Sinterklaas bij Spelpunt

Sinterklaas bij Spelpunt
De tijd van cadeaus, lekker eten en gezelligheid is weer aangekomen. Bij Spelpunt is er dit jaar zoveel te doen, daar konden we alleen maar van dromen!

Haal deze week zo veel mogelijk 3-uurlijkse giften, want jullie bepalen hoeveel laptops we weg gaan geven tijdens onze Pakjesavond op 5 december! Hoe meer laptops, hoe meer kans om er één te winnen.

Door samen te werken is geen enkele uitdaging te groot voor jullie. Ga naar onze Sinterklaas-pagina om precies te zien hoever jullie al zijn. Daar kan je ook de pagina delen met je vrienden om ervoor te zorgen dat de volgende laptop nog sneller wordt behaald! Vanaf 5 laptops zijn er prijzen voor iedereen die heeft bijgedragen!

Wist je dat SuperVIPs en VIPs altijd hun 3-uurlijkse gift op kunnen halen en bij iedere gift en opwaardering meer Munten krijgen?

Klik en kijk snel hoever jullie al zijn!

heide_struikje -
Quote: Wist je dat SuperVIPs en VIPs altijd hun 3-uurlijkse gift op kunnen halen.

Wist je de non-vips ook elke 3 uur hun gift op kunnen halen .
GP_Jeff - 29 November, 2016 9:48 AM
Er wordt bedoeld dat er geen IP limitatie is bij het ophalen van je gift wanneer je een (Super)VIP abonnement hebt. Hierdoor hebben (Super)VIPs altijd de mogelijkheid om hun gift op te halen en hoeft men niet bang te zijn dat iemand anders in het huishouden de gift al heeft ontvangen.
hase2 -
In de tijd dat ik bij spelpunt speel vanaf 2000 kreeg ik alleen de zogenaamde vip titel , waar ik niet om gevraagd had , en heb in die jaren 3x van naa moeten veranderen , omdat spelpunt er een rommeltje van maakt
GP_Jeff - 30 November, 2016 1:10 PM
Al 16 jaar actief op Spelpunt, dat is mooi op te zien Hase2! Ik kan helaas niet meer achterhalen waarom je al die jaren geleden ongevraagd een VIP kreeg, maar het zal met de beste bedoelingen zijn geweest

Op zich hoef je nooit je naam te veranderen, in de afgelopen 10 jaar (zover reikt ongeveer mijn Spelpunt historie) hebben we eenmaal een naamsverandering als optie doorgevoerd. Dat was toen Spelpunt en GamePoint één en hetzelfde platform werd.

In ieder geval leuk dat je er nog steeds bij bent Hase2
marrigje8 -
maar dat wordt een beetje lastig als je de hele dag werkt
GP_Jeff - 29 November, 2016 9:49 AM
Wellicht kun je in de pauze even via je mobieltje een gift ophalen?
marrigje8 -
ik heb geen mobiel waar dat bij kan, dus ik ben alleen afhankelijk van de gift ophalen wanneer ik thuis ben,
tijgermoppie2 -
nou voor mij niet weggelegt bij jullie
alleen de vaste groep win altijd speel zo lang mee heb 1 keer 50 munten gewonnen met de prijzen . groetjes van tijgermoppie2
CasperGP -
Hi Tijgermoppie2,

het kan zomaar zijn dat je in het verleden wat minder geluk had. Wellicht dat je nu wel dat beetje geluk hebt. Ik ga in ieder geval voor je duimen!
Kopiko -
Nou dan heb je toch nog iets gewonnen.
Ik sta na 16 jaar nog steeds droog.
hennij127 -
Klopt tijgermoppie er is 1 bepaalde groep (vansp zelf } die wint veel je kan opwaderen wat je wil je zal nooit winnen
chanelfay2 - 29 November, 2016 10:53 AM
leuke actie weer ik doe zeker mee proberen kan geen kwaad kost niets,
CasperGP -
Leuk om te horen en natuurlijk heel veel succes gewenst!
ArchivedUser65d68c8988523 -
Leuk denk dat we de 10 makkelijk halen! gezien het internationale karakter!
Voor allemaal vast fijne Feestdagen gewenst.
CasperGP -
Natuurlijk ook alvast fijne feestdagen gewenst!
Mister_Solo -
Ik verwacht dat er uiteindelijk zo'n 50 laptops worden weggegeven
Kopiko -
Hebben ze zoveel vrienden.??
dolly75 -

This comment has been removed.

john2665 -
speel van af dat sp bestaat nog nooit iets gewonnen alleen vaste winnaars dus kom eens met andere antwoorden casper
CasperGP -
Hi john2665,

Helaas is het aantal jaren van spelen op Spelpunt geen factor om prijzen wel of niet te winnen. Ik zou graag met een ander antwoord komen als ik een ander antwoord voor je had. Het gegeven antwoord is dan ook het enige en juiste antwoord dat ik je kan geven. Wel ga ik net zo hard voor je duimen als dat ik voor andere spelers doe. En wens je dan ook ontzettend veel succes!
chanelfay2 - 30 November, 2016 11:18 AM
speel zelf ook al jaren maar ga er niet van uit iets te winnen . win ik puntjes is mooi meegenomen.
van een kado winnen ga ik nooit uit .als wel lukt prima maar er zijn zoveel spelers dat de kans 0 kan zijn.maar zou zeggen laten we gewoon gezellig een spel spelen.
faiirplayer -
Yoehoe gezellie,alvast iedereen fijne feestdagen ook enne Sint en Piet zijn v harte welkom bij me thuis ook hoor en hopen dat velen van ons verwend worden oa met n laptop etc.heb schoen al klaargezet hier,Duimennnnnn nog ff
koffieleut22 -
leuke aktie spelpunt hoop alleen dat ik bij de gelukkige hoor want de mijne is wel aan vervanging toe .maar sint loopt al jaren dit huis je voorbij dus maar weer afwachten .