Welkom bij het Chocolade Gala!

Welkom bij het Chocolade Gala!
Het is bijna Valentijn en dat vieren wij met chocolade! Tijdens ons Chocolade Gala zijn er heerlijke extra's voor jullie, zoals Munten, Happy Hours en korting op de Harten-Dabber, Roze Dobbelstenen en de Roos-Beker. Op maandag 13 februari hebben wij een weggeefactie waar jij kans maakt op een Magische overnachting voor twee!

Hou je van verzamelen? Dat komt dan mooi uit, want de hele week kan je nieuwe Valentijn-verzamelingen in de 50 en 500 Munten Bingo-kamers vinden.

Aan het einde van het Chocolade Gala op 14 februari kronen wij iedereen met GRATIS VIP! Bovenaan de pagina zie je een meter. Deze vult zich aan iedere keer wanneer jij jouw 3-uurlijkse gift ophaalt. Hoe meer giften je ophaalt, des te meer GRATIS VIP je krijgt op Valentijnsdag!

Hier zijn een aantal tips om zoveel mogelijk 3-uurlijkse giften op te halen:

  • Nodig al je vrienden uit, want elke 3-uurlijkse gift telt!
  • Vergeet niet om ook je 3-uurlijkse gift in GamePoint Slots te halen
  • Download onze apps voor iOS of Android en haal je 3-uurlijkse gift terwijl je onderweg bent

Klik hier om te zien wat je allemaal te wachten staat en kom elke dag terug voor Extra Gratis Munten!

Haal nu jouw 3-uurlijkse gift en spaar mee voor GRATIS VIP!

priska30 -
Leuke actie's altijd en thanks voor de extra speelmuntjes!!
medina007 -
leuke actie weer. altijd fijn die extra puntjes. djw spel
wondertje3 -
Jullie verzinnen toch altijd leuke acties! Jammer dat ik niet zoveel tijd heb om te spelen, maar de gratis gift is binnen.
Wouter - 6 February, 2017 9:24 PM
Haal sowieso elke dag even 1 of 2 keer je 3-uurlijkse gift op, daarmee vergroot je het aantal dagen dat je VIP wordt deze week!
Angel90 -
Leuke aktie weer,hoop ook dat jullie aan het einde als we allemaal vip zijn een 100% opwaardeer doen lol
Teddybeertje2 -
hoop ik ook
hermanportugal - 6 February, 2017 10:47 AM
dank sp weer een leuke actie groet herman
omaels7 -
leuke axtie maar is wel altijd dat het naar de buiten land gaat en dat vind ik jammer
niet dat ik ze het niet gunt maar is ook wel eens leuk dat het bij ons vald
maar nogmaals is leuk om mee te doen toppie vriendelijke groet omaels7
BalconyMan -
Leuke actie maar snap alleen niet waarom het altijd bij de bingo is waar je extra munten krijgt.Speel slots en daar krijg je geen extra munten.Waarom niet gewoon bij elk spel die extra gift.Bij slots moet je ook gewoon opwaarderen als je geen punten meer hebt dus werd er net zo goed betaald.
Wouter - 6 February, 2017 9:22 PM
Hoi Balcony,

We hebben geregeld extra Slot giften via Facebook, zoek op GamePoint Slots en like de pagina.

Bedankt voor de leuke berichten iedereen, jullie zijn al goed op weg voor de 2e dag gratis VIP!
bjd2 -
Beste spelpuntmedewerkers. Toch weer raar dat die extra gift maar voor een iemand in huishouden geld. De andere spelers in mijn huishouden krijgen niks. Jammer weer. Maar ja....die ene is er wel blij mee, maar die andere niet.
Wouter - 8 February, 2017 9:37 AM
Hi bjd2,

Goed nieuws, we hebben het aantal extra giften voor dit evenement per huishouden aangepast. Er kunnen nu meer giften per huishouden worden opgehaald.\

Veel plezier met de extra munten!
bjd2 -
DJW Wouter, maar merkte net dat het een eenmalige actie is/was. Mijn huisgenoot (bjd3) haalt altijd centjes op voor ons.... nou zag net vanavond weer: iemand anders in uw huishouden heeft gift opgehaalt....djw. Want als we centjes doneren door op te waarderen zeggen jullie ook geen nee: is al door andere in Uw huishouden gedaan!!!!! dus komop pls aub svp en baie dankie. Zoals Rutte al zei: doe normaal
Wouter - 9 February, 2017 9:52 AM
Hoi bjd2,

De extra giften per huishouden zijn voor het hele evenement aangepast, wanneer je die melding krijgt dan zijn er dus op meerdere namen al giften opgehaald.
Als je een VIP abonnement neemt (kan al vanaf een paar euro per maand) dan weet je zeker dat je altijd je gift krijgt, ongeacht of een huisgenoot de gift al opgehaald heeft.
bjd2 -
Een x werd het aantal extra giften aangepast, daarna kreeg slechts een iemand de gift. Gebakken lucht dus Wouter. Jammer, terwijl onderstaand staat dat er meerdere giften konden worden opgehaald. Ben best wel teleurgesteld hierover!
marjanenbertwi2 -
iemand die me hier kan helpen . met bingo in de 10 euro kamer heb ik nu 10 beren verzameld en kon de tickets binnen halen maar wat houden die tickets in wat kan ik er mee en waar kan ik ze vinden
Wouter - 9 February, 2017 10:05 AM
Gefeliciteerd

De verzameling geeft je 14 gratis kaarten voor de 50 munten kamer. Die kan je mooi gebruiken voor de speciale Chocolade Gala verzameling die daar beschikbaar is.
Je gebruikt de gratis kaarten automatisch wanneer je een kaart aanschaft.
Heel veel plezier ermee!
anelore -
pff er staat iedereen is vip
maar ze vegeten er bij te schrijvenvoor
1 persoon per hhuishouden
want ik en me dochter spelen ook
en die krijgen dus niks