Vrienden voor het leven!

Vrienden voor het leven!
Goede vrienden zijn net als een klavertjevier: Super zeldzaam! Bij Spelpunt weten we hoe belangrijk goede vrienden zijn, daarom vieren wij vandaag Wereld Vriendschapsdag! Zoek je vrienden op en geef ze vandaag een digitale knuffel!

Heb jij goede vrienden gemaakt op Spelpunt? Vertel ons jouw verhaal!

Speel Bingo!

waterman9742 -
nog niet maar vind het een leuk spel jullie ook veel sucses
DarrickGP -
Wie weet vind je wel binnenkort goede vrienden bij je favoriete spel! Veel speelplezier toegewenst waterman9742
bladgoud1 -
hoef geen cijber vriend whaaaaaaaaaaaaaaa
Alain40 -
Heb goede vrienden zijn zeldzaam, maar bedank sp ervoor.
Mister_Solo -
Goed idee, ik ga mijn vrienden opzoeken.

Uitloggen en wegwezen dus
KarlGP -
Om even bij ze langs te gaan en later samen op Spelpunt te spelen? Goed idee, Solo!
arina45 -
ik had me vrienden al maar zie ze nu ook via sp vind ik ook wel leuk
dus ik blijf wel even op sp
KarlGP -
Geweldig om samen met je vrienden te kunnen spelen Ik wens jullie allemaal veel plezier en succes!
pietwar -
goeie vrienden heb je niet bij spelpunt of bete gezegd op internet heb je geen echte vrienden echte vrienden heb je ineigen omgeving die altijd klaar voor je staan of anders om dat zijn echte vrienden sorry spelpunt
KarlGP -
Wat een mooie beschrijving van vriendschap, pietwar Hopelijk heb je veel van dat soort vrienden, die natuurlijk ook altijd welkom bij ons zijn om samen met je een spelletje te doen!
JufvrouwMinoes - 1 August, 2016 8:06 AM
Voor al mijn vrienden een dikke knuffel
nathalie0 -
ik vind het vervelend dat me munten zo snel op gaan ik heb een kaart gekocht bij de 1 euro en ik had 57 euro en nu nog maar 40 cent hoewel ik maar een keer heb gespeelt met 1 kaart van 1 euro ik was pas begonnen
noggie -
Het is off topic...dat wel. Maareh....het zijn geen Euro's waarmee je speelt, het zijn punten en ook geen munten, dat noemen ze maar zo!
KarlGP -
Hey nathalie0! Dat klinkt vreemd. We zouden dit graag samen met je willen uitvogelen. Neem via het ServicePunt even contact met ons op :) Je kan ons ook tot 22:00 uur bellen. Ons nummer is 070 4272970. Wij helpen je graag :)
noggie -
Ook mijn vrienden zitten niet hier, die heb ik in het "eggie". Vriendschap vinden op deze site, waar de een de ander zowat naar de keel vliegt, waar menig speler ontzettend zit te kliemen, klagen en zeuren, waar in dobbelfeest velen zo kinderachtig zijn om langzaam te gaan gooien in "gelijk spelen" om te proberen op een slinkse manier punten te verzamelen....uhhhh niet echt mijn slag mensen!