Black Friday: Profiteer van onze Munten Actie

Black Friday: Profiteer van onze Munten Actie
Het is Black Friday op Spelpunt met een +50% MUNTEN ACTIE! Profiteer NU van deze actie en gun jezelf die 50% Extra Munten bij iedere opwaardering.

Ben jij VIP of SuperVIP? Dan krijg je 50% Extra Munten bovenop jouw VIP-voordelen.

Haal die bonus! 

heide_struikje -
Leuk een Black Friday actie. Ik lig al 3 dagen in m'n virtuele tentje vooraan voor die 3 jaar SVIP voor 5 euro. Maar het enige wat ik krijg is die irritante kerstverlichting om het bordje Sale heen en dan gelijk 2 dagen. Kan dat bewegende lampje ook uit?
CasperGP -
Hi heide_struikje,

Begrijpelijk dat je heerlijk in je tentje lig voor zo'n actie, zou ik namelijk ook doen :) maar helaas!
Wat betreft het sale bordje, hier gaat voorlopig geen verandering in komen. Wel maak ik er een melding van en wie weet dat we in de toekomst kijken naar een ander alternatief.
dartpoezen -
Lampje is heel irritant. Je wordt er door afgeleid en slecht voor je ogen
CyberCow -
Erg opzichtig alle promotie voor het extra krijgen bij opwaarderen. Spelpunt maakt gebruik van cookies en het moet toch wel mogelijk zijn het in te stellen bij eenmalig afwijzen je het gedurende de actie niet meer krijgt. Nadat het gelezen is weet iemand het en de achtergrond (wat voor mij niet storend is) herinnerd er wel aan de actie nog geldig is.

Een andere opmerking wat niet hierover gaat maar waar ik mij wel aan kan ergeren is het verzamelen van artefacten in Bingo. Ik begrijp heel goed wanneer iemand met één kaart speelt het geen garantie is voor het kunnen verzamelen van artefacten, bij 15 kaarten zou er toch wel minimaal op één kaart deze te verdienen moeten kunnen zijn.

Testen van Bingo Tournament is ook niet op de juiste manier opgezet. Bij het testen zou ik niet mijn gespaarde munten in moeten zetten. In een testomgeving probeer je alle mogelijke scenario’s te testen. Het wegklikken van het spel of tussendoor wat anders doen wat niet behoord maar wel mogelijk is. Dist kost punten en daarom word het niet gedaan terwijl het wel getest zou moeten worden. Een spel wat in betafase verkeerd is (meestal) geen stabiel spel en kan nog wel eens wegvallen met puntenverlies als gevolg. Dit kan testers ervan weerhouden zich actief in te zetten voor het verbeteren van de spellen. Testomgeving dient daarom ook met virtuele punten gespeeld te worden. Testen is immers wat anders dan domweg spelletje spelen om zoveel mogelijk te kunnen winnen.
CasperGP -
Hi CyberCow,



allereerst bedankt voor je feedback dit wordt zeer gewaardeerd. Ik heb dan ook het één en ander voor je nagevraagd. Op onze website maken wij met uitzondering van video ads geen gebruik van externe advertenties. We kiezen er dan ook voor om onszelf en de acties die opgezet worden te blijven herhalen en onze spelers eraan te herinnerren dat er opwaardeeracties en of andere evenementen gaande zijn.



De Bingo collecties zijn geheel willekeurig en er komt erg veel geluk bij kijken. Het kan dus zomaar zijn dat je de ene keer enorm veel geluk hebt en de andere keer een stuk minder. Want ook onze Bingo collecties worden onafhankelijk gegenereerd door de Toevalsgenerator.



Wat betreft de beta spellen, bieden wij de spelers een nieuwe beleving. De spellen zijn in deze fase dusdanig ontwikkeld en klaar dat wij deze fase gebruiken om feedback te verzamelen van spelers. Zo hebben wij recentelijk nog de nieuwe Triple Bingo geopend. Ook hierover krijgen wij graag feedback.



Ik hoop je hiermee het één en ander verduidelijkt te hebben. Verder wens ik je dan ook een hele mooie dag!
bjd3 - 26 November, 2016 12:04 AM
Casper is blij met elke feedback...jammer alleen dat ze er niks mee doen (is mijn ervaring). Jou reactie is heel helder. Alleen weer jammer dat er met name gememoreerd woord naar de KANSGENERATOR. En dat alles met een standaard antwoord "goedgepraat"wordt. Heel jammer. Test = test...en hoort niks te kosten qua speelcentjes. IS EEN TEST. CyberCow...jij bent heel helder djw
loeske40 -
Als jullie zeggen 50% zouden jullie ook 50% moeten geven
Bij bestelling van 2 eu mobiel krijg je normaal 4OO
Awel Jullie zouden dan wel 800 moeten geven ipv van 600 of tel ik verkeerd
CyberCow -
In dit geval moet ik spelpunt wel verdedigen. Normaal is 400 en nu krijg je 50% extra. 50% van 400 is 200 wat dus extra erbij komt. Dus 400 normaal 200 extra wat een totaal maakt van 600 munten.
CasperGP -
Hi loeske40,

zoals CyberCow hierboven bevestigd gaat het bij een 50% sale om de helft van de het normale aantal. Bij een 100% sale worden de Munten wel verdubbeld. Mijn dank gaat hier dan ook uit naar CyberCow voor het verduidelijken van de situatie.

Overigens wens ik je een mooie dag verder!
loekdieloek -
50% van 400 = 200 dus totaal 600
Mister_Solo -
En daar is de volgende passant (CasperGP) die alles meeneemt als feedback.

Wie is de volgende...........?
GP_Jeff - 25 November, 2016 7:41 PM
Ik! Zie reactie hieronder
Mister_Solo -
Wat een ontzettend nare schreeuw reclame......dit verpest mijn spelplezier !
GP_Jeff - 25 November, 2016 7:40 PM
Oh nee! Dat mag niet de bedoeling zijn Solo.

Gelukkig is er IN het spel verder geen reclame zichtbaar van een dermate storende factor dat het je spelplezier zou moeten verpesten. Anders kun je altijd nog full screen spelen, zodat je de achtergronden van de website niet hoeft te zien, en je puur op het spel gefocussed kan zijn.

Oh en voordat ik het vergeet, maar je feedback staat genoteerd hoor



Als het echt zo storend is, dan moet je nog heel even volhouden totdat de actie voorbij is. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het je gaat lukken
dartpoezen -
Je krijgt minder met opwaardering via je mobiel en fb. Altijd via spelpunt zelf opwaarderen
luttiekikker -
Het is zeker Black Friday, je wint geen drol!!
bjd3 - 26 November, 2016 12:08 AM
Waarom altijd tegenwoordig Amerikaanse "feestdagen". Halloween.....etc. Nu Black Friday. Echt. Mis echt de normale Nederlandse acties. Waarom alles wat overwaait via Amerika???? Heb er persoonlijk niks mee. Wordt ons opgedrongen en zijn vaak commerciele dagen. Ook hier bij gamepoint/spelpunt. Want dan zijn er z.g. MUNTEN acties.....dus commercieel. Jammer
Mister_Solo -
@Golo, als je op deze manier mijn feedback meeneemt...laat dan maar zitten.

Ik vind dat je het nogal kleuterig verwoord
lena98 - 27 November, 2016 10:32 PM
Als ik mijn mening mag geven,deze reclame zie je als je inlogt en soms in een lobby,Als ik speel

merk ik het niet eens,zo gefocust speel ik,maar zeg niet dat ik verslaafd ben... ik ben super verslaaf aan sp/gp......Chapeau ga zo door spelpunt/gamepoint!
Skuumpie2 -
Nu 50% en als ik nu opwaardeer dan is het morgen 100%???
troelala8 -
Ach mijn reactie verwijderd spelpunt de waarheid doet zeer? het is irritant steeds dat geschooi of je op wilt waarderen maar snap dan niet dat ik dat hier niet neer mag zetten en dat het storend is dat 50% sale springend blokje en steeds als je inlogt hup weer of je wilt opwaarderen als je dat toch 1x wegklikt moet toch genoeg zijn?
Angel90 -
Ben het wel eens met de spelers dat je TE vaak ziet dat er een aktie is.
Je ziet het toch als je inlogt,lijkt me echt wel genoeg.
Verder een fantastisch spel,heb beslist geen spijt dat ik hier ben gaan spelen.
En ach dat gezeur van wordt je opgedrongen.........onzin je bepaalt zelf wat je wilt doen
met opwaarderen