Volle DobbelFeest Jackpots!

Volle DobbelFeest Jackpots!
Vandaag en morgen, 1 december, zorgt onze Dobbelfeest Piet ervoor dat de Jackpots altijd gevuld zijn.

Maar dat is niet alles! Wij hebben ook nog eens de hoeveelheid punten die nodig zijn voor de Jackpot verlaagd! Haal in de Normale Mode 550 punten of in de Triple Mode 2200 punten en pak die Jackpot! Wat is jouw favoriete mode om te spelen?

Vergeet niet deze week zoveel mogelijk jouw 3-uurlijkse gift op te halen, want jij bepaalt hoeveel laptops wij weggeven op Pakjesavond!

Speel DobbelFeest!

ariedehaan -
Beetje jammer dat dit alleen voor de nederlands boxen is
CasperGP -
Hi ariedehaan,

Dit klopt, heeft met name te maken omdat het in dit geval om een lokale festiviteit gaat. Daarom hebben wij ervoor gekozen dit alleen toe te passen in de Nederlandse kamers.
JosKirkels1 -
zo sp midden in het spel een storing wil wel graag mijn 750 munten terug
CasperGP -
Hi Joskirkels1,

het klopt dat onze website onaangekondigd onderhoud nodig had. Sorry voor het ongemak. We zijn op dit moment alles aan het onderzoeken. Mochten er later nog vragen zijn dan weet je ons te bereiken!
KOSER -
jullie denken alleen maar aan deld blijf opwaarderen misselijk van jullie ik heb er geen zin meer in spelpunt mijn emailadres is [verwijderd]
SamuelGP -
Hoi Koser,
Ik heb je e-mailadres uit je bericht verwijderd om je privacy te bewaken. Mocht je vragen of problemen hebben met de site of onze spellen kan je ons altijd via de 'Contact'-knop in het spel bereiken.
Mister_Solo -

This comment has been removed.