Tijdelijke Munten Actie

Tijdelijke Munten Actie
Bereid je voor op alle Oktoberfest evenementen bij Spelpunt met deze tijdelijke Munten Actie! Waardeer nu op en ontvang automatisch 50% EXTRA MUNTEN.

Meer Munten betekent dat je meer op Spelpunt kan spelen en helemaal klaar bent voor alles wat je tijdens Oktoberfest te wachten staat!

Onze VIP en SuperVIP leden ontvangen 50% meer Munten bovenop hun al bestaande leden-bonus! Nog geen (Super)VIP? Klik hier om er één te worden.

Haal die bonus!

Mistress3 -
leuke actie voor wie het nodig heeft...
MAAR WAAROM ZOOO OPDRINGERIG WEER.
elke inlog, elke room wissel. pffff
sigridesmeralda - 26 September, 2016 1:30 PM
net 25 euro coins gekocht en alles weg in bingoroom 250 zie alleen de zelfde winnaars daar iedere dag weer lijkt wel oplichting spelpunt
Josee2 -
lijkt oplichting ! bij mij exact hetzelfde zaterdagavond opgewaardeerd, en nu ineens 50 % extra.
ik vraag zojuist netjes of ze iets voor me kunnen doen, maar nee , dan had ik maar moeten wachten tot de sale zegt die admin , hoe moet je weten wanneer er sale is dan ???
erg flauw en onbeleefd ook nog deze admin ( man )
ja mmer hoor , ben al jaren een goede betalende klant , maar dit is echt een domper!
KarlGP -
Jammer dat het niet mee zit, sigridesmeralda. Helaas is Bingo een kansspel, en dan kan het dat je niet altijd die prijzen wint. Gelukkig heeft iedereen dezelfde kansen om te verliezen EN te winnen, dus ook voor spelers die even wat meer geluk hebben komt een dag dat ze niet winnen.

Hoe dan ook, wij hebben geen invloed op wie wel of niet wint. Er is geen lijst van wie een lijntje of de SuperBingo wint, en meer opwaarderen heeft ook geen impact op je winkansen.
RianneJanssen1 -
Wat een leuke actie sp. Ik heb al 2 keer opgewaardeert en alles in moeten leveren. De enige die wat winnen zijn de lievelingen van sp.
Andere inclusief IK mogen alleen maar betalen om een beetje spel plezier te hebben.
ECHT EEN CORRUPT ZOOTJE SP
Dit is niet de eerste keer maar steeds
Als ik eens een groot aantal punten win is het de rest van de tijd inleveren en kom geen stap hoger.
KarlGP -
Beste RianneJanssen1, niemand moet hier voor het plezier van anderen betalen. Sterker nog, plezier hebben is geheel gratis, want ook zonder op te waarderen kun je van onze spellen genieten!

We zijn natuurlijk blij als je opwaardeert, maar je moet extra Munten kopen om van extra potjes te kunnen genieten, en niet omdat je denkt je winkansen te vergroten. Iedereen heeft dezelfde kansen om bij ons te winnen, of je nou gebruik maakt van deze actie of niet
RianneJanssen1 -
Je moet leren om goed te lezen over hoe en wat ik schrijf. Ik verwacht niet meer winkans. Maar wel dat je wat win zodat je wat langer plezier heb van je punten die je opwaardeer. ook zeg ik niet dat ik voor andere betaal maar dat alleen de lievelingen van sp de nodige punten winnen en de rest moet toe kijken
Jullie hebben altijd je woordje klaar maar als wij de mensen die opwaarderen er niet waren
hebben jullie aan het eind van de maand weinig op de rekening staan.
Angel90 -
Als ik lees wat mensen opwaarderen en,alles verliezen,denk ik ben ik soms gek want,zou dan geen cent meer uit geven hier
Waardeer ook zelden op alleen met 100% en geen 25 euro en,dan hopen dat ik wat win.
Wil het met plezier spelen en,niet gefustreerd.
MIjn mening hoor,iedereen moet het zelf weten
hetzonnetj5 -
nou krijg je een gratis kaart maar als je de tweede erbij neemt krijg je 3 kaarten waarvan je er 2 moet betalen en die 3 krijg of je wilt of niet dus sp beslit al met hoeveel kaarten ik speel(ik neem er nooit 3 maar want 3 is voor mij te veel kan ik niet bijhouden) en nie zeggen speel dan automatisch want dat beslis ik zelf, het zelfde bij slots(vegas) als je op alle 3 de jackpot"'s kans wilt maken moet je je bet minimaal op 10.000 hebben staan....dit beslist ook sp, sp jullie gaan er niet op vooruit hoor 1 kaart gratis en 2 verplicht kopen, en ook niet zeggen ....neem er dan een want dat maak ik ook zelf uit, maar ik overweeg toch naar een andere site te vetrekken waar ik ook moet betalen maar ik krijg daar de winst niet in gebakken lucht maar in KEIHARDE EURO''S
nou ben ik HEEEEEEEL benieuwd wat de reactie is
KarlGP -
Hetzonnetje5, je krijgt inderdaad de laatste kaart cadeau tijdens de Happy Hour, maar je mag helemaal zelf beslissen of je er mee wilt spelen of niet. Tijdens de Happy Hour heb je simpelweg de kans om eens met een kaart extra te spelen, en die betalen wij dan nog ook Zou je dan echter niet willen, dan is dat jouw keuze. Jij weet immers zelf het beste hoe jij plezier kunt hebben in onze spellen!
sientje6 -
triest om mijn reactie weg te halen is de waarheid soms te waar
Wouter - 27 September, 2016 9:29 AM
Hoi Sientje6,

Het hebben van een mening is natuurlijk prima maar er zaten wat woorden in je reactie die niet erg netjes waren. Reacties die zulke woorden bevatten kunnen worden verwijderd en dat is in jouw geval gebeurd.
sientje6 -
oja vertel wouter wat voor woorden ????????????
EmilieS4 -
Wat een rare mensen.

Er staan levels bij spelers, ga er maar een beetje vanuit dat de hogere levels gewoon iets meer kans hebben. En waarom alleen bingo spelen? Er zijn ook andere spellen zoals poker, waarbij je daadwerkelijk iets mag doen

Het zeuren over verspeelde centen vind ik jammer, er zitten soms 100 spelers in een kamer, verwacht je dan elke ronde bingo??

Spelpunt is heeeeeeeeeeerlijk, ze bieden gratis vertier! Niemand dwingt je te betalen hoor.

Wees dus niet zo pessimistisch over deze fijne site!!!!!!

Ga zo door, prachtig spelpunt!!!!!
Wouter - 27 September, 2016 10:15 AM
Hoi Emilie,

Bedankt voor de mooie woorden

De levels bij de spellen geeft aan hoeveel potjes iemand heeft gespeeld. Bij Bingo niet zo heel erg belangrijk maar bij een spel zoals klaverjassen kan het een hulpmiddel zijn om in te schatten hoe goed iemand is.
De levels staan los van het winnen, een speler die level 1 is kan net zo goed winnen als een speler die level 25 is.
_lovelight_ -
Hoi Wouter, dacht iedereen er maar zo over wat jij hier schrijft. Ik lees helaas heel vaak in de chat dat spelers mopperen als er iemand wint met een laag level. Ik zeg er dan soms wat van, maar krijg dan gelijk van alle kanten commentaar. Misschien toch eens een keer duidelijk op de beginpagina een uitleg neerzetten wat de levels nu werkelijk inhouden. Ik heb al vaker gevraagd waarom er in bingo een level moet worden vermeld. Heeft totaal geen nut, level 80 betekent echt niet dat je beter bent dan iemand die net begint met bingo spelen. Iedereen heeft inderdaad net zoveel kans of je nou level 2 hebt of level 80. Ook al gevraagd of het nut heeft dat iemand in je statistieken kan kijken. Ik heb een aantal supers gewonnen, maar de meesten waren in de gratis kamers, maar dat gelooft dus niemand.
noggie -
Ach...het is te dwaas voor woorden dat jullie blijven ontkennen dat er een vaste club van winnaars is, heel veel mensen zien dat, heel veel mensen in de loop der jaren komen daar hun beklag over doen en steevast beweert de site dat alles eerlijk verloopt?! Het zal, maar wat "eerlijk" is in de ogen van de site, is dat iig niet in de ogen van velen. Ook ik ben regelmatig te vinden hier, ik maak me er niet druk om dat er een vaste club van winnaars is, omdat ik NOOIT een cent spendeer hier, ik speel van gratis punten en af en toe win ik wat puntjes en de laatste jaren kun je alleen een prijsJE winnen, want overal in de goedkopere kamers moet je delen met minimaal 2 andere spelers en vaak genoeg lijkt het wel de postcodeloterij en dat was vroeger ook anders, toen kon je nog een volle kaart winnen in je eentje, tegenwoordig komt het zelden voor. Ik zou er ook zwaar de P in krijgen anders, je betaalt met echte euro's namelijk en krijgt er dan niets voor terug als gebakken lucht en ergernis!? Ik zie het ook hoor, vaste winnaars met huizenhoge puntenaantallen. Ik ben ook niet dom, ik realiseer me goed dat de site wel degelijk hun spellen kunnen manipuleren, ik begrijp ook dat het aantrekkelijk is om de spelers met een enorm puntenaantal te laten winnen, anderen vullen op die manier de geldlade van de site weer aan. Is mijn mening, kan niets bewijzen, het is gebaseerd op wat ik al jaren zie! Ik speel hier vanaf begin 2000, ben zelfs een aantal jaar SVIP geweest, dus ben ervaren. Jullie doen maar lekker wat jullie willen, het is tenslotte jullie toko. Maak me er niet druk om, want ik verlies geen enkele cent. Moet wel zeggen dat het oersaai geworden is om te spelen, in de chat is er heel vaak gemopper en gezeur (zijn natuurlijk vaak de mensen die hier opwaarderen), men chat nauwelijks, spelers gaan alleen voor de eventuele winst, zeggen geen boe of bah en verdwijnen zo snel mogelijk uit een spel (dobbelen b.v.) om door te gaan met een andere ronde tegen een andere speler. Vroeger kon je lekker keten onder elkaar, was enorm gezellig in de chat en spellen. Tegenwoordig gaat het alleen om die punten bij velen, logisch wel, maar enorm ongezellig.
Wouter - 27 September, 2016 10:33 AM
Hoi noggie,

Je hebt hele interessante feedback met betrekking tot de sfeer. Met de komst van gelijktijdig mode schiet bij sommigen de chat er een beetje in maar daarom bieden we de normale variant ook nog aan. Lekker rustig aan, beetje kletsen en misschien nog een potje. Zo hebben we voor ieder wat wils.
Kopiko -
mijn idee geef mij maar weer darten en polen zonder die munten, sinds die munten is het alleen maar ongezelliger geworden.
koosenjac -
Sp word er inderdaad niet leuker meer op,verleden week vip geworden omdat ik dan dubbele bonus krijg en dat gouden tientje opgehaald maar weer is er niks van over gebleven .En je kan het geluk vinden of niet dat Bingo maar het gaat wel opvallen dat het inderdaad constant de zelfde zijn die blijven winnen.Dit is echt de allerlaatste keer dat ik me geld aan Spelpunt uitgeef want steeds ben je het binnen paar dagen weer kwijt.Vraag me af of inderdaad dit niet eens door programma Kassa bekeken kan worden want waarom klagen er dan zooooveel mensen ,ik ben blijkbaar niet de enige die dit ziet op jullie spellensite.
freemoney -
Tijd voor een positieve noot.

Er zijn gelukkig vele spelers die wel plezierig spelen op Spelpunt !

Wat betreft bingo...mensen stop eens met die uitlatingen van steeds dezelfde die winnen, WANT DAT IS NIET WAAR ! Natuurlijk zal de 1 vaker winnen dan een ander, maar dat is nu eenmaal het geluksaspect.

Groetjes, van een Speler die al bijna vanaf het begin te vinden is op deze spellensite
sientje6 -
o moet je even slijmen, speel ook vanaf het begin wat de mensen hier schrijven is waar zijn steeds de zelfden hoe kunnen sommige wel 150 x de super winnen zeker ook puur geluk dom gelul van je freemony
koosenjac -
ben jij zeker 1 van de zovele die wel winnen mag
Kopiko -
dan heb jij je ogen in je broekzak of er is een bezoek aan de pearl voor handen.
omabig1 -
ik heb de bonus gehaald maar wat heb ik er aan jullie pikken iedere keer alles in in de hoop dat ik nog meer betaal zo dat jullie vrienden nog meer kunnen winnen
puer uitbuiting
Mister_Solo -
Waardeer met mate op, zo blijft spelen leuk
Mister_Solo -
En nu zelfs 100 %, Sp BEDANKT