De GamePoint Bingo app heeft een update

De GamePoint Bingo app heeft een update

Hou jij er ook van om GamePoint Bingo te spelen waar je maar wilt? Met de volgende update wordt dit nog makkelijker op je smartphone en tablet.

Mis niets en update nu je GamePoint Bingo app. Haal hem nu!
Link voor Android
Link voor iOS

 

 

 

Wat zit er allemaal in:

  • De klok voor Bingo Party is nu zichtbaar bij het kameroverzicht. Je hoeft dus niet langer de kamer in te gaan om te zien hoeveel tijd er over is totdat de ronde begint
  • Het is nu makkelijker om bij je profiel te komen door te tappen op je naam terwijl je speelt (nog niet mogelijk als je via tablet speelt)
  • De melding wanneer je van kamer wisselt is aangepast. Het is nu duidelijker dat in een automatische kamer je Kaarten gewoon door gemarkeerd worden wanneer je van kamer wisselt. Bij een handmatige kamer gaat het spel door, maar worden je nummers niet meer gemarkeerd.
  • De indeling is voor de iPhone X geoptimaliseerd, alles staat nu op de juiste plek
  • Wij vinden privacy belangrijk en daarom hebben we een herinnering van ons privacybeleid toegevoegd. Deze zal eenmalig zal worden getoond

 

Speel GamePoint Bingo!

koffieleut22 -
zo gp druk geweest vele nieuwe veranderingen ik speel alleen op laptop dus kan het niet voor jullie testen .maar hoop dat het vernieuwend is .
kapsalon5 -
en slots vergeten ze ook daar moet heel wat aan gedaan worden,,,voorbeeld als je vegas speelt en je hebt een bonus dan gaat er een balkje lopen en als deze stopt op de jackpot dan rolt die ineens verder met als gevolg geen jackpot, daarbij wordt je gedongen (als je wat wint) nog een ronde te spelen want er verschijnt een groen balkje(spin) die na 5 sec nog een ronde draait terwijl ik dat helemaal niet wil, en daar gaat gp wettelijk gezien de mist want dit mag niet dus gp ik zou maar eens een ronde maken langs alle kamers je zult verstelt staan wat er niet klopt ik weet het maar zeg verder beter niets
Wouter - 9 August, 2018 6:59 AM
Hoi kapsalon,

We kijken regelmatig al onze spellen na, zeker als we bepaalde feedback van spelers krijgen. Wanneer je automatisch speelt zal de melding van de big win vanzelf verdwijnen en zal er een nieuwe bet plaats vinden. Dit is niet wanneer je handmatig speelt, dan moet je zelf nog een keer op bet klikken om de volgende spin te starten.

De jackpot bij Vintage Vegas is een pietje precies en moet op het woord zelf vallen, het kan dus zijn dat deze er net naast valt waardoor er geen jackpot is gewonnen.

Mocht ik het probleem verkeerd begrijpen, neem dan gerust contact op met de helpdesk zodat we je verder kunnen helpen.
Moordvent -
Alleen maar Binbo Bingo Bingo, kom op met poker toernooitjes we vragen dat al maanden!!
Angel90 -
Daar verdienen ze te weinig mee Moordvent , lees al een jaar dat mensen dat willen.
Vraag me eigenlijk af waarom dat spel er is dan
AlwaysTheSame - 11 August, 2018 12:17 AM
Poker is nogal lastig op te lossen daar verdienen ze niks mee dus zogenaamd lukt het ze niet ,ik wil weleens zien als de 2500 zelfkras eruit ligt dan garandeer ik je dat het binnen een uur is opgelost
Moordvent -
Angel, hallo fiijn weekend!
Djangojango1 -
Waar zijn die winnaars ? die kans? hadden bij het opwaarderen om als 7 de ...geluks hebber de opwaardering verdubbeld hebben gekregen ,,,Wil ze graag Feliciteren ... of waren er geen spelers die het geluk hadden bij de 7 de keer !!!!ik was het iig niet
Wouter - 9 August, 2018 12:44 PM
Hoi Django,

De winnaars hebben in het spel bericht gehad dat ze hebben gewonnen.
AlwaysTheSame - 11 August, 2018 12:27 AM
Als er iets te winnen valt met 1 of andere actie dan moet de uitslag transparant zijn en niet zeggen dat de desbetreffende speler bericht heeft gehad Dat is niet te controlen voor de speler die meedoet . Dus GP maak die winnaars eens bekend en doe er voor de veranderingen direct statistieken van de winnaars van de bingo erbij en dan kunnen we gelijk zien dat vaak dezelfde winnen hier maar dat doen jullie vast niet Dan kunnen we zien dat die hele kansgenerator niet bestaat
fokkie2 - 11 August, 2018 10:42 AM
Ben het helemaal eens dat jullie de prijswinnaars openbaar moeten maken, volgens mij is dat zelfs verplicht, anders moeten jullie erbij vermelden dat de winnaars anoniem blijven. Ik heb jullie hier al eens over gebeld want dit komt zeer ongeloofwaardig over en ik betwijfel dan ook of er uberhaupt wel winnaars zijn?? Maar dat wantrouwen creëren jullie zelf gp. Maar wens jullie veel succes met alle acties die er nog komen gaan.
Wouter - 13 August, 2018 12:56 PM
Bij de weggeefacties maken we de winnaars in de chat bekend, echter bij acties waarbij je iets kan winnen met opwaarderen doen we dit niet. Het betreft dan betalingen en je kan je wellicht voorstellen dat niet iedereen erop zit te wachten om bekend gemaakt te worden bij iedereen als ze hebben gewonnen.
DeCock_10 - 11 August, 2018 10:51 AM
leuke spellen
fokkie2 - 11 August, 2018 11:54 AM
Met de spellen is ook niks mis mee.................
janbeton -
Ik heb de serie poker chips bijmekaar.Beloning 7x250. niet bij geschreven?
janbeton -
graag antwoord!!!!!!!!
SamiraGP -
Hi Janbeton, gefeliciteerd met het voltooien van de collectie! Je hebt 7 gratis Bingokaarten gewonnen voor de 250 Munten-kamer. Je kunt deze dus vinden in elke willekeurige 250-Munten kamer. Veel succes en ik hoop dat je nog een item weet te scoren op een van deze kaarten!
janbeton -
Kan al weken niet spelen op slots.Wil u opwaarderen wegdrukken dan krijg ik een witte achtergrond?
Wouter - 13 August, 2018 1:49 PM
Hoi janbeton,

Dit is iets waarbij de helpdesk uitstekend kan helpen. Ze zijn elke werkdag tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar op 070-4272970 en helpen je graag verder.
_lovelight_ -
Ik heb gespeeld op de smartphone na de update, maar ik zie niet echt een verandering. Dat de klok in bingoparty zichtbaar is vind ik geen toegevoegde waarde. Iedereen weet toch hoe laat deze bingo elke avond begint? Fijner zou zijn dat als je in het spel zit je kan zien in welke kamer je zit. En wat het profiel betreft: je kon toch altijd op je foto drukken om in je profiel te komen? Ook tijdens het spelen.
Wouter - 13 August, 2018 12:59 PM
Dank je voor de feedback _lovelight_, dit was een ietswat kleinere update waarbij sommige dingen specifiek voor bepaalde spelers is (denk aan de iphone X layout). We werken ondertussen hard door aan de app om deze nog beter te maken dan hij al is.
janbeton -
Dankjewel,heeft veel punten opgeleverd
kwatoko55 -
Ik zie dat jullie ook Reactie verwijderen .
De waarheid is zekker te hard voor jullie .
Wouter - 13 August, 2018 9:58 PM
Hoi kwatoko55,

Je mag net als elke andere speler een mening hebben maar we vragen wel die netjes te uiten,dat was bij je vorige bericht niet het geval en daarom is die weggehaald.