Spelpunt 2016 - Deel 2

                      

Spelpunt 2016 - Deel 2
Gisteren hebben we het over de eerste weken van het jaar gehad en nu gaan wij verder met de lente periode! Deel 1 gemist? Klik hier!

Pasen

Voor Pasen hebben wij eieren verstopt in jullie favoriete spellen. Door deze te verzamelen verhoogde je jouw kansen om een Samsung-tablet te winnen!

Dating by Spelpunt

Elk jaar komt Spelpunt met haar eigen 1 april-grap. Dit jaar hadden wij een speciale app ontwikkelt, zodat jullie opzoek konden naar degene die jou 'BINGO' deed schreeuwen!

 Open Dag

Zaterdag 16 april was het Spelpunt-kantoor geopend voor onze spelers. In tegenstelling tot eerdere keren had de dag geen vaste indeling en konden spelers zelf kiezen waar ze aan deelnamen. Zo waren er presentaties, kon er getest worden, hadden we onze eigen Spelpunt quiz, werd er bingo gespeeld en kon er een rondleiding worden gevolgd. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Oranje Week
In de aanloop naar Koningsdag hadden wij een week lang een speciale KoningsBingo voor onze Spelpunters. De Oranje Week werd afgesloten met royale prijzen. De winnaar mocht namelijk een weekend als koning leven! Uiteindelijk gaven wij na afloop iedereen zijn eigen kroon met een gratis dag VIP.

Gelijktijdige Triple Mode
U vraagt, wij dobbelen! Op veler verzoek hebben wij in mei de gelijktijdige modus uitgebreid naar Triple Mode. Hierdoor hoef je niet langer te wachten totdat jouw tegenstander klaar is met dobbelen en zodra de ronde afgelopen is krijg je een bericht met het resultaat.

Bingo Miljonair
Op 24 mei werd de Bingo Miljonair 1 jaar! Dat konden wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Wanneer je alle kaarten voor de Bingo Miljonair haalde, dan kreeg je de laatste gratis.

Wat was jouw favoriete evenement tijdens de lente? Kom morgen terug voor deel 3.

ChantalMaes1 -
HALLO SPELPUNT

MET DE BINGO VIND IK IETS NIET GOED ERAAN EEN DAG WINT JE VEEL PUNTEN EN DAN DE ANDER DAG DAN VERLIES JE ALLES WEER WAT JE KREEG VAN DE PUNTEN DAT IS DIRECKT WEER BLUT VINDT IK ECHT NIET GOED WAAROM MOET DAT DIRECKT WEER ZIJN DOET DAT DAN STILLETJES AAN OP PAAR DAGEN VIND JULLIE DAT NIET SP ??????? GR MAESCHANTAL1
Wouter - 30 December, 2016 8:16 PM
Hi Chantal,
Allereerst alvast een voorspoedig 2017 gewenst!
We adviseren voor dit soort vragen even contact op te nemen met ons via Servicepunt, dan kunnen we je uitgebreid en persoonlijk antwoord geven.