Oktoberfest begint bij Spelpunt!

Oktoberfest begint bij Spelpunt!
Spelpunt viert Oktoberfest in stijl en dat betekent heel veel verschillende evenementen! Er is voor ieder wat wils.

Vanaf NU exclusief beschikbaar tijdens Oktoberfest:

  • Oktoberfest Verzamelingen bij Bingo! Klik op jouw inventaris om te zien waar je ze kan verzamelen!
  • Twee Oktoberfest Dabbers
  • Een speciale Oktoberfest Beker om mee te dobbelen
  • Oktoberfest smileys die voor iedereen beschikbaar zijn
  • Speciale achtergrond en vormgeving

Vanaf volgende week, maandag 26 september, hebben wij elke dag speciale Happy Hours:

  • Extra SuperBingo's
  • Koop alles en de laatste Bingo kaart is gratis
  • Volle RoyalDice Jackpots
  • ELK UUR jouw gratis gift

Maar dat is niet alles:

  • Elke dag korting op een andere dabber, beker en dobbelsteen
  • Helpers in WoordTornado, KaartenFeest en RoyalDice zijn afgeprijsd
  • Double Max Bet in GamePoint Slots
  • GRATIS VIP voor het verzamelen van dagelijkse medailles
  • Weggeefactie met ECHTE prijzen

Wil je alles even rustig nalezen? Dat kan op onze Oktoberfest-pagina! Klik hier om het gehele overzicht te zien.

Waar kijk jij het meest naar uit tijdens Oktoberfest bij Spelpunt? Laat het ons weten!

Proost! Vier Oktoberfest bij Spelpunt!

Mister_Solo -
Ik stel wellicht een beetje een brutale vraag, maar kan er ook eens tijdens een evenement een extra automatische bingo kamer komen ?
Wouter - 22 September, 2016 10:26 AM
Hoi Solo,

Bedankt voor de tip. Ik neem aan dat je bedoeld een extra waarde voor kamers, zoals nu met de 18 en 88 handmatige kamers voor Oktoberfest. Dit kunnen we meenemen voor toekomstige evenementen.
Wouter - 22 September, 2016 3:00 PM
Hoi Solo,

We hebben zojuist ook de automatische kamers voor 18 en 88 munten geopend, zie hier de kracht van feedback geven Veel plezier in de kamers!
Mister_Solo -
@ Wouter, zou je willen ophouden met dat zinnetje "Dit kunnen we meenemen voor toekomstige evenementen" Dat heb ik inmiddels al veel te vaak gelezen op mijn vragen/opmerkingen.
En ondertussen blijven jullie keer op keer terugkomen op het oude liedje.

Leuk dat Oktoberfest .
Wouter - 22 September, 2016 11:07 AM
Ik neem het mee!

De feedback die we krijgen verwerken we na elk evenement. Niet alles zal direct worden gebruikt of misschien zelfs niet in het jasje als het voorgesteld werd maar we luisteren wel.

Zo weet ik dat je graag ziet dat de we ook de 2500 munten kamers meenemen bij de SuperBingo evenementen en dat gaat ook gebeuren, mede dankzij jouw feedback.

Er zijn deze Oktoberfest gloednieuwe toevoegingen zoals de happy hours, dagelijkse kortingen op dabbers en bekers en geheel nieuwe verzameling in de 18 en 88 munten kamers. Je kan het zien als het oude liedje wat we opnieuw uitbrengen maar we gooien wel een paar nieuwe nummers erbij.
J_O_A_N -
goede morgen,

sinds wanneer kan je studerne bij sp ???



"Leer meer............. pfff wat een blunder !
Golo - 22 September, 2016 11:10 AM
Heb je ondertussen al meer geleerd over Oktoberfest op Spelpunt?
sientje6 -
mooie actie weer voor de vaste spelers superrrrrrrrrrr
Ruthwolf -
Dank je wel SP voor de Oktoberfeestaktie met prettige vormgeving en kleuren op de achtergrond. Ik speel nu met nog meer plezier.
Wouter - 22 September, 2016 1:05 PM
Heel veel plezier gewenst met hele Oktoberfest
tweetylover -
leuke actie s sp hoop alleen dat sp minder vak bans gaat uit delen maar veder leuke oktober acties
marion182 -
wat moet ik doen om die medailles te verzamelen?
KarlGP -
Hey marion182! Vanaf maandag 26 september kun je elke dag een medaille krijgen door gewoon te komen spelen (in wat voor spel dan ook). Als je na afloop van het Oktoberfest 5 of meer medailles hebt, dan krijg je 5 dagen VIP!
XreldelX -
leuke actie van game point, en leuk dat we kunnen sparen voor een gratis , vip voor 1 week, nu maar niet vergeten in te loggen dagelijks
bjd2 -
alles, behalve extra superbingo's.
JokeSiem -
Leuk oktoberfeest, ben benieuwd zo te lezen zijn er weer leuke prijzen aan verbonden heb er zin in.
Mister_Solo -
@Wouter, bedankt voor het openen van de door mij bedachte extra kamers in de auto bingo........toch niet zo een slecht idee van mij he
jassenkraker -
Ze moeten steeds opnieuw iets verzinnen om wat te verdienen, ze moeten eerst eens zorgen dat de boel goed loopt. Als je in een room wilt krijg je iedere keer dat scherm van het oktoberfest. Druk je op het kruisje of wil je dat niet, kan je naar geen enkele roem dan staat alles gelijk vast. Weg ermee zou ik zeggen net zoals de klok linksonder bij klaverjassen. Dat vertraagd de boel enorm zet alles vast en is gewoon nutteloos. Dit is een veel gehoorde klacht van veel spelers maar ze doen er niks mee dat is erg hoor.
Angel90 -
Ik vind het leuk!!!!
magda737 -
hallo vanmiddag vip gewonnen ben hier niet blij mee heeft mij heel veel punten gekost draai vip maar terug gr magda 737
aagje1960 -
hoezo leer meer?
FransEbbers -
wat een onzin weer oktoberfest is in duitsland en niet hier......maar even een vraag wat gaat dat kosten? want de spelers moeten toch die prijzen betalen.
want geen enkel bedrijf geeft iets gratis en sp zeer zeker niet zorg eerst maar dat alles loopt zoals dat moet en neem een voorbeeld aan de andere spelsite''s die hebben allemaal een fantastiche layout waar jullie nog heel veel van kunnen leren.
en het winnen van EEN rijtje is bijna onmogelijk degene met veel punten die winnen en heeeel vaak ook dubbel dus het patroon en de bingo dus prettig spelen is niet aan de orde en dan heb je er ook die ruziezoekers die verpesten heeeel vaak de sfeer maar daar doen jullie ook niks aan,
en het gebeurt vaak als er admins aanwezig zijn maar ingrijpen no way ja bans uitdelen aan de verkeerde, als voorbeeld de meester uitdager EI..GEWIJS die kan alles en op een geniepige manier
maar dat zal zijn dat het een ex admin is.
zo dit was het voor nu.
KarlGP -
Beste FransEbbers, bedankt voor je uitgebreide feedback. We werken permanent aan verbeteringen voor onze site en spellen, en doen ons best om ze zo ook up-to-date te houden.

Wees gerust dat niemand bij ons meer of minder kansen heeft om te winnen. Of je nou een miljoen Munten hebt, ooit eens admin bent geweest of voor mijn moeder bloemen koopt: niemand heeft meer kans dan een ander om te winnen.

Wat de sfeer betreft investeren wij juist veel tijd in het aanpakken van ruziemakers en mensen die met hun gedrag de chat verpesten. Veel van dit werk gebeurt echter achter de schermen. Wij zijn echter ook heel blij als jullie ons op wangedrag wijzen door spelers te rapporteren. Wij kunnen dan nog sneller aan de slag, om waar nodig in te grijpen.
renske56 - 23 September, 2016 2:10 AM
zeg wouter ik waardeer elke dag voor vee l op win helemaal nis loop steeds leeg verklaar dat eens hebben jullie opslag gehad zodat ik dat moet betalen nog even en kom nooit meer en lopen jullie best wat mis
KarlGP -
renske56, je moet ook niet opwaarderen om te winnen, maar omdat je graag meer wilt spelen! Ongeacht hoeveel jij opwaardeert, je blijft dezelfde kansen hebben om te winnen.
Wouter en ik zullen in ieder geval voor je duimen, en hopen dat je binnenkort een mooie prijs wint.
Suffie11 -
Wel leuk hoor al die nieuwe dingen, maar het zou ook best eens leuk zijn dat de SUPERKENO het gaat doen.
In de jaren dat ik lid ben van deze site heb ik nog nooit een verbetering gezien aldaar.
Wanneer gaat dat ding eens lopen?
_lovelight_ -
Leuk het Oktoberfest. Het is dan niet Nederlands, maar we halen zoveel dingen uit het buitenland naar ons eigen kikkerlandje en daar is niks mis mee. 1 minpuntje: ik vind de achergrond bij de bingokaarten niet echt mooi. Dat blauw geruite lint mag van mij weg en leg er wat pretzels neer.
KarlGP -
_lovelight_, bedankt voor je feedback! Ik zal het doorgeven aan onze ontwerpers, maar...weet je zeker dat je liever pretzels wil zien? Ik zou dan altijd trek hebben
_lovelight_ -
Haha Markus, lekker wijntje erbij en het is compleet!
ACHMED_SILENCE -
ja hoor mooie actie , jammer als ik wat drink dat het er aan alle kanten uit loopt maar verder okidoki , owhh ja ik rammel soms een beetje !!