VIP van de Week: sasja67

VIP van de Week: sasja67
En we hebben weer een nieuwe VIP van de Week! Deze keer is sasja67 de gelukkige! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee; 500 munten en een week gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je ook VIP van de Week worden? Laat ons weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van Spelpunt!

Speel nu Bingo

 

AnjaVanderheid -
Ik zou heel graag VIP van de week worden omdat ik jullie site fantastisch vind. Ik ben namelijk een rolstoelgebruiker en heb heel veel last van mijn rug, maar dankzij jullie spelletjes kan ik dit allemaal even vergeten. Doe zo verder!!!
Angel90 -
Leuk,zou het wel willen worden maar,speel pas hier.
En waarom ,tja de punten zijn leuk en nog is een weekje extra vip..........dus daarom, ik ga
niet zeggen van heb dit of dat,gun het iedereen gewoon
erna1player -
op zoek naar een leuke maan
Mazzelkonte -
Hoi Spelpunt, mag ik ook es? Ik zou het heel leuk vinden en ik speel al een tijdje Bingo. Heb nog niet veel echt grote prijzen gewonnen dus een extraatje is helemaal welkom. Die verzamelingen zijn een leuke aanvulling en maken de Bingo minder saai. Maar ik zie in de avonduren geen icoontjes meer alleen overdag. Kunt u ze ook 's avonds op de kaarten zetten? Dat zou fijn zijn.
Bingo is gewoon een leuk spel waar ik veel plezier aan beleef.


Mazzelkonte