Pak je dabbers!

Pak je dabbers!
Tot nu toe hebben jullie het geweldig gedaan tijdens de Spelpunt Zomerspelen! Jullie hebben al twee maal Goud behaald, maar nu is het tijd voor jullie derde en laatste uitdaging!

Als jullie gezamenlijk 16.000.000 Bingo Kaarten markeren, dan winnen jullie 24 uur aan Extra SuperBingo's!

Elke kaart in elke kamer telt evenveel mee! Of je nou speelt in de 1-Munten kamer of in de 100-Munten kamer, je draagt altijd bij. Dus speel samen met jouw vrienden en ga voor het Goud!

Klaar voor de start? BINGO!

xMarissx -
Wanneer krijgen we 50 opwarderen of 100 mvg
Wouter - 18 August, 2016 3:46 PM
De opwaardeeracties zijn altijd een verrassing, het beste kan je elke dag even kijken hier bij het nieuws of er een actie is. Zo mis je de andere leuke acties die we hebben (zoals deze nu met Bingo) niet.
relibafra2 -
weer een leuke aktie van sp djw
rozenblaadje - 18 August, 2016 4:35 PM
das nogeens tof om iedereen de super bingo te laten winnen en dat 24 uur lang.ik ben benieuwd hoeveel x miljonair ik dan ben
Mister_Solo -
@Wouter, waarom was er dan afgelopen week wel een opwaardeeractie voor de buitenlandse spelers, en worden de NL spelers overgeslagen???
KarlGP -
Ik hoop dat ik deze ook mag beantwoorden, ook al sluit de vraag niet echt aan bij het thema van dit blog Wij verdelen onze acties eerlijk over alle verschillende talen, en slaan zeker geen taal over. Het is nog niet gek lang geleden dat we een Nederlandse opwaardeeractie hadden, en wie weet wanneer de volgende er alweer is. Jouw waakzame blik zal het zeker niet ontgaan zodra wij weer iets in de aanbieding hebben!
Mister_Solo -
Over het opwaarderen...je kunt niet meer zonder meer opwaarderen op deze site, alvorens je alle landen hebt bekeken, of er mogelijk ergens een opwaardeeractie is, anders snij je jezelf lelijk in de vingers.

Dit is mijn vriendin onlangs overkomen, en er was helemaal niets mogelijk om het op 1 of andere manier te compenseren. Al met al een erg zure ervaring, en zeer klantonvriendelijk.
KarlGP -
Gezien we dit al uitgebreid via andere kanalen hebben besproken, en wij zo nog verder van het thema van deze blog post afdwalen, raad ik je aan om ons even via chat of het ServicePunt te benaderen als je dit verder wilt bespreken. Ik spreek je hier graag over
Angel90 -
Leuk maar als je zo al niks wint is de kans met superbingo's helemaal klein.
Zitten veel te veel mensen in,doe het niet eens meer
KarlGP -
Maar met de extra SuperBingo's die jullie kunnen krijgen als jullie het doel halen, heb je ook weer méér kans om eentje te winnen! Wie weet is het juist één van die extra SuperBingo's bij die jij wint
bingospellen - 18 August, 2016 9:13 PM
Hoi,

In hoeveel dagen moeten die 16 miljoen
bingokaarten gemarkeerd zijn?
KarlGP -
Jullie hebben nog tot morgenmiddag om het doel te halen. Veel succes!
heeeebingo -
altijd wat leuks bij sp.ga zo door succes
DarrickGP -
Goed om te horen, we doen ons best! :)
Mister_Solo -
Dus vanaf zaterdag 12.00 uur zogenaamde extra supers in de bingo ( zijn in feite niets meer dan VERSNELDE supers)

En ik heb meegemaakt hoe de laatste superbingo events verliepen, dus stel me er niet teveel van voor