Vernieuwde chatmededelingen, klok bij DobbelFeest en meer!

Vernieuwde chatmededelingen, klok bij DobbelFeest en meer!
Bij Spelpunt werken wij het hele jaar door aan het verbeteren en vernieuwen van de spelervaring. Het onderhoud van vanochtend heeft ons toegestaan enkele verbeteringen toe te voegen die we graag met jullie delen.

Chatmededelingen
Vind jij het ook niet vervelend om belangrijk nieuws te missen? Mis het niet langer! Wij hebben onze chatmededelingen geheel vernieuwd met duidelijke kleuren zodat jij nooit meer een update misloopt. Bij Bingo zie je zelfs alle winnaars!

DobbelFeest Alarmklok
DobbelFeest spelers behoren tot de gezelligste spelers op Spelpunt. Het is dan ook geen verrassing dat een speler af en toe bijna een beurt mist doordat ze te druk bezig zijn met chatten. Om ervoor te zorgen dat jij geen worp meer mist, licht de klok nu op wanneer er nog maar een paar seconden over zijn.

Kleine verbeteringen
Wij hebben meerdere kleine verbeteringen gedaan om jouw gehele spelervaring te verbeteren.

Speel Bingo!

GEBIT_1953 - 6 July, 2016 8:57 AM
pff waardeloos zeg bij bingo die gekleurde groene balk als er iemand win
erg druk en ik krijg er pijn in mijn ogen van
jammer.....het oude was beter
Golo - 6 July, 2016 9:31 AM
Hi GEBIT_1953,

Bingo heeft natuurlijk altijd al veel mededelingen gehad, zeker als er veel winnaars zijn. Het is nu een stuk opvallender en duidelijker gemaakt. Wellicht is het een kwestie van wennen m.b.t hoe het er nu uit ziet. Kijk het even een dag of 2 aan en laat het ons dan nog even weten
AnnaJosina - 6 July, 2016 9:02 AM
Waardeloos, wat een ramp, al die groene mededelingen.
Daar zit ik niet echt op te wachten.
Hoe kan je dat uitschakelen.
Golo - 6 July, 2016 9:36 AM
Hi Annajosina,

De mededelingen waren er altijd al in Bingo, maar dan als rode tekst. Nu we het qua uiterlijk hebben aangepast, moet het een stuk duidelijker zijn. Er is wel verschil tussen een mededeling die aangeeft dat je iets in Bingo hebt gewonnen en bijvoorbeeld een aankondiging van een evenement. Deze mededeling heeft een andere kleur, zodat je de verschillen duidelijk kan zien.

Laten we het even een paar dagen aankijken. We kunnen altijd de kleuren ietsjes aanpassen als dat echt nodig blijkt te zijn
jowi13 - 6 July, 2016 9:23 AM
Ik vind dit een grote verbetering, prima sp.
Golo - 6 July, 2016 9:32 AM
Fijn om te horen!
Trieneke55 -
Waardeloos zeg! Het schreeuwt je tegemoed!
DarrickGP -
Hi Trieneke55,

Door de veranderingen kunnen spelers duidelijker een update zien en zo hoef je deze berichten niet te missen. Dit is dus heel waardevol! De kleuren maken het makkelijker om te zien waar het bericht over gaat. Gun jezelf een aantal dagen om te wennen en hopelijk komt het allemaal wat fijner bij je binnen!
JosKirkels1 -
verbeteringen????? waardeloos .doe eens iets wat nutiig is voor de spelers.ook al ben je niet verpltcht om op te warderen ,maar maak dat maar eens wat goedkoper dan doen jullie echt iets voor jullie klanten
Golo - 6 July, 2016 10:29 AM
Hi Jos, we hebben vorige week nog een opwaardeeractie gehad waarbij je 50% en 100% meer Munten kreeg dan normaal. Dat is in essentie een actie waar je meer voor minder krijgt en je dus goedkoper uit kon zijn. Jammer dat je daar geen gebruik van hebt gemaakt.

De update van vandaag heeft voor veel spellen wat kleine verbeteringen gebracht (waaronder bijvoorbeeld oplossingen voor een aantal kleine, doch irritante problemen, wat nieuwe animaties, een aflopende klok in Dobbelfeest die oplicht als je beurt bijna voorbij is én de nieuwe mededelingen). Dat is voor veel spelers toch wel nuttig.
JosKirkels1 -
golo hou je boekhouding eens wat beter bij ,dan zie je dat ik wel degelijk opgewaardeerd heb tijdens de actie
Golo - 7 July, 2016 3:16 PM
Excuseer, je hebt helemaal gelijk. Dan is dat wel mooi meegenomen toch? :)
rozenblaadje - 6 July, 2016 10:13 AM
echt irrie die kleurbalken vind het erg rommelig ook het bewegende dabbertje als je aanklikt dat is storend.het oude was beter
DarrickGP -
Hi rozenblaadje,

We willen met de kleuren chatmeldingen duidelijker maken zodat niemand meer een melding hoeft te missen. De kleuren zijn nog niet definitief, dus misschien maken we in de toekomst kleine aanpassingen die voor jou fijner zijn.

Bedankt voor je feedback
anamariekl -
tja chat bannen met rotterdamse uitdrukkingen krijg je ook een ban voor
GEBIT_1953 - 6 July, 2016 10:44 AM
ik zet nu bij bingo de chat op vip
nergens geen last van dan
DarrickGP -
Hi GEBIT_1953,

In de VIP-chat krijg je melding chatmeldingen die ook in andere kamers te zien zijn, maar dit geldt inderdaad niet voor de meldingen in Bingo. Met de meldingen in de Bingokamers zijn de winnaars nog duidelijker te zien, dus als je gewonnen hebt dan kan niemand dat missen
misverstandje69 -
hebben jullie nu ook die bug aangepakt wat beterft superbingo wachten op lege room ! ik bedoel die minuut die wel eens meer dan 10 minuten is omdat er een room leeg is .
Golo - 6 July, 2016 1:13 PM
Hi Misverstandje69,

Hier is op dit moment nog geen oplossing voor. De timer is overigens slechts een verwachte tijdsduur dat je moet wachten, maar ik begrijp dat het soms een beetje vervelend is.

Waarschijnlijk heb je het na het onderhoud weer gehad. Dat komt doordat er dan nog weinig spelers online zijn, en dan zijn er dus wat meer lege kamers.

Ik zal het in ieder geval weer ter sprake brengen bij ons ontwikkel team.

Bedankt voor je feedback. Wordt altijd gewaardeerd
sienchrist - 6 July, 2016 12:40 PM
nou ik vind er niks aan wat iedere keer als julie iets verandere raak ik al myn puntjes kwijt en vint het ook storend steets dat groen nou ik wens julie nog een fijne dag ik weet dat ik die niet heb wat ik verlies weer eens te veel gr sien
DarrickGP -
Hi sienchrist,

We hebben gekozen voor bepaalde kleuren omdat op deze manier het onderwerp van het bericht makkelijker te herkennen is voor spelers. Deze veranderingen voeren wij door om het voor de spelers allemaal weer iets makkelijker en leuker te maken op Spelpunt!

De veranderingen staan allemaal los van je winkans want die is voor iedereen gelijk, maar ik zal voor je duimen en hopen dat je snel meer geluk hebt!
sienchrist - 7 July, 2016 1:21 PM
dank je wel en een fijne dag samen
bloempje14 -
vind het wel leuk keer iets anders toch
mss ook een keer bij slots inplaats van kersen iets anders
ga vooral zo door
DarrickGP -
Hi bloempje14,

Fijn om te lezen dat je de afwisseling waardeert!
Wie weet komt er in de toekomst in plaats van kersen iets anders. Een 'bloempje' misschien?

Bedankt voor de feedback
mamalady -
dit is waardeloos bij de bingo nu het is geen verbetering maar een verslechtering
DarrickGP -
Hi mamalady,

Met de verbeteringen maken we het in Bingo makkelijker om te zien wie er wat heeft gewonnen. Ook de andere chatmeldingen zijn verbeterd en die kunnen nu niet meer worden gemist! Dit voorkomt onrust en onduidelijkheden bij veel spelers
pintadora1 -
Ik hoef dit niet langer als een uurtje aan te kijken Golo, het is veel te druk en bezorgt je wat Gebit_1953 ook al aangaf pijn aan de ogen, koppijn.

Deze verandering is beslist geen verbetering
DarrickGP -
Hi pintadora1,

We hebben voor verschillende kleuren gekozen omdat spelers nu makkelijker kunnen zien waar een chatmelding over gaat. Met deze verbeteringen zijn berichten duidelijker te zien voor iedereen! Misschien goed voor jou om te weten dat de kleuren nog niet definitief zijn, dus misschien maken we in de toekomst een kleine aanpassing. Geef jezelf een aantal dagen de tijd om te wennen, en uiteindelijk ervaar je het misschien fijner!
CathyW560 -
hihi waar ik speel kunnen we helemaal niet chatten dus ook geen s6 of gf of djw zeggen, wel lekker rustig
DarrickGP -
Hi CathyW560,

Leuk dat je ervoor kiest om in een rustige kamer te spelen! Als je binnenkort in een andere kamer speelt, dan hoop ik dat onze verbeteringen in de chat je bevallen
PieterV9 -
Nu kan je wel beter zien dat het altijd dezelfde zijn die winnen!!!
DarrickGP -
Hi PieterV9,

Met de nieuwe verbeteringen zijn de chatmeldingen beter te zien, en dat geldt ook voor de winnaars in Bingo! Wij zorgen dat alle spelers dezelfde kans hebben om te winnen, en daarbij spelen opwaardeergedrag, lidmaatschap en het Muntentotaal geen rol. De eerst volgende keer dat jij de Bingo wint is je naam nu nog duidelijker te zien, dus hoop voor jou dat het moment snel nadert!
granny48 - 6 July, 2016 2:47 PM
wat een irritante verandering . dit is geen verbetering maar zaait nog meer onrust
DarrickGP -
Hi granny48,

Met de verbeteringen willen wij bepaalde berichten duidelijker maken zodat niemand een update meer mist! Deze berichten zijn nu met de kleuren helder voor spelers en makkelijker herkenbaar. Hiermee voorkomen wij onrust bij spelers die soms chatmeldingen missen
twinkel16 -
voor mij is het erg onrustig ik moet de chat wegklikken anders is het niet te doen
DarrickGP -
Hi twinkel16,

Met deze verbeteringen maken wij chatmeldingen duidelijker zodat spelers updates niet meer missen! Hiermee willen we juist voor meer rust zorgen bij de spelers. Ik ga ervan uit dat het na een aantal dagen allemaal went twinkel16, en laat het weten als het langzamer went dan gehoopt
CathyW560 -
SP, zie nu voor het eerst waar gebit en andere het over hebben, want zat net bingo te spelen en ja hoor ook die erg irritante GROENE pest.... balk in beeld ( blijf je oog toch naar trekken, met het gevolg koppijn), dus AJUI tot dat jullie het veranderd hebben, want hier HEB IK GEEN ZIN in tot misschien OOIT ZIENS.



Tip maak gewoon een optie voor ons mensen die zich hier aan irriteren

een OPTIE DAT WE DE CHAT zelf UIT kunnen schakelen.



Bah, ga jullie goed en misschien tot ergens.
DarrickGP -
Hi CathyW560,

Met de nieuwe verbeteringen is het onder andere in Bingo duidelijker te zien wie welke prijs heeft gewonnen. De groene kleur geeft de winnaars aan, en voor de overige chatmeldingen hebben we andere kleuren. De kleuren zijn nog niet definitief, dus wellicht passen we dit in de toekomst aan. Met deze verbeteringen willen we juist kopzorgen ontnemen en geen koppijn bezorgen natuurlijk
Dolletjefijn -
Zo mag ik me bij de voorgangers AANSLUITEN, irritant!!!!!!!!!!!!!
DarrickGP -
Hi Dolletjefijn,

De verbeteringen zijn doorgevoerd om het voor alle spelers de chatmeldingen duidelijker te maken. Zo is het makkelijker om een chatmelding niet te missen. De kleuren geven aan waar een chatmelding over gaat dus dat is in 1 oogopslag te zien. De kleuren zijn nog niet definitief, dus misschien passen we dit in de toekomst gedeeltelijk aan
sienchrist - 6 July, 2016 3:21 PM
nou daar gaan wu weer winne steets de zelfde wist het wel dank je sp
DarrickGP -
Hi sienchrist,

Iedereen maakt evenveel kans om te winnen, dus de recente verbeteringen, je lidmaatschap of opwaardeergedrag spelen geen rol. Ik begrijp zeker dat naast plezier het winnen van spellen ook een belangrijke factor is. Soms zit het mee en soms zit het tegen zegt men wel eens. Laten we hopen dat je snel meer geluk hebt en misschien helpt het ook als ik voor je duim!
roseetjes -
plofdabbers en schreeuwerige winstmeldingen,enige voordeel is dat je minder leest van de zeurders die altijd melden dat dezelfde winnen
DarrickGP -
Hi roseetjes,

De verbeteringen zorgen dat onder andere de chatmeldingen duidelijker zijn voor alle spelers. De kleuren helpen om het ondewerp van een melding de onderscheiden. Zo wordt het makkelijker om een chatmelding niet te missen!
baja3 -
is niks de nieuwe stijl in de bingo het is irri als je aan het chatten ben maar ja wat doen we er aan het is wat sp beslis waardeloos is het zeker maar of ze dit willen lezen is een 3de
DarrickGP -
Hi baja3,

Wij hebben deze verbeteringen in de chat doorgevoerd zodat de chatmeldingen duidelijker en makkelijker te lezen zijn voor spelers. De gekozen kleuren zijn nog niet definitief dus wellicht vindt er nog een verandering in de toekomst plaats. Feedback van jou en andere spelers waarderen wij zeer, dus twijfel niet om dit te blijven doen!
bingospellen4 - 6 July, 2016 4:26 PM
Hoi,
Bedankt sp voor de 100% opwaardeer actie. Kon gelukkig meedoen.

Ik dacht opeens aan een spelabonnement voor alle spelers b.v.
50 euro per maand onbeperkt spelen. Of 25 euro beperkt spelen b.v. Bingo
Deelpakketten. Per maand worden dan cadeaus uitgedeeld dmv loting.
Er is al een Vip/Svip abonnement.
De kosten voor de spelers zijn dan te overzien en voordeliger.
Nu is het zo de een betaalt weinig (lagere kamers) en de ander opwaardeert zich te pletter (hogere kamers). Dat is mijn ervaring.
Met een abonnement speel je met plezier en minder scheve gezichten.
En het trekt meer spelers aan. Sp heeft dan vaste inkomsten.
Wouter - 6 July, 2016 9:20 PM
Hoi Bingospellen,

Mooie ideeen en enkele daarvan die doen we al, denk aan de weggeefacties waarbij eigelijk altijd wel VIP en SuperVIP weggeven. Deze worden vaker dan ooit gedaan en soms meerdere keren per week (denk aan de Winter Wonder Week).

Het onbeperkt spelen heeft voor veel spelers zin maar voor anderen minder. Wat als jij niet zoveel kan of wilt spelen dat je het bedrag er niet uit haalt? Op de huidige manier kan je zelf bepalen hoeveel en wanneer je opwaardeert wat precies past bij jouw speelstijl.
Ik neem het voorstel wel, wie weet doen we er nog iets mee in de toekomst
lena98 - 6 July, 2016 4:40 PM
Het heeft wel wat en chatten kun je altijd nog,maarre mijn vraagje: dat luidsprekertje is dat voor in de toekomst dan er een stem je welkom gaat heten op spelpunt als je inlogt?

DarrickGP -
Hi lena98,

De speaker die je ziet staan geldt meer als een omroep, het is dus een symbool
bjd3 - 6 July, 2016 5:07 PM
Ik vind er niks aan....kan het niet UIT gezet worden. Wordt er nerveus van en je krijgt er hoofpijn van. Veel en veel te druk zo.
Leuk idee spelpunt, pakt alleen voor mij (en anderen) verkeerd uit.
Waardeloos...sorry

Ja altijd al veel mededelingen, maar dit is ronduit irritant te noemen.
DarrickGP -
Hi bjd3,

Net zoals voorheen geven de chatmeldingen handige dingen aan en krijgt iedereen deze te zien. Met de laatste verbeteringen zijn de meldingen nu nog duidelijker voor alle spelers. Leuk om te lezen dat je het een goed idee vindt bjd3! Misschien doen we in de toekomst nog wat aanpassingen om het voor iedereen nog beter te maken.
anske25 -
het is heel erg traag en het duurt lang voor het spel verder gaat zodat er al 2 nummers voorbij zijn gegaan en dan kan ik pas weer krassen dus mis je ook prijzen , ik hoop dat jullie dat nog aanpassen
DarrickGP -
Hi anske25,

De verbeteringen die zijn doorgevoerd zouden niet moeten zorgen voor een trager spel, maar natuurlijk help ik je graag verder om te kijken of er een andere oorzaak is! Kan je via het Servicepunt even contact opnemen met de helpdesk? We kunnen jou op deze manier nog beter helpen om te zoeken naar de juiste oplossing!
fluts43a -
mensen er zitten ineens wel wat meer bugs in he , speelnaam is al in gebruik ja hehe door mij , log je in op slots kom je op een andere pagina terecht ,.....\; eerst ff tjekken en ik laad ook v.e.e.l. trager
DarrickGP -
Hi fluts43a,

We willen je hier natuurlijk graag mee helpen zodat je snel weer zonder zorgen kunt spelen. Het lijkt me verstanding als je via het Servicepunt even contact opneemt met ons zodat we je uitgebreid verder kunnen helpen. Leg even uit, net zoals nu, wat er allemaal speelt en dan kijken we samen naar een oplossing
fluts43a -
en ik moest 7 x reactie plaatsen drukken voordat mijn reactie geplaatst werd
( nu waarschijnlijk ook weer)ben al op 18 nu
31
DarrickGP -
Hi fluts43a,

Meld ook dit even bij jouw bericht via het Servicepunt want ook hier willen we natuurlijk een oplossing voor vinden!
broeikas -
probeer het nogmaals
DarrickGP -
Hi broeikas,

Kan je jouw bericht nader toelichten? Ik help je dan graag verder
poker_aap -
Wat een schreeuwerige chat ! Nu lezen we continu die blauwe spamberichten....gelukkig is de app (nog)niet aangepast
DarrickGP -
Hi poker_aap,

Met de verbeteringen in de chat zijn de chatmeldingen nu nog duidelijker te zien en dus ook niet te missen. De berichten zijn bedoeld om updates te laten zien die voor alle spelers belangrijk zijn! Geef jezelf de kans om een aantal dagen te wennen aan de nieuwe kleuren en het zal dan vast allemaal goed gaan
winnen47 -
betalen we nog niet genoeg? als je slots wilt spelen en de kamer is vol kun je naar binnen als je svip wordt, wel raar vol is toch vol of je nu betaalt of niet, denk hier maar eens over na
Wouter - 6 July, 2016 9:53 PM
Hoi winnen,

Er zijn inmiddels extra Slots kamers toegevoegd, het kan even duren voordat je deze voor iedereen beschikbaar zijn maar het zal vanzelf minder druk worden in de SlotsNL1 en NL2 waardoor je er weer in kan.
MBfan1 -
Het is echt vreselijk die kleuren,erg irritant en veel te opvallend, en dan ook nog die ballen aanklikken wat vreselijk is.Bah laat t gewoon zoals t was.Elke verbetering word er niet beter op.
DarrickGP -
Hi MBfan1,

Met de verschillende kleuren maken we het makkelijker voor spelers om te herkennen om wat voor een soort melding het gaat. Het is dus de bedoeling dat ze opvallen maar de kleuren kunnen even wennen zijn. Voor de verbeteringen was het ook al mogelijk om op de ballen te klikken. Geef het de komende dagen een kans en wie weet bevalt het je op een gegeven moment wel
Klepzeiker10 - 7 July, 2016 12:16 AM
hi gp zoals aan de recties te zien is 90% tegen dus gauw maar weer terug naar t oude systeem
KarlGP -
We luisteren naar alle reacties, maar willen het natuurlijk nog de kans geven om een beetje te wennen. Jullie feedback wordt sowieso meegenomen voor verbeteringen, dus daarvoor dank!
belly1969 -
ik vind die wekker wel heel erg storend irritant
zeg binnen 10 sec staat die al rood te springen .word je zenuwachtig van zeg!!!!!!
KarlGP -
belly1969, bedankt voor je feedback! Onze spellen horen natuurlijk alleen maar op de goede manier spannend te zijn, en je moet er niet zenuwachtig van worden
JokeSiem -
Ik vind het erg leuk. Lekker opvallend.
KarlGP -
En wij vinden het leuk dat jij het leuk vind Bedankt, JokeSiem!
bajun69 -
goed gedaan!!! maar ik kan nu niet op sp een spelletje doen overal staat niet beschikbaar?????
KarlGP -
We hadden vanmiddag een kort onderhoud. Inmiddels zou alles weer beschikbaar moeten zijn. Als er toch nog iets niet lekker werkt, neem dan even contact met ons op
pietwar -
als jullie een update doen ook verdorrie bij botjes kamer ipv 1 punt minimaal 5 t/m 25 of 50 zal je een hoop spelers een plezier mee doen zo is het klote wel alles veranderen en diten dan weer dat waardeloos zo kijk maar nar slots hoe idioot dat spel is slaat nergens op beter je tijd aan ergens anders aan benutten ik hoop heet een keer met jullie update voor de botten kamer meer vragen wij niet
drwho1 -
Ondanks alle kleurtjes is het erg vervelend om met nuttekoze meldingen van spelpunt over voor mij oninteressante acties overstelpd te worden.
groterotweiler -
jeetje onderhoud en nog steeds alleen maar bingo. hoelang gaat t nog duren
drwho1 -
Ondanks alle mooie kleurtjes (misschien leuk voor kleuters) is het wel bijzonder irritant om herhaaldelijk mededelingen te krijgen over (voor mij) oninteressante acties. Geef eens een knop waardoor wij ze kunnen uitzetten. Dat zou wel nuttig zijn.
Goudelsje2 -
sinds gisteren na het onderhoud hebben bij hartenjagen alle spelers een plus streak ook al hebben ze er 10 verloren.hoop dat het spoedig opgelost wordt . ze lopen nu nog vaker weg dan anders.
KarlGP -
Hi Goudelsje2! Bedankt voor het melden. We hebben inderdaad ook al van andere spelers vernomen dat de streak in Hartenjagen raar doet. We hopen dit zo spoedig mogelijk te hebben opgelost!
Scorpi -
Hallo SP, die groene 'balken' zijn inderdaad wel héél opvallend, Ik stoor me er niet aan, maar zoals duidelijk te lezen is in de reacties denken veel spelers er anders over.
Ik las ergens dat deze kleuren misschien nog niet definitief zijn...?
Wellicht kan 'de groene balk' wat in kleur verzacht worden, zoals bij de blauwe bijvoorbeeld, die is beduidend minder fel, en dan storen mensen zich misschien minder.
visje_17 -
waardeloos en chatten word zo n stuk moeilijker en ind je krijgt er pijn van aan je ogen

en je kan de chat niet uitzetten zodat je moet blijven
grobbeltjes -
Ik vins het zeer zeker geen verbetering die groene blokken
Geef mij het oude systeem maar weer terug
Baardmannetje -
Goedemiddag,bij deze ook even een reactie.

Vind de groene balken inderdaad zeer opvallend.Niet alleen vanwege de kleur maar ze zijn ook aardig groot. En niet alleen dat, hierdoor is er nog minder ruimte en tijd over om eens leuk met elkaar te chatten.Wel jammer want juist dat chatten maakt het een stuk gezelliger er op en valt nu voor een gedeelte weg.En ik vraag me af moeten die groene balken nu echt zo groot zijn?
Sorry, maar ipv een verbetering vind ik dit eerder een chatvervuiling met die grote groene balken.

m.v.g : Baardmannetje
KarlGP -
Hey Baardmannetje, bedankt voor deze duidelijke feedback. Kleur en afmetingen zijn twee factoren met die we zeker rekening moeten houden, en daarom zijn we heel blij met jullie input hierover. Nogmaals bedankt
jakerdejaker -
ik vind het wel een verbetering maar zoals de meerder zeggen winkansen is niet gelijk want het komt nog steedts voor er veel zelfde spelers winnen en want ik ook vind waar jullie ook een aan mogen werken zijn die 0 munten room want ik zei daar ook nog vaak genoeg dat er spelers zijn die boven de 500 munten in die room zitten ter wel er een soort limiet zit en dat er dan toch speler zijn die dan nog in de 0 munten room zitten als ik verstand had dan had ik een soort systeem erin gebracht bij de 0 munten room dat als een of meerder spelers boven de limiet zitten in de 0 munten room dat ze dan automatisch uit de room gegooid word zo dat ook iedereen een eerlijke kansen krijgen om in de 0 munten room want kunnen winnen en wat ook veel op valt vooral in de 0 munten room en ik ben niet de enig die het opgevallen is ik heb ook al meerder speler er over gehoord dat de super bingo vaak door een buitenlandse spelers de super bingo in de 0 munten room valt daar zou ik ook graag eens veranderingen in willen zien en nog maals niet alleen ik maar zo als ik vaker heb gezien ook ander spelers hier van spelpunt maar voor de rest ben ik opzicht wel tevreden
Mister_Solo -
Dus jij vind het oke als Spelpunt spelers verwijderd uit kamers
ArchivedUser648a0f93212b8 -
Ik vind het niet meer fijn om handmatig te spelen niet fijn met die dabbers
KarlGP -
Hey BvanDijk, wat vind je precies niet fijn? Wij horen graag je feedback!
bloempje14 -
hallo
leuk gedaan meen ik
die farm prachtig geworden
maar ik zou zo graag zelf willen weten bij slots
in welk kamer ik wil
ik kom voor spel
niet voor radio chat
waarom kunnen wij niet zelf beslissen welk kamer
dankje voor het lezen
ssst1 -
hoi hoi, nou veranderingen zij soms nodig,maar niet iedere berandering is een verbetering,ik persoonlijk vind de veranderingen in de Bingo geen verbetering.Het is zeer irritant,met bv de chat iedere keer die groene balken.Ik denk dat U bij SP/GP toch de chat belangrijk vinden voor de de spelers,nu ben je maar aan het scrollen want die groene balken zitten er dus constant tussen.
het is nu net een TEKENFILM, en hoop dat U bij SP/GP,ook luisteren naar de commetaren van de speler, en daar wat mee doen,,gr.ssst1,toenwasgeluk1,Clowntje1 en kwartiersedijk
KarlGP -
Hey ssst1, bedankt voor je feedback. Wij luisteren zeker naar al jullie opmerkingen, en zijn heel blij met jullie feedback!
More comments