Live Spelpunt vragenuurtje

Live Spelpunt vragenuurtje
Het Spelpunt vragenuurtje is terug en in een nieuw jasje! Markus en Wouter gaan namelijk LIVE jullie vragen beantwoorden!

Stel hier jullie Spelpunt vragen aan Markus & Wouter en kom donderdag 21 juli om 19:00 uur hier terug om de antwoorden te zien.

Tot dan!

williewortel4 -
wil ff wat vragen hoe komt het toch dat in de glitterkamer echt altijd dezelfde winnen lijkt wel van te voren besloten heb er een week op gezeten daar is het echt belachelijk doen jullie random voor de rest vind ik het best leuke site gratis dat is echt fijn
ginao -
waneer komt poole weer terug
Wouter - 22 July, 2016 10:50 AM
Bedankt voor het insturen van de vragen!
Hier is het overzicht van de vragen en wanneer ze beantwoord zijn.


03:00 min - Welkom

03:30 min - Zomertoer

05:30 min - Hoe pakken jullie ongepast gedrag aan?

08:30 min - Poker: verbinding verbroken?

09:30 min - Screenshots, geen bewijs?

12:00 min - Verzamelingen, hoe werkt het?

16:30 min - Bugs, hoe meld ik die?

21:00 min - Andere talen in de chat, wordt daar naar gekeken?

24:00 min - Testkamers, waar zijn ze?

25:00 min - Komen de Verzamelingen ook naar de iPad?

26:00 min - Komen er nog meer spellen naar de iPad?

27:30 min - Waarom geen rapportages meer in Woordtornado?

28:30 min - Servicepunt?

29:15 min - Waarom reageren sommige medewerkers niet als ze er zijn?

31:00 min - Wat is vroege vogel korting?

32:00 min - Belgie en Spelpunt?

33:00 min - Uitleg voor kleinere spellen?

35:30 min - Zijn er plannen voor Poker?

38:00 min - Wat zijn de chatopties?

39:00 min - Afsluiting/Bedankt voor het kijken!
HorenZienen -
Ik heb getwijfeld of ik het hier zou neertikken, maar het blijft mij bezig houden.
Jullie hebben het over een life vragenuurtje, ik was om 19.00 uur ingelogd en was hier aanwezig maar voor mij was er niks life.
Misschien ben ik niet slim genoeg, maar hoe had ik dit nu WEL life kunnen zienen.
Mister_Solo -
Het was Live te zien via Facebook, en het filmpje is nu ook hier neergepost.
Jammer dat er geen echte interactie was met de spelers......ik ken de vragen uurtjes nog zoals ze vroeger werden gehouden, gewoon in een kamer op Sp, kon je als Speler ook ff je vraag verduidelijken, of reageren als je meer uitleg wilde hebben......
Wouter - 22 July, 2016 9:10 AM
Het was inderdaad via Facebook live te zien maar het filmpje complete filmpje staat ook bij dit nieuws bericht.

Wanneer je de Spelpunt Facebook pagina liked krijg je automatisch bericht wanneer we weer een live uitzending doen

Solo, het idee is om het een beetje af te wisselen, de ene keer via video en een andere keer via de chat. Het voordeel van video is dat we bepaalde zaken kunnen laten zien wat vaak duidelijker is dan het beschrijven via tekst.
HorenZienen -
Beide bedankt voor het antwoord.
Misschien een wel gemeend advies voor Spelpunt, zou fijn zijn als het erbij werd vermeld waar iets life is te zien... nieuwe mensen kunnen dat niet weten ... ik zelf heb geen facebook ...
Maar als ik het had geweten had ik hier niet hoeven te wachten tot de life uitzending ging beginnen
Mister_Solo -
@ Wouter, nee, de meeste onderdelen van mijn vragen zijn niet gesteld door andere spelers. Zijn gewoon onbeantwoord.

En nee, ik heb geen behoefte aan een 1 op 1 gesprek. Heb ooit 1 keer telefonisch contact gehad met Samira, en ze vroeg me de volgende dag terug te bellen, omdat jij dan wellicht aanwezig was
Verder zijn het veelal vragen van mijn kant, die ook leven bij andere spelers, dus die zouden dan ook graag een antwoord willen lezen.

Ten slotte, vind een score van 1 uit 7 nogal triest.

Van mij hoef je geen bijdrage meer te verwachten
Wouter - 21 July, 2016 8:24 PM
Het aanbod blijft staan

Heide, wellicht nemen we ze mee met een volgend vragenuurtje.
Mister_Solo -
Vraag7, Ik heb ondervonden , en met mij meerdere spelers, dat er niet gereageerd wordt op een vraag die gesteld werd via het service point. Ik noem dat alles behalve service........
Wouter - 21 July, 2016 8:06 PM
Dat zijn aardig wat vragen! We hebben besloten om een beetje variatie in het filmpje te doen en daarom niet alles behandeld van dezelfde speler. Onderdelen van je vragen zijn ook gesteld door andere spelers en zodoende behandeld.
Dat gezegd, bel een keer en we nemen de vragen uitgebreid met je door! We zijn op werkdagen tot 22:00 uur bereikbaar op 070-4272970.
heide_struikje -
Quote: ...en met mij meerdere spelers.....

Het zou dan ook beter zijn, Wouter, om het niet onder de telefoon knop te houden maar om het openbaar te beantwoorden
Mister_Solo -
Vraag6, Waarom is de optie rapporteer speler verwijderd? Mijn idee is dat men het op kantoor te druk ermee had...en de chat toch maar bijzaak is
Golo - 22 July, 2016 2:16 PM
Rapporteer of meldfunctie is er nog steeds voor als men vervelend doet door ongepaste privé berichten te sturen. Voor de publieke chats staan er systemen aan die het gros al oppakken.

Verder kun je altijd via het Servicepunt in de categorie chat een klacht indienen of een speler die zich misdraagt of ongepast chatgedrag vertoond. Vermeld alleen even de kamer, datum en tijd en het wordt altijd opgepakt.
Mister_Solo -
Vraag5, Keer op keer wordt er door een host/medewerker op aangedrongen om iemand te blokkeren die een overtreding begaat in de chat( ongepast chatgedrag).

Het kan toch niet zo zijn dat dan een ander in actie moet komen, en ondertussen de overtreder gewoon vrolijk doorgaat. Pak aub de bron aan ! Ik heb zelfs van een medewerker het verzoek gekregen om naar een ander spel tegaan...omdat een groep spelers zich niet normaal konden gedragen (slots)
Golo - 22 July, 2016 2:14 PM
Ik zou absoluut spelers blokkeren die mijn gezelligheid in de weg staan. Je speelt en chat voor je plezier en als je andere spelers irritant vind is blokkeren een goede optie. Het kost je 2 kliks.

Dat iemand die vervelend is, daarvoor moet worden aangesproken ben ik helemaal met je eens.

We hebben sowieso een scheldfilter dat scheldwoorden tot sterren doet veranderen, een systeem dat automatisch waarschuwingen en sancties uitdeelt als men tevaak scheld, sexueel getint chat of vervelend gedrag vertoond, je kunt spelers melden voor ongepast gedrag waarvan je denkt dat een systeem dat niet oppakt, een medewerker of vrijwilliger kan zich er mee bemoeien én je kunt iemand blokkeren.

Is dit 100% zaligmakend? Vast niet, het is en blijft internet en er zijn nou eenmaal mensen die zich misdragen, maar we komen in ieder geval een heel eind om dit op te pakken.
Mister_Solo -
Vraag4. Een grote ergenis is , dat lees ik dikwijls in de chats, de hoeveelheid aankondigingen van reclameakties. Spelpunt blijft strooien met popups, en maar spammen

Dit is zeer hinderlijk en ongewenst , bij mij beinvloed het mijn spelplezier. Ben ik daar Svip voor?
Golo - 22 July, 2016 2:10 PM
We doen recent dan ook wel erg veel events, omdat we zien en horen dat men dat erg leuk vind. Het onderbreekt geen enkel spel dus je zou er geen last van moeten hebben met spelen.

Ik neem trouwens aan dat je SuperVIP ben voor hele andere redenen (zoals 100% bonussen op opwaarderingen en je 3 uurlijkse giften), maar dat weet je zelf beter dan ik.
Mister_Solo -
Vraag3, Wanneer wordt de app geoptimaliseerd? Deze is op dit moment niet gebruiksvriendelijk...en er missen een hoop opties.

Er is ook weer een nieuwe bug in de app, je krijgt de melding 1 x msg gesprek, terwijl er geen msg gesprek is
Golo - 22 July, 2016 2:07 PM
Er missen inderdaad wat opties, maar dat komt ook omdat je veel minder ruimte hebt om mee te werken op een mobiel of tablet. De meest belangrijke opties zitten er uiteraard in.

Het probleem dat je aankaart zegt me op dit moment niets. Kun je een screenshot naar ons mailen?
Mister_Solo -
Vraag2 , Hoe wordt de leegloop qua admins/host opgevangen? En de medewerkers die ik online zie staan, zijn meestal niet beschikbaar om klanten te woord te staan ......
Golo - 22 July, 2016 2:06 PM
Die leegloop valt best mee, en ik ben altijd bereid om je aanvraag te behandelen hoor Solo

Veel medewerkers zijn bezig met testwerk of ontwikkelwerk, en zullen niet altijd beschikbaar zijn. Het kan ook goed zijn dat ze de taal niet spreken. We hebben immers veel diverse nationaliteiten op kantoor.

Het team van de afdeling Support en afdeling Community staat natuurlijk wel voor je klaar. Mochten die een keer niet antwoorden (wat vast en zeker wel eens gebeurd door vergeten uit te loggen, of ik gesprek met veel andere spelers) probeer het dan later nog eens. Als het urgent is mag je me ook prima even bellen.
vonnekes -
Ik ben het helemaal eens met lena het is top items verzamelen jammer dat je de items niet ziet als je op je ipad speel .Mijn vraag is dus komt het nog op de ipad ?
Golo - 22 July, 2016 1:42 PM
Goede vraag, en deze is tevens beantwoord in het vragenuurtje. Het is zeker de bedoeling dat je het ook op je tablet kunt gebruiken, maar op dit moment is dat nog niet ingebouwd. Nog even geduld dus ;)
hoela116 -
Wanneer wordt er eindelijk iets gedaan aan al die reclame voor internetradio. Ik erger me daar mateloos aan. Ten tijde van een uitzending nemen ze ook nog eens heel de chat over. Doe daar nu eindelijk eens iets aan. Als je er wat van zegt word je belachlijk gemaakt en uitgescholden! Het geven van links was vroeger toch verboden?
Mister_Solo -
Helemaal mee eens.......zo hinderlijk dat volk wat met hun radiogeneuzel hele rooms over tracht te nemen En maar flooden met hun bewegende emoticons....een normale chat is niet meer mogelijk.

Tot op heden amper meegemaakt dat een admin of medewerker hier tegen optrad.Het blokkeren van de bewegende emoticons is geen optie, aangezien je dan hele rijen met nummers over je scherm krijgt .
heide_struikje -
Quote: Chatten is de sterke kant van spelpunt.

Hier ben ik het helemaal mee eens. Maar heel veel smileys gebruiken tbv een radiostation valt hier niet onder.
Golo - 22 July, 2016 1:41 PM
Links plaatsen ter promotie van een radiostation is niet verboden, maar het moet niet te vaak in de kamer geplaatst worden. Met mate is de juiste benadering. Als het zo vaak wordt gedaan dat het irritant wordt, of commercieel, laat het dan even weten aan een vrijwilliger of medewerker. Dat is namelijk niet de bedoeling.

Men is tevens vrij om smileys te gebruiken, daar is het voor bedoeld. Als iemand flood (dus teveel regels achter elkaar, of te snel achter elkaar) krijgt die persoon automatisch een waarschuwing en wordt de chat automatisch ontnomen voor een korte periode.

Zoals met vrijwel alles geldt dat als iets 'te' wordt er wat aan gedaan kan worden, maar we gaan niet pertinent dansende smileys of praten over radiostations verbieden.
PokerAA -
net zoals solo, ik mis de poker toernooien.
Golo - 22 July, 2016 1:59 PM
Hi PokerAA,

Je kunt nog steeds toernooien spelen, dus ik denk dat je het grote Pokertoernooi bedoeld dat eens per dag van start ging in het verleden. Dit toernooi had wat mankementen, en is daardoor lange tijd geleden uitgezet. Op dit moment wordt er niet aan gewerkt.

Snap dat het een gemis is, maar als we in de toekomst weer met Poker aan de slag gaan zal dit naar alle waarschijnlijkheid weer op de tekentafel belanden
HorenZienen -
Jullie hebben veel spellen die gespeeld kunnen worden, alleen zo te zien worden ze maar door weinig mensen gespeeld, de meesten blijven tochop de bekende spelen hangen.

Nu is er wel voor elk spel een uitleg, maar vind dit vaak "moeilijk" te begrijpen.
Ga je het spel spelen dan ben je zo een paar punten armer en het is voorbij voor dat je eigenlijk weet hoe het werkt, en dan geef ik het maar weer op zonde van de gemaakte spellen

Nu is mijn vraag is er geen mogelijkheid dat bij die andere spellen ook eens een 0 nul kamer kan komen, waar je gewoon eens kennis kunt maken met het spel, zonder dat je vele punten armer bent een zgn "probeer kamer".
Golo - 22 July, 2016 1:56 PM
Hi HorenZienen,

Wouter heeft je vraag beantwoord in de 33ste minuut in het filmpje bovenaan bij het bericht
HorenZienen -
Wouter bedankt voor het antwoord, maar daar schiet je natuurlijk niks mee op.
Heb nog maar eens de gegeven raad opgevolg.
Een spelletje ... Spin Bingo ... leek mij wel leuk, een scherm komt in beeld en je denkt dat het om uitleg gaat ... wordt mooi met pijltjes aangegeven waar je moet klikken ... heb alles netjes opgevolg .... ben nu wel 75 punten armer.
Nergens stond er dat mij dat punten ging kosten, dat is toch de grootste misleiding die er is.

En dat is wat ik bedoel, nergens staat hoeveel je die grapjes gaan kosten, later als een spel is afgelopen dan weet je wat het prijskaartje is.

en het klopt wij kunnen daar de bonus voor gebruiken, maar met 30 punten kom je niet ver dan ben je snel uitgeprobeerd.
Wouter - 22 July, 2016 3:11 PM
Hai HorenZienen,

Bij SpinBingo wordt bij het kopen van de kaarten aangegeven hoeveel het gaat kosten, ook bij de introductie. Zo zien je vooraf hoeveel je inzet is.

Dat is misschien iets waar we naar moeten kijken hoe we het duidelijker kunnen maken want begrijp goed dat er best veel in één keer op je afkomt bij een nieuw spel en je niet overal op let.
redajax - 20 July, 2016 8:05 PM
Redajax zou graag willen weten of Ivo nog steeds op Game Point oftewel SP is?
Golo - 22 July, 2016 1:54 PM
Die heeft het veel te druk met andere zaken, maar als ik hem weer eens zie doe ik wel de groetjes
Mister_Solo -
Mijn uitgebreide vraag is....wanneer komt er een update voor het spel POKER?

Er missen zovele spelmogelijkheden, opties en futures ......poker op Sp is echt niet meer van deze tijd, en dat is jammer !

Er kan zoveel spelplezier meer uitgehaald worden, en daardoor ook veel meer spelers die het dan zuillen gaan spelen.

Denk hierbij aan Deep stack toernooien, Bounty toernooien.etc. Ik heb de afgelopen jaren via diverse kanalen dit al aangegeven....resultaat tot op heden....niets

Dus of jullie laten dit moderne kaartspel langzaam naar de ********* gaan, of er wordt nu eens serieus werk van gemaakt.

Een antwoord als, we nemen het mee als feedback bla bla bla zit ik niet op te wachten !
Golo - 22 July, 2016 1:53 PM
Wouter heeft in de video je vraag beantwoord, maar dat had je vast al gezien
koffieleut22 -
hoi hoi z,n 6 weken geleden heb ik gebeld omdat de profielfoto niet goed te plaatsen is na uploaden en plaatsen niet goed zichtbaar en wijzigen is erg lastig .
Het probleem was bij jullie na vele klachten bekend werd er gezegt, maar tot op heden nog steeds geen oplossing???? Ik hoop dat jullie hier al een oplossing voor hebben .
groetjes
Golo - 22 July, 2016 1:51 PM
Hi Koffieleut22,

Dit probleem is recent opnieuw geopend, en is op moment van schrijven nog niet opgelost. De profielfoto's worden op verschillende plekken net iets anders getoond, en dat maakt het probleem iets ingewikkelder om op te lossen. Uiteraard komt er gewoon een oplossing, maar ik kan zo 123 niet zeggen wanneer.

Nog eventjes geduld
Marodina -
Ik heb een vraag over het abonnement: Jullie bieden een velenging aan voor Vips voor het bedrag van € 47.00. Vorig jaar was dat € 29.95 Dat is een verschil van € 17.00. Hoe kan dat verschil zo groot zijn??????????
Marodina.
Golo - 22 July, 2016 1:46 PM
Hi Marodina, het kan zijn dat je met een actie mee hebt gedaan. Destijds was er een VIP kortingsactie. Je kan tevens ook altijd genieten van de Vroege Vogel Korting. Dit wordt in het filmpje rond minuut 31 uitgelegd. Wellicht interessant om even te bekijken
lena98 - 20 July, 2016 3:59 PM
Hallo,eerst wil ik even jullie een compliment geven met de nieuwe aanwinst in bingo:verzamelen van items.Ik vind de bingo steeds leuker worden'Mijn vraagje gaat hier ook over,soms als ik een bingokaart hebt met die zwarte items en dat nummer valt,krijg ik niet altijd dat item bij mn verzameling,klopt dit of gaat er iets fout bij mij?
Klepzeiker10 - 21 July, 2016 12:49 AM
je moet alle symbole in die kaart hebben dan krijg je ze in je verzameling
Golo - 22 July, 2016 1:43 PM
Bedankt Lena! En Klepzeiker10 heeft gelijk