Vier Pakjesavond bij Spelpunt!

Vier Pakjesavond bij Spelpunt!
Maandag 5 december is het Pakjesavond bij Spelpunt en dat vieren wij vanaf 21:00 uur met een grote Spelpunt Weggeefactie. Kom maandag online om kans te maken op geweldige prijzen, zoals Munten en Abonnementen! Maar natuurlijk ook de laptops die jullie samen bij elkaar hebben gespaard en dat zijn er al bijna 5.

Vanaf 5 laptops hebben wij een gift voor iedereen die heeft bijgedragen. Deel nog snel de Sinterklaas-pagina om nog sneller te sparen!

Heb jij deze week al jouw 3-uurlijkse gift opgehaald? Daarmee bepaal jij namelijk hoeveel laptops wij weggeven! Wil je precies zien hoever jullie al zijn? Neem dan nu een kijkje op onze Sinterklaas-pagina!

Flippies -
Toch vreemd nooit weten ze dat er een actie komt om optewaarderen en nu weten ze het al voor 50%. Wel handig om te weten maar zou er ook een 100% komen dan bewaar ik mijn centjes even.
JoyceGP - 2 December, 2016 4:57 PM
Hey Flippies, op dit moment staan er geen ander acties in de planning.
jetje150 - 2 December, 2016 12:01 PM
ik vind het raar als je veel punten heb je in een paar dagen alles kwijt raakt,met opwaarderen en dan niks meer winnen.waar ligt dat aan
CasperGP -
Hi Jetje150,

het wel of niet opwaarderen heeft geen enkele invloed op je winkansen. Soms zit het mee, soms zit het tegen. En laten we hopen dat in jouw geval de uitslagen wat positiever worden. Hiernaast zie ik dat je de voorbije dagen echt wel wat mooie prijzen hebt gewonnen.

Ik wens je dan ook verder veel plezier en veel succes!
fiebroek -
mooie weggeefactie
simba2 -
leuke ctie weer mensen,djw
janjansen3 -
Geloof niet meer in sint
wegwijs -
normaal halen we toch ook de gift op, hoe wordt dit berekend dan?
SamuelGP -
Hoi wegwijs,

Tijdens de Sinterklaasactie houden we bij hoe vaak onze spelers hun normale 3-uurlijkse gift ophalen. Elke gift die wordt opgehaald tijdens de actie telt mee! Je hoeft dus inderdaad alleen je normale gift op te halen om te helpen, als je tijdens de Sinterklaasperiode vaker online komt om je gift op te halen zorg je er samen met alle andere spelers voor dat we meer laptops gaan weggeven!
Om de voortgang te bekijken kan je op de Sinterklaaspagina kijken: //www.gamepoint.com/nl/sinterklaas
binkyhond1 - 3 December, 2016 2:01 PM
leuk zou wel een nieuwe laptop willen
de mijne is zogoed als kapot .
nog nooit een prijs gewonnen.
goedbezig sp