Win een magische overnachting!

Win een magische overnachting!
Pak alvast je agenda erbij! Op maandag 13 februari om 19:00 uur hebben wij een weggeefactie waar jij kans maakt op Munten en Abonnementen. Als hoofdprijs geven wij zelfs een een magische overnachting voor twee weg! Weet jij al wie je mee wilt nemen?

Haal nog het hele Chocolade Gala zoveel mogelijk je 3-uurlijkse gift. Met elke gift die jij of je vrienden ophaalt sparen jullie voor meer GRATIS VIP! 

Meer weten over alles wat je te wachten staat tijdens het Chocolade Gala? Klik hier!

Speel nu en haal jouw EXTRA Munten gift!

_VLIEGENDE_VIS -
ow wat leuk jullie actie maar zie alleen maar vaak dezelfde sb winnen heb deze week tig gespeeld van goedkope room naar dure room en dan staat mijn meter op 100% super bingo maar ik win er niet een ik kom niet verder dan 1 tg ben er nu wel flauw van, ik vraag me af of het wel eerlijk aan toe gaat want voor mijn gevoel is dat niet zo.
Bettina457 -
prachtig al die acties, vooral de voorwaarde die je kan vinden onder de huidige acties:

punt 5) er wordt 1 fysieke prijs verloot onder alle spelers die online zijn op het moment van de weggeefactie..... en komt het ....

Hierop maken alleen spelers wonend in Nederland met de Nederlandse taal kans.

Geweldig deze voorwaarde............ vooral dat 'met de Nederlandse taal'.....

petje af SP



JoyceGP - 7 February, 2017 8:46 PM
Hoi Bettina457,

Uiteindelijk moet de speler online zijn om kans te maken. Daarvoor wordt iedereen die op dat moment online is in consideratie genomen. Het is wel zo dat wij voor verschillende regio's verschillende prijzen hanteren.

Om kans te maken op de Magisch Overnachting moet je online zijn met de Nederlandse taal (je kan ook je taal op Engels zetten met het vlaggetje rechtsboven). Aangezien wij deze prijs enkel in Nederland of België kunnen aanbieden, moet je tevens woonachtend zijn in één van deze twee landen.
kirdem -
hoe kan dat zoo veel altijd de helegrote prijs winnen en zoo hoog staan ik kom nooit veel verder?
chantal3393 -
heb ff vraagje over de prodeo room ,dat is toch voor spelers die geen punten hebben?????,kunnen jullie mij dan eens vertellen waarom Yvettehelsloot met 2800punten steeds de room in en uit kom ...hoop dat jullie daar eens wat aan doen en eens een admin in de room zetten zodast hoge spelers er uit geknikkerd worden ,wij hebben tenslotte maar 1 room ,tegen over de 10 buitenlandserooms bvd groetjes
Wouter - 9 February, 2017 9:42 AM
Hoi Chantal,

Bedankt voor je feedback!

Wanneer je de 0 Munten kamer in wilt dan kan dat alleen als je minder dan 250 Munten hebt. Zit je in de kamer dan kan het dat je meer dan 250 Munten hebt (bijvoorbeeld als je de ronde wint of opwaardeert).

Het verwijderen van spelers om een plekje vrij te maken is iets wat we liever niet doen, als een speler in de kamer zit en meespeelt dan is daar geen reden toe. Je zou het zelf ook niet fijn vinden als we je ineens uit een kamer halen, zeker als je bijvoorbeeld net gewonnen hebt en extra Munten hebt gekregen.
Controleur_UWV -
wouter je antwoord slaat nergens op van een keer winnen kom je niet op 2500 of meer punten en zou dat wel zijn dan kun je de volgende keer er niet in toch maar ook dat is niet waar want dag later komt de zelfde speler met die aantal punten gewoon weer binnen en het zijn er meer die dat kunnen , heb het zelf aan een van die spelers gevraagt en ze zei dat je via mob gewoon kan spelen in gratis room ongeacht de aantal punten die je hebt regels zijn regels toch en zijn best veel die met meer dan 250 punten in die kamer spelen en je kunt wel eens een keer winnen al is dat zeldzaam geen spelers uit een kamer halen ben ik met je eens jullie moeten zorgen dat jullie systeem werkt zo dat die er niet in kunnen mits ze meer dan 250 punten hebben en je gaat echt niet naar een 0 munten kamer om daar op te gaan waarderen !!
MissSpelletjes1 -
Bij een gratis kamer mag je dat doen Wouter. De grens is 250 en als je daarboven kom mag je iedereen er uitgooien. Ook als dat door je gift is. Dan heb je toch genoeg om weer te spelen? Momenteel heb ik zelf maar 3 muntjes meer en wil ik in die kamer spelen en dan zie je die hogen winnen met veel meer dan 250 muntjes. Als ik met mijn naam in die kamer ben en ik log uit en log met mijn tweede naam die veel meer heeft in dan kan ik daar ook gewoon komen. Maar dat zou niet moeten mogen