Munten & Geluksbeker in RoyalDice

Munten & Geluksbeker in RoyalDice
We zijn superblij met alle reacties die we hebben gehad over de nieuwe versie van RoyalDice en zijn dankbaar dat jullie massaal alle nieuwe bekers en dobbelstenen aan het ontdekken zijn. We hebben inmiddels nog meer nieuws voor jullie! Lees snel verder.

  • Mocht je voor de update Munten hebben gebruikt om bekers of dobbelstenen te kopen, dan heb je deze Munten inmiddels weer terug.
  • Jullie hebben voor de update gestemd welke oude beker er mag blijven. Na een kleine make-over is het de Geluksbeker geworden en deze zal spoedig voor iedereen beschikbaar zijn!

We begrijpen dat het lastig is om afscheid te nemen van een beker die je een hele tijd hebt gebruikt. Met de komst van tientallen nieuwe bekers en dobbelstenen is de kans groot dat je een snel een nieuwe favoriet zal vinden.

Speel nu de vernieuwde RoyalDice!

MBfan1 -
Nou heb anders niks gehad hoor.
Wouter - 21 September, 2018 9:27 AM
Hoi MBfan1,

De Munten worden gegeven aan de spelers die voor de nieuwe versie bekers en/of dobbelstenen hebben gekocht. Dit omdat de oude bekers niet meer beschikbaar zijn.

Mocht het zo zijn dat je in het verleden ook dobbelstenen of bekers hebt gekocht voor Munten, neem dan even contact met de helpdesk op, ze helpen je graag verder. De helpdesk is elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970.
MagxookxNiets -
de verandering is leuk maar een voordeel nog meer voor vips en die hoger in level zijn en die betaald hebben
de minderen hebben geen schijn van kans met die kisten net zo je kunt meer opstapelen maar dan moet je wel vip kopen waar draait het weer om geld
maak het voor de minderen er ook wat aantrekkelijk op zonder dat steeds hogeren vips betaalden steeds moeten winnen ik heb genoeg gelezen de meesten willen oude versie terug
bug zit er ook in maar daar word niet na gekeken tis nog niet optimaal zoals het wezen moet probeer eerst zelf alles uit voordat jullie wat vernieuwen een ander loopt schade op door die bug
Golo - 24 September, 2018 11:48 AM
Hiephoi!

Het is toch niet zo gek dat betaalde abbonnees meer mogelijkheden hebben in de spellen? Daar betalen zij immers een VIP of SuperVIP voor.

Dat betekent echter niet dat je als niet-VIP er niet van mag genieten. Jij kan net als ieder ander de kistjes open maken en de inhoud voor jezelf claimen. De kistjes zelf hebben verder geen invloed op het winnen van Munten.

Als je een bug hebt gevonden hoor ik graag wat er loos is zodat we het kunnen oplossen. Je kan hiervoor de helpdesk benaderen. We horen graag van je
ometoon1 -
Beste medewerker van gamepoint,

Ik heb met inloggen van royal dice elke keer de melding dat ik flash moet activeren sinds de nieuwe versie online is, is hier iets tegen te doen?

GROET
Golo - 24 September, 2018 12:01 PM
Hi Ome Toon,

Helaas niet. Dit is een vereiste van de nieuwste Google Chrome. Je zou een andere browser kunnen gebruiken, of dagelijks even op activeren klikken.

Groetjes!