VIP van de Week: ykac

VIP van de Week: ykac
En we hebben weer een nieuwe VIP van de Week! Deze keer is ykac de gelukkige! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee; 500 munten en een week gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je ook VIP van de Week worden? Laat ons weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van Spelpunt!

Speel nu Bingo

 

Mazzelkonte -
Hoi Spelpunt, ik speel al een tijdje Bingo en ik vind het een erg leuk spel. Leuk dat die verzamelingen er bij gekomen zijn. Dat maakt het nog spannender. Als het mag zou ik heel graag ook een keer VIP van de Week willen zijn. Gewoon hartstikke leuk.

Tot horens dan maar,

Mazzelkonte
DarrickGP -
Hi Mazzelkonte, leuk om te lezen dat je geniet van Bingo en de nieuwe verzamelingen! Meer spanning in een spel is goed, dus mooi dat je het zo ervaart . Wie weet wordt je wel een keer VIP van de Week, dus houd de blogs goed in de gaten! Je hoeft niet meer voor een leuke profielfoto te zorgen, want die heb je al
fronie2 -
Hartelijk Gefeliciteerd
En geniet ervan
Alles_Voor_Bas -
En ja hoor hoor weer een vrouw ??
DarrickGP -
Hi Alles_Voor_Bas, alle (S)VIPs kunnen VIP van de Week worden en daarbij maakt het dus niet uit of je man of vrouw bent. Als je zelf VIP van de Week wilt worden, laat ons dan weten waarom jij het verdient! Je profielfoto laat mij in ieder geval al lachen dus dat zit wel goed
ansdevries1 - 28 July, 2016 11:26 AM
Van Harte Gefeliciteerd!! Erg leuk!!
hondegek -
ik wil ook wel eens vip van de weer worden ik ben al heel lang een ven van spelpunt en nog nooit vip v de week geweest