Bereid je voor op de sluitingsceremonie

Bereid je voor op de sluitingsceremonie
De Spelpunt Zomerspelen zijn nu al een groots succes en iedereen heeft zijn of haar steentje bijgedragen. De laatste uitdaging is nog onderweg, hiervoor moeten jullie zoveel mogelijk Bingo Kaarten markeren als jullie kunnen. Jullie hebben er inmiddels als 7.703.825 gemarkeerd! Nog 24 uur te gaan!

Met nog een paar dagen te gaan, beginnen wij alvast onze ogen op de sluitingsceremonie te richten. Dit wordt een grootste weggeefactie op maandag 22 augustus. Wat je ervoor moet doen is simpelweg vanaf 21:00 uur online te zijn in jouw favoriete spel. Wij geven twaalf keer een dag vol verwennerij weg en als klap op de vuurpijl zelfs een heel weekend! Zorg dat je deze kans niet mist.

Speel Bingo om het Goud te behalen!

elliewanningen1 -
Ik heb een vraag op mijn facebook acc had ik de sokken compleet nu heb ik iets gekregen maar weet niet wat dat was.Kunnen jullie iets daarover zeggen wat ik had gekregen .Dank u alvast.
Gazo door met deze actie echt leuk.
KarlGP -
Hey elliewanningen1! Gefeliciteerd met de complete Verzameling Voor de sokken krijg je 14 vouchers voor de 25 Munten-kamers. Deze zie je zodra je een 25 Munten-kamer in gaat. Veel plezier en succes!
Mister_Solo -
Ik heb bijna alle bingo verzamelingen compleet of bijna compleet van 250....alleen het inwisselen lukt niet .
Stekel2 -
je mist ergens iets
MarietteWolf1 -
ik heb geen verzameling gehad vreemd
DarrickGP -
Hi MarietteWolf1, je ontvangt direct de beloning zodra je een collectie compleet hebt. Ik heb voor je gekeken en ik zie dat je twee dagen geleden nog een collectie compleet hebt gemaakt. Geniet van de beloning!
martina5858 -
zal er bij zijn maar ik wil ook weleens een volle bingo winnen want he is al dagen prut lever allen maar in.
zie veel buitenladers winnen terwijl het een nederlandse site is
DarrickGP -
Hi martina, fijn dat je meedoet aan de weggeefactie! Balen dat het even tegenzit, maar geef niet op en wie weet heb je snel meer geluk! Het is voor iedereen toegestaan om mee te doen aan Bingo, dus ook spelers uit het buitenland! Ik wens je veel speelplezier toe :)
mari1011 -
waarom krijgen mensen met een fb acc 30 munten exstra voor dobbelfeest en mensen die gewoon via spelpunt spelen niks?
DarrickGP -
Hi mari1011, ik denk dat je de beloning bedoelt van het Dobbelfeestspel tussen Wouter en Markus. Iedereen kan de extra Munten claimen, dus niet alleen Facebookspelers Je kan het doen via de volgende link: //bit.ly/GiftLIVEDobbelen
Geniet van de Munten! :)
foskje -
Hoe kan ik nou goud halen als ik helemaal niks winnen mag beetje moeilijk dan he en opwaarderen ga ik niet meer doen heb ik genoeg gedaan. Het is net of mijn naam of ip geblokt is om ook maar iets te mogen winnen . Dus sp sorry ik bedankt voor deze actie helaas maar heb een geldboom in me tuin staan . Mijn hele gezin heeft er last van .....Klaar is ook een keer klaar vind ik met al dat inleveren.

Anderen die wel mee doen heel veel s6 !
DarrickGP -
Hi foskje, met deze actie telt het al als je een Bingokaart hebt gemarkeerd! Ik kan je verzekeren dat iedereen evenveel kans maakt, want daar zorgt de toevalsgenerator voor. Pech is nooit leuk dus ik zal voor je duimen en ik hoop dat je snel meer geluk hebt!
KLAVERVIER3 - 19 August, 2016 3:28 PM
waarom krijg je zo weinig die aktie tezien het is wel leuk maar duurt lang
DarrickGP -
Hi KLAVERVIER3, top dat je de actie leuk vindt. We proberen het vaak genoeg te laten zien zonder dat het iedereen stoort tijdens de spellen. Bedankt voor je feedback!
wiccas1 -
nu maar hopen dat we winnen
Teddybeertje2 -
ach ga toch weg toevalsgenerator aan me hoela
hilda43 -
dat vint ik mooi dan hoop ik dat ik er bij zit gp groetjes poesje71
LANGETENEN -
Vind het allemaal super Alleen is het erg irritant dat je alleen bij je verzameling kan komen tijdens de bingo Jammer
fiori -
goede morgen mensen ik speel graag hier op spelpun maar begrijp niet waarom het internet steeds weg gaat als ik speel als ik op een andere site ga is er niets aan de hand maar steeds op spelpunt als ik in een spel zit word het internet traag of gaat ff weg irrie hoor en dan ben ik ook nog eens 5 munten kwijt rara hoe kan dit??ik ben niet de enige zijn er meer die er last van hebben graag een oplossing hier voor groetjes fiori
haydyhay -
ik heb er ook last van ieder spel wat ik speel , krijg ik internet problemen . SP zegt dat t aan mijn ziggo hotspot ligt nou ik heb gewoon wifi en geen hotspot dus SP je antw klopt niet .
lievebitche -
leuk als dan ooit is win
zeester18 -
hoop voor allen een joyfull day as maandag.
Mister_Solo -
48 uur zijn voorbij..............
dylliana -
ik speel heel graag bingo en hoop een keertje in de prijsjes te vallen hoor.Ik ga er voor zitten en ben aanwezig .Top site Spelpunt zit er al een aardig tijdje bij en vooral zo door gaan Super Spelpunt
lafrancaise -
mijn niet gelukt
rom44 -
ik zie enkele berichten staan over verbindingsproblemen en ik heb het e.a. gecontroleerdt en het probleem ligt niet bij de speler maar bij sp, natuurlijk is het antwoord van sp altijd dat het probleem bij de speler ligt.
Maar ik heb altijd als ik bingo speel facebook open en chat daar gewoon door terwijl volgens sp de verbinding eruit ligt.......ja het is moeilijk om iets uit te leggen waarvan jezelf niet de oplossing weet laat staan het te verhelpen.
ReggieHanegraa1 -
ik doe mee groetjes poep groetjes regie hanegraa1
xxmartin1952xx -
dank je wel erg leuk
tineke150 -
Erg leuk van spe;punt allemaal
PHNN -
een superactie spelpunt
redann -
leukkkkkkkkkkkkkkkkk
zeemeermin50 - 22 August, 2016 7:07 PM
Wie wint het goud ik zekers niet
parkiet4 - 22 August, 2016 8:22 PM
een leuke actie van mij mogen er meer komen
marion0903 -
Hij gaat lekker
JacolienvanBem -
Heb een koffer maar wat kan ik daar mee?
Wouter - 23 August, 2016 10:06 AM
Gefeliciteerd! Je hebt een onderdeel van een verzameling compleet gemaakt in Bingo. Klik op de knop inventaris om te zien welke je nog meer hebt. Wanneer je een verzameling compleet hebt dan krijg je een prijs zoals Munten, VIP of gratis kaarten voor Bingo.

Mocht je meer willen weten hierover laat dan gerust een bericht achter.

Veel plezier met de verzamelingen!
Geerd14 -
Top