zeer klant onvriendelijk is,, daarom mijn bericht aan jullie hier geplaatst aangezien jullie net doen of er niets aan de hand is en met diezelfde voorgekauwde antwoorden aankomt.mochten jullie uberhaubt antwoord geven!!!!
randall -
Goed verwoord houhetmaar, vele met jou denken er net zo over.
randall -
Krijg ik vanmorgen constant een opwaardeerscherm in beeld, tot vervelens aan toe, maar ik dacht, ach waarom niet 1 x opwaarderen voor 5 euro, dat kan ik nog wel missen. Nou wat denk je.........weg 5 euro en nog geen 1 x bingo. Dat is lekker snel verdienen gp. Deze opwaardering was dus gelijk éénmalig.
Wouter - 6 August, 2018 6:58 PM
Hoi Randall,

Ik zou je graag door willen verwijzen naar onze helpdesk hiervoor. Het gaat hier over de VIP van de Week en dit is wel een beetje offtopic. De helpdesk helpt je graag verder met je vragen of opmerkingen over het spelverloop. We zijn elke werkdag tot 22:00 uur bereikbaar op 0740-4272970.
xmissvlinderx -
Is echt belachelijk, wordt gewoon je strot doorgeduwd.