Vanavond: WIN een MAAND gratis boodschappen!

De hele week geven wij fantastische prijzen weg, inclusief elke dag een MAAND gratis boodschappen. Vanavond om 19:00 uur maak je voor de laatste keer kans. Mis het niet!

We bewaren graag het beste voor het laatst. Daarom maak je morgen zelfs kans op een heel JAAR gratis boodschappen of één van de andere honderden prijzen.

Speel GamePoint Bingo

2 Reacties

Win een JAAR gratis boodschappen!

Het beste moet nog komen. Op zondag 17 december geven wij vanaf 19:00 uur honderden prijzen weg. Met als hoofdprijs van de avond een heel JAAR gratis boodschappen!

Elke dag in aanloop naar zondag maak je tijdens de weggeefacties kans op een maand gratis boodschappen. Zou jij dat wel willen winnen? Zorg dan dat jij vanaf 19:00 uur online bent in je favoriete spel om kans te maken!

Klik hier voor het hele Winter Wonder Week-overzicht.

5 Reacties

GamePoint presenteert: LIVE BINGO

Lichten, camera, actie! Alles staat er helemaal klaar voor om met jullie de leukste Bingo ronde van het jaar te spelen: Live Bingo!

Vanavond om 19:00 uur gaan onze presentatoren live Bingo met jullie spelen. Als prijzen hebben wij Munten, VIP & SuperVIP. Aan het einde van de show wint een gelukkige speler zelfs een hele MAAND gratis boodschappen.

Zodra de eerste bal is getrokken kan je geen kaart meer claimen voor de Live Bingo. Claim nog snel jouw Live Bingo kaart!

Tot vanavond!

34 Reacties

Nog 1 dag: Claim jouw Live Bingo Kaart!

Heb de popcorn al in huis gehaald voor onze Live Bingo show van morgen? Het maakt niet uit wat je favoriete spel is, Live Bingo is een geweldige manier om GRATIS Munten te winnen.

Het is super makkelijk:

  • Claim jouw GRATIS Live Bingokaart door hier te klikken.
  • Kijk morgen om 19:00 uur mee rechtsboven naast je favoriete spel.
  • Als je wilt kan je jouw LIVE Bingokaart printen, maar je kaart wordt automatisch gemarkeerd terwijl wij de ballen trekken. Zelfs als je niet online bent tijdens de show.
  • Wanneer er een Gouden Bal wordt getrokken wint iedereen die een kaart heeft geclaimed 50 Munten.
  • Iedereen die meespeelt maakt kans op een MAAND gratis boodschappen. De winnaar wordt aan het einde van de show bekendgemaakt.

Wij kunnen niet wachten om Live Bingo met jullie te spelen en zien jullie graag morgen in de chat.

Claim nu jouw GRATIS Live Bingo Kaart!

5 Reacties

Bekijk nu de GamePoint Bingo commercial

De afgelopen dagen heb je hem misschien al voorbij zien komen, de GamePoint Bingo commercial.
Deze was al op de regionale televisiezenders te zien, maar nu ook door het hele land EN op ons eigen youtube kanaal.  

Heb jij de commercial nog niet gezien en ben je benieuwd welke GamePointers er meedoen? Bekijk hem dan hieronder!

 

26 Reacties

Happy Hour tijd!

De GamePoint Happy Hours zijn er speciaal zodat jij EXTRA kans maakt op heel veel Munten. Dagelijks tussen 19:00-22:00 en 01:00-04:00 uur kun je genieten van Extra SuperBingo's, een speciaal RoyalDice Tournament en uurlijkse giften. Klik hier voor het hele programma.

Om 19:00 uur begint ook onze Dagelijkse Weggeefactie. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is je favoriete spel spelen. Je maakt direct kans op Munten, Abonnementen, Bingokaarten en echte prijzen. Vanavond maak je zelfs kans op een maand GRATIS boodschappen!

Ook kan je vanavond kennis maken met een ander GamePoint Team. Heb jij altijd al een Bingo Verzameling willen ontwerpen? Het Bingo Team houdt een speciale Bingo weggeefactie in de BigBingo kamer. Kom spelen tussen 21:00 en 22:00 uur en wie weet ontwerp jij wel de volgende Bingo Verzameling of Bingo Dabber!

Klik hier voor het hele Winter Wonder Week programma!

8 Reacties

Win elke dag gratis boodschappen!

Dames en heren, het is tijd voor de beste week van het jaar. De week waarbij wij jullie het beste van GamePoint presenteren: Winter Wonder Week!

Deze week kan je genieten van allerlei extra's en geven wij heel veel prijzen weg. Je kan het hele programma bekijken op onze Winter Wonder Week-pagina. Een aantal hoogtepunten die je zeker niet mag missen:

  • Weggeefacties - Maak elke dag vanaf 19:00 uur kans op een maand GRATIS boodschappen. Op zondag 17 december geven wij zelfs een heel jaar aan boodschappen weg.
  • Happy Hours - Dagelijks tussen 19:00-22:00 en 01:00-04:00 uur. Dit keer zijn ze gevuld met Extra SuperBingo's, Volle RoyalDice Jackpots en ieder uur gratis Munten.
  • Live Bingo - GamePoint stapt ook dit jaar weer voor de camera en speelt met jullie een ronde Bingo. Het belooft een spannende show te worden met heel veel prijzen!
  • Nog meer van jullie favorieten: De Gouden Bal in Bingo, Bingo Verzamelingen, RoyalDice Bekers en speciale WordTonado-borden, ze komen deze week allemaal voorbij!

Ook zullen medewerkers van verschillende teams te vinden zijn in onze spellen om met jullie te chatten. Vorige week was ons getalenteerde Design Team live te zien op Facebook waar zij speciaal voor jullie een kunstwerk ontwierpen. Bekijk hier de video.

Vandaag om 19:00 uur is het de beurt aan ons RoyalDice team. Zij zijn dan te vinden in jullie favoriete dobbelspel om jullie vragen te beantwoorden. Je kan ze vinden in de kamer Winstpakkers.

Waar kijk jij het meest naar uit tijdens deze Winter Wonder Week?

Speel GamePoint Bingo!

6 Reacties

VIP van de Week: xxmaria1964xx

En we hebben weer een nieuwe VIP van de Week! Deze keer is xxmaria1964xx de gelukkige! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee; 500 munten en een week gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je ook VIP van de Week worden? Laat ons weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van GamePoint!

Speel nu Bingo

4 Reacties

Win een JAAR gratis boodschappen!

Dat lees je goed, de hoofdprijs deze Winter Wonder Week is een heel JAAR gratis boodschappen. Deze kun je winnen op zondag 17 december. In de dagen hiervoor maak je iedere dag kans op een MAAND gratis boodschappen.

Winter Wonder Week begint morgen! Klik hier en kom snel kijken wat je allemaal kan beleven tijdens de meest wonderlijke week van het jaar. Dat betekent ook dat je vandaag je laatste verrassing op kan halen in je favoriete GamePoint spel.

Laat het ons weten als jij die hoofdprijs wilt winnen!

Speel GamePoint Bingo!

35 Reacties

Raad de hoofdprijs!

Winter Wonder Week is altijd gevuld met heel veel weggeefacties. Dit jaar geven wij meer dan €50.000 aan echte prijzen weg!

De MEGA Weggeefactie is dit jaar op zondag 17 december en dan geven we een hele speciale hoofdprijs weg! Kan jij raden wat het is?

Met nog 2 nachten te gaan is het bijna zover: Maandag begint de Winter Wonder Week. Ga snel naar jouw favoriete spel om de verrassing van vandaag op te halen!

Speel GamePoint Bingo!

113 Reacties