Nieuw bij RoyalDice: Verzamel kisten!

Nieuw bij RoyalDice: Verzamel kisten!
Speciaal voor alle RoyalDice-liefhebbers: Het is eindelijk zover! Ons RoyalDice team heeft een speciaal nieuw verzamelsysteem toegevoegd aan het spel. Hierbij win je tijdens het spelen Kisten en word je beloond met Bekers en Dobbelstenen.

Verzamel Kisten
Een potje RoyalDice winnen is natuurlijk al best spannend, maar het wordt nog leuker met een mysterieuze schatkist! Er zijn verschillende kisten om te verzamelen en afhankelijk van je inzet bevatten deze kisten meer beloningen. Zet de kisten in de wachtrij en zodra ze klaar zijn met ontgrendelen, kan jij je beloning ophalen!

Nieuwe Bekers en Dobbelstenen
We hebben heel veel nieuwe bekers en dobbelstenen toegevoegd. Deze hoef je niet langer te kopen met Munten, maar kan je krijgen door RoyalDice te spelen. 
Dit doe je door bekers en dobbelstenen te verzamelen uit kisten. Een nieuwe beker wordt nog leuker doordat je hem kan gaan levellen. Hoe meer je hem levelt, des te gaver hij eruit gaat zien. Zo kan je met je beker laten zien dat je een echte Dobbelkoning of -koningin bent!

Dobbelstenen speel je op dezelfde manier vrij en daarvan hebben we er heel veel toegevoegd, veel meer dan we er al hadden.

Diamanten
Om je bekers en dobbelstenen te upgraden gebruik je Diamanten. Deze krijg je als beloning uit kisten of je kan ze halen in de GamePoint Shop. Maar je kan nog meer met Diamanten, denk aan het direct ontgrendelen van je kisten en het kopen van extra onderdelen voor dobbelstenen.

Aangepast spelscherm
Wanneer je een nieuw spel aanmaakt, zie je dat als je de inzet aanpast, dat je meer beloningen krijgt. Daarnaast kan je tijdens het laadscherm de beker en dobbelstenen van je tegenstanders zien. Het perfecte moment om te laten zien hoe goed je bent.

Mocht je eerder bekers en dobbelstenen hebben gekocht met Munten, dan ontvang je deze terug in de komende dagen. Je zal in het spel een bericht ontvangen wanneer dit is gebeurd.

Het GamePoint team doet er alles aan om jullie de beste spelervaring te brengen. Speel snel voor jouw eerste kist en laat ons weten wat je ervan vindt. Om je op weg te helpen hebben we een extra Gift voor jullie klaarstaan:

Speel RoyalDice met een Extra Gift!

kingetje - 19 September, 2018 2:55 PM
snap er niks van geef mij het oude maar
nickpGP -
Hi kingetje!

Natuurlijk is het allemaal een beetje nieuw dus ik snap dat alles misschien nog niet even duidelijk is. Het is vooral een kwestie van wennen, zoals zoveel dingen. Ik wil je dus vragen om het een kans te geven en een tijdje gewoon lekker te spelen en dingen uit te proberen. Zo leer je de nieuwe toevoegingen vanzelf kenen!

Mocht je ergens echt niet uitkomen dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met de helpdesk. Onze experts helpen je graag uit de brand!
ArchivedUser64a96a567e77f -
idd snap er ook geen ruk van ,,
terug naar het oude graag
Wouter - 19 September, 2018 4:35 PM
Hoi Chucky_1978,

De basis van het spel blijft hetzelfde maar wanneer je nu wint krijg je meer dan alleen wat Munten. De kisten (en dan vooral de inhoud ) zorgen voor wat extra vermaak naast het winnen. Geef het een tijdje en je zal merken dat het snel went.
garoula -
waarom kan ik niet spelen?????
Golo - 19 September, 2018 7:45 PM
Hi Garoula, wellicht kun je iets meer informatie geven? Of bel anders even met onze helpdesk via 070 4272970.
Cindy71077 -
vind er geen zak aan. heb al een hekel aan die pop up dingen, als je nu klaar bent met spel moet je dingen wegklikken eerdat je weer in de lobby zit. En zo heb je leuke bekers en dobbelstenen gekocht met je munten en nu ben je ze pleite. En tuurlijk kost het weer geld om aan diamanten te komen
POKER_PRO - 20 September, 2018 3:55 AM
Ik dacht al waar zit dat commerciele vernuft namens Gp, ergens moet het wel geld kosten voor de spelers..............
Wouter - 20 September, 2018 9:47 AM
Hoi Cindy,

De oude bekers en dobbelstenen hebben plaats moeten maken voor de nieuwe maar verreweg het merendeel van de bekers komt terug in een nieuwe vorm. Mocht het zo zijn dat je Munten hebt uitgegeven aan de oude bekers of dobbelstenen dan krijg je die binnenkort terug.
De diamanten zijn niet alleen te koop, ze zijn ook onderdeel van de prijzen die je kan vinden in de kistjes. De diamanten kan je weer gebruiken om direct een kist te openen maar je kan ook wachten tot ze open gaan en dit is geheel kostenloos.

Ik hoop dat je het nog even aankijkt, blijft spelen en op die manier erachter komt hoe leuk het spelen met de kistjes kan zijn.
nuncamas1 -
Kan ik het spel zo afstellen dat ik die poppekast niet te zien krijg, wat een bullshit. En nee ik wil er niet aan wennen, hoef geen gekleurde bekers of wat voor een zooi ook.
Wouter - 20 September, 2018 9:50 AM
Hoi nuncamas1,

De basis van het spel blijft hetzelfde maar wanneer je nu wint krijg je meer dan alleen wat Munten. Mocht je alleen willen spelen voor de Munten dan kan je dit blijven doen en de rest van de bekers en dergelijke wegklikken wanneer je er bericht over krijgt in het spel.

Het is een extra onderdeel van het spel maar je kan nog steeds alleen voor Munten spelen als je dat wilt.
nuncamas1 -
en dat is nu net mijn bezwaar Wouter, na het spel moet ik 2-3 klikken om op continue en dan staat daar het schermen met de speelmogelijkheden en kisten en via lobby kan ik dan naar binnen, handig hoor als je alleen maar voor de punten wilt spelen.
pioenroosjes -
geef mij het oude maar terug
Wouter - 20 September, 2018 10:01 AM
Dank je voor de feedback pioenroosjes.
Wat zouden we kunnen verbeteren aan de nieuwe versie om het voor jou net zo interessant te maken als de oude?
Hoop snel van je te horen!
KatrienLemmens -
Geef mij ook de oude maar. Ik had mooie bekers en dobbelstenen en alles is weg. Niet echt klant vriendelijk. Je kunt maar 4 kistjes halen en haal je er meer heb je pech. Dan nog 4 uur wachten voor te openen. Het is me niet duidelijk hoe je aan die f... diamanten komt om dingen weer te kopen. Nee, had maar het oude systeem gehouden nu ben ik alles kwijt wat ik mooi vond. Stom gedoe!
KatrienLemmens -
War is het extra vermaak? Ik zie niks extra. Ik irriteer me alleen maar aan dat ik nu alle mooie dingen die ik al had weer opnieuw moet sparen? Is dat extra vermaak? Of wat vinden jullie er zo extra vermaak aan?
Wouter - 20 September, 2018 5:39 PM
Hoi Katrien,

Zoals je wellicht al hebt gezien zijn de Munten voor alle bekers en/of dobbelstenen die je voor de update hebt gekocht weer toegevoegd aan je speelnaam.

We begrijpen dat het even wennen zal zijn met de nieuwe bekers maar er zijn er genoeg om te verzamelen en zullen er nog meer bij komen!
KatrienLemmens -
Hoi Wouter, maar wanneer krijg ik dan die diamanten waar ik ze mee moet kopen? Tot nu toe 1 kist geopend gekregen en weet niet wat erin zat. Ik kan dat nergens terug vinden, maar het waren geen diamanten. En wat moet ik dan met de rest van de dingen die in de kisten ztten en waar kan ik dan zien wat en hoeveel ik er daar van heb?
Wouter - 21 September, 2018 11:16 AM
Hoi Katrien,

Wanneer je een spel wint krijg je een kistje. Afhankelijk van je inzet kunnen er diverse dingen in een kistje zitten, zoals XP (ervaringspunten), diamanten, onderdelen voor bekers en onderdelen voor dobbelstenen. Je kan je voortgang zien door op de knop 'inventory' te drukken, je ziet dan per beker of dobbelsteen wat je nodig hebt om deze te upgraden.
hennes5 -
waarom moet ik nu eerst flash instellen terwijl dat voorheen niet was???
waarom kan ik geen kisten openen????????
en hoe moet ik kisten in bewaring stellen of kunnen alleen vips dat weer??
tis wel weer iets anders maar leg het eerst een keer fatsoenlijk uit voor jullie er wat mee doen tis is SHIT
opvretersbende -
ik verneem wel met dobbelfeest 500 munten inleveren en dat voor 1 kistjes dat is abnormaal dus verplicht vip kopen anders nergens kans op
er word niet gedacht er zijn ook mensen niet zo breed hebben nee laten de minderen maar inleveren voor vips hogeren dan gaan ze wel opwarderen dus daarom die vragen lijst waar je ook mee bedondert word nog geen mail en munten