Spelpunt Zomerspelen

Spelpunt Zomerspelen
De spelen in Rio de Janeiro starten vandaag en daarom presenteren wij jullie de Spelpunt Zomerspelen! Vanaf maandag hebben wij twee weken lang evenementen met geweldige beloningen, dus kom maandag zeker even kijken om te zien wat wij voor jou in petto hebben!

Maar dat is niet alles! Maandag, 8 augustus, beginnen wij met een weggeefactie waar jij kans maakt op heel veel Munten, Slot Munten en Abonnementen! Zorg dat je vanaf 21:00 uur online bent in jouw favoriete spel om kans te maken!

En niet vergeten: Kom maandag terug voor het eerste evenement! 

Speel Bingo!

ACHMED_SILENCE -
ja dat hebben we gezien online ?? kwam er eentje na een week thuis na buitendeurs gewerkt te hebben en tot zijn grote verbazing had hij gewonnen hoezo online zijn dan , en niemand die een week (of enkele dagen) buitenshuis werkt laat thuis alles aanstaan ? toen ook al geen reactie uwerzijds toen daar een opmerking cq reactie over werd gemaakt .
KomMaarOpI -
KomMaarOpI - 5 augustus, 2016 10:41
Ben harstikke blij dat het opgemerkt is ACHMED_SILENCE..alleen spelpunt heeft het over het hoofd gezien...krijg vast nog wel reaktie
Wouter - 5 August, 2016 11:35 AM
Hoi Achmed,

Bij de weggeefacties hoeven de winnaars alleen online te zijn en dat kan tegenwoordig steeds makkelijker buitenshuis. De mobiele apps zoals Bingo, Dobbelfeest en Slots doen ook mee en zelfs tijdens het werk kan je dan inloggen (overleg wel eerst even met de baas ).

Het kan zijn dat de speler de aankondiging in de chat gemist heeft en daarom van niets wist. Een leuke verrassing bij thuiskomst was het gevolg.

Wil jij ook kans maken op een van de vele prijzen, doe dan maandag mee!
ACHMED_SILENCE -
Wouter je kunt mooi vertellen maar als we u moeten geloven ?
ik helaas niet , gezien zijn reactie was hij niet ingelogd maar we kunnen er lang en breed over praten hoop dat hij een leuke dag heeft daar niet van maar uw uitleg staat recht tegenover zijn reactie !! en proberen er een andere draai aan te geven die jullie het beste uitkomt komt niet echt overtuigend over .
MarietteWolf1 -
Heel veel geluk allemaal , en natuurlijk spel.nl mooi wat jullie doen
/
bigipi -
en zie daar reaktie zonder pardon weggehaald
Wouter - 5 August, 2016 11:56 AM
Hij stond er twee keer dus vandaar
bigipi -
wouter bespaar mij het goed willen praten ..naar de reaktie te oordelen was hij helemaal nergens ingelogd
PHNN -
super actie geweldig
Smurfje08 -
Maandag ben ik jarig (word 25 jaartje jong) Dus uiteraard zijn we erbij voor de kers op de taart. Fingers crossed !
KarlGP -
Oooh wat leuk! Ik zal in ieder geval voor je duimen, Smurfje08. Zo een prijs is natuurlijk éxtra leuk als je jarig bent.
Beerschoten -
Ben zeer benieuwd.
Toos_ -
Ik denk dat ik al meer dan 15 jaar bingo speel bij spelpunt,maar nog nooit bij een weggeefaktie ook maar 1 punt gehad,dus om er naar uit te kijken?? nee hoor,alles is voor andere maar niet voor mij.Je zou toch zeggen na zoveel jaar moet het toch een keer lukken???nee hoor maar de hoop is ook ver te zoeken,zelfs niet als ik op 1 nr. zit de uitslag ken ik dan al ,niet voor mij...
KarlGP -
Hey Toos_! Dat je al 15 jaar bij ons speelt vinden we echt geweldig We gunnen je daarom ook al het geluk om bij deze weggeefactie te winnen. Kom maandagavond online, en wie weet of je één van de winnaars zal zijn. Tot dan wens ik je héél veel succes in onze spellen!
Mister_Solo -
Meer dan 15 jaar bingo bij Sp is onmogelijk, spel bestaat hier namelijk 14 jaar
blackjumbo61 - 5 August, 2016 12:18 PM
oke
Callgirl27 -
ben benieuwd er naar win nooit waarom die zomerspellen
KarlGP -
Omdat de Olympische Spelen van start gaan, hebben wij besloten dit met een reeks van leuke evenementen te vieren . Een hiervan is deze weggeefactie. Kom dus lekker maandagavond online, en wie weet claim jij een van de prijzen
locky1 -
LEUK! BEN HEEL BENIEUWD
KarlGP -
GEWELDIG! Wij wensen je veel succes!
copper4 -
Neem nou maar van mij aan dat al die zogenaamde prijzen naar NIET-bestaande spelers gaan.
KarlGP -
Dat zou toch zonde zijn van de prijzen neem gerust een kijkje in blog posts van onze vorige weggeefacties. Daar vind je lijsten van de winnaars. Spreek ze gerust even aan, en vraag of ze hun prijzen hebben ontvangen. Wij beloven je dat échte Spelpunters bij deze weggeefacties scoren!
ColindaWaldman -
bammmmm
Jeroennie -
Kom maar op met die munten, uuhhmmm 50 prijzen en 11.000 spelers.
scholekster59 -
win nu al niks en dan ook niet dus laat maar
KarlGP -
Niet geschoten is altijd mis, en alles wat je voor deze weggeefactie moet doen is online zijn! Dus wie weet, misschien is maandag je geluksdag!
ExitGameover -
iedereen die mee doe s6 , ik geloof niet meer in sp. Zelfs de staatsloterij win je meer dan hier.
sifvanThor -
top
gijsje2 -
Goed Gedaan ACTIE
amezing -
ik doe helemaal niet aan die acties mee is toch allemaal vriendjes die steeds winnen
met mijn andere naam zit ik al 14 jaar bij spelpunt nog nooit wat gewonnen,spelers winnen waar je nog nooit van heb gehoort of gelezen
KarlGP -
Ook de spelers die niet veel van zich laten horen maken natuurlijk kans om te winnen. Verder win je ook niet meer als je vrienden bent met ons. Iedereen dezelfde kansen om te winnen op Spelpunt!
evert2015 -
ik zal het heel luek vinden want dan word ik 70 jaar gr
omaels7 -
ach wat maakt het uit met de voetbal moest je ook raden
wie er kampioen werd
had ik polen gezegt en die werden kampioen en hoor je er verder op
niks nada ik doe nergens meer aan mee klopt toch niks van groet omaels
Mister_Solo -
Foutje....Portugal werd Europees Kampioen
KarlGP -
Leuk dat jij ook tijdens het EK aan onze actie mee hebt gedaan! Het is natuurlijk zo dat ook nog heel veel andere mensen aan onze acties meedoen, en helaas niet iedereen kan winnen. Het is verder helemaal aan jou om deze keer mee te doen, maar ik zou het leuk vinden als je morgenavond ook online bent
Goudelsje2 -
wat een nare reacties toch van sommige mensen. heb nog nooit iets gewonnen maar is toch leuk om mee te doen.
molly74 -
mee te doen voor piet snot s6 er mee
KarlGP -
Helemaal in de zin van het Olympisch gedachtegoed: samen meedoen en blij zijn voor de winnaars. Hopelijk zien we je morgenavond, Goudelsje2!
inger52 -
goedemiddag ik vind het heel erg leuk wat jullie allemaal doen ga zo door m.v.g. inger 52
jopie121212 -
leuk en nog bedankt voor de kaart
jopie121212
KarlGP -
Graag gedaan!
Ria82 -
We gaan er met ze aller voor kom op Nederland toppersssssssssssss
poesje71 -
dat vind ik heel mooi maar ook een keer wat winen gp groetjes van poesje71
pechvogel100 -
Ik speel ook al heel wat jaren bij spelpunt maar nog nooit war gewonnen en ook nooit uitgeloot voor de sp-dag.
Zie trouwens bij de winnaars meestal namen waar ik nog nooit van gehoord heb, dus ik geloof het allemaal wel. Voor idegennen die maandag wel zijn ingelogd, succes
KarlGP -
Spelpunt heeft heel wat spelers, en het lijkt ons vrij moeilijk om ze allemaal te kennen. Dat betekend dat je inderdaad winnaars ziet langskomen die je niet kent, maar dat maakt de winst niet minder geloofwaardig. Immers, bij de Staatsloterij zullen ook mensen winnen die je niet kent. Denk je dat daar ook iets niet klopt?

Leuk van je dat jij je medespelers succes wenst. Ik wens je in ieder geval ook een portie geluk toe!
Schaapkip1 -
ben er bij
martina224 - 5 August, 2016 9:59 PM
toen er een actie was met opwaarderen van 100%, heb ik paar gebeld, en wat denk 0,0 he dat gaat mijn bel kosten. vind nu wel een prijsje waard :)
spiegelbeeld34 -
ik doe nergens aan mee en ik geloof helemaal niks meer van wat wouter en de andere medwerkers zeggen, want het gelijk is ten alle tijden aan hun kant en winnen? allemaal lucht meer niet. maar voor iedereen die er in gelooft een fijne maandag avond
Gerritvanoostv1 -
tja..... nog nooit iets gewonnen speel al jaren mee en waardeer genoeg op rara hoe kan dat ??? omdat is soms vaak scheld??? kijk ook eens naar de reden door het vele vals spelen van velen die met elkaar skypen met klaverjassen enz enz groet gerda van oostveen
KarlGP -
We stellen goed gedrag altijd op prijs, maar koppelen dat niet aan je kansen om te winnen. Als je gedrag van andere spelers wilt rapporteren, kun je altijd via het ServicePunt contact met ons opnemen :)
vicky67 -
tuurlijk ben ik erbij en nu maar hopen dat ik keer in de prijzen val
giovanni986 -
Och solo wat slim ben jij zeg,geen 15 jaar maar 14jaar.....nou in ieder geval zit ik er al bijna van het begin af aan... beter zo???? zou eens een paar maanden schelen schelen zeg oeiiiiiiiiii...slimmerd
giovanni986 -
Mocht je het niet snappen solo ik ben Toos hahaha anders val je daar weer over
SP_Mafia -
Actie is COOL maar ik doe niet mee , hoop dat het deze keer eerlijk gaat en weer vele mensen een beetje geluk krijgen , ooo ja ik gun het een ander zelfs liever als dat ik zelf win , dan wordt ik tenminste niet verrot gescholden als ik zou winnen zoals in div. spelletjes !! want de afgunst wordt met de dag erger , beste spelers die meedoen veel succes !!
KarlGP -
Leuk dat jij je medespelers succes wenst

Als je het door jou beschreven gedrag in de chat tegen komt, kun je dat altijd rapporteren. In een privé-bericht klik je daarvoor op de spelersnaam en kies je in het menu "Rapporteer speler". Als je het in de openbare chats tegenkomt, schrijf ons dan even een bericht via het ServicePunt waarin je spelersnaam, kamer en tijd vermeld. Wij maken er dan zo snel mogelijk werk van!
emmen2207 -
leuk
romy37 - 6 August, 2016 11:40 AM
dat is heel mooi spelpunt
Zwarteraaf1956 -
je weet het nooit,spannend
daggie7 -
SUPER!!!
boertjeborne -
Top actie bij -laten we hopen- TOP SPELEN
_lovebirth -
gewoon al geweldig dat dit gebeurd winnen of verliezen bijf een leuke site
gertmen -
heerlijk ben er bij hoor spelpunt dankjewel
Moontjuh_62 -
Zou een leuk verjaardagskadootje zijn maandag 8 augustus wat winnen, want dan ben ik jarig:)
clowntje1 -
top s6 allemaal x
turtle10 -
Veel geluk Spelpuntjammer dat het bij ons midden in de nacht is in Australie en het moeilijk vindt om daarvoor op te staan. Dus doe als gewoonlijk mijn spelletjes. Cheers
KarlGP -
Zo hey, een Nederlandse Spelpunter in Australïe! Doe de groetjes aan de kangoeroes, en veel succes in onze spellen! :D
kanariepiet4 -
zou niet slecht zijn om goud te krijgen
WintonWest1 -
ja dat heb ik al keer gezien online
racer34 -
Waarom al die moeite je wint toch niets nopppppppes nadddddddddda .
Wouter - 10 August, 2016 10:07 AM
Hoi racer,

Het mooie van de wedstrijd met de 3 uurlijkse giften is dat iedereen wint! Halen jullie samen het doel van 1.100.000 giften in 48 uur tijd dan wordt iedereen beloond met 48 uur aan 2 uurlijkse giften.

De actie duurt ongeveer nog twee uur dus haal nog snel je gift op als je dat nog niet gedaan hebt!
More comments