Hoe klinken 40.000 Munten?

Hoe klinken 40.000 Munten?
Sinds afgelopen maandag voegen wij elke dag extra Munten toe aan de Bingo Party. Vandaag hebben we de top bereikt van 40.000 Munten! Mis jouw kans niet en haal jouw kaarten voor de ronde om 20:00 uur.

En omdat we hoorden dat jullie de verzamelingen zo leuk vonden, hebben wij besloten om jullie wat extra tijd te geven om ze allemaal te verzamelen! Ze zijn nog het hele weekend beschikbaar.

Doe mee met de Bingo Party!

WesLan23 -
Klinkt niet goed, want dat win je never!
Mister_Solo -
Klinkt SUPERRRRRRRRR, vrijwel nog nooit zoveel munten gewonnen...dus Sp verras mij maar
janjansen3 -
Best veel tevreden spelers
FransEbbers -
zo reactie weer verwijderd, zijn niet in staat een correct antwoord te geven maar dat was al bekend, maar als ik nu vraag hoe ik punten moet kopen dan reageren alle werknemers wahaha wat een wereld je bent goed en hoort erbij als je maar euro''s hebt het liefst veel maar helaas sp van mij niets meer want ik heb het al diversen malen in de gaten gehouden als er een actie is dan krijg je bij bv slots heeeeeeel weinig, maar iedereen gelooft nog steeds dat je iets gratis krijgt, niet dus sp geeft zg 100% munten gratis maar halen door het opwaarderen toch mooi 135% binnen per betalende speler dus wie is er hier nou gek???? vul het zelf maar in.
dit is niet lullig bedoelt maar ik vind dit niet kloppen