Pak je Dabbers!

Het is tijd om te beginnen met de GamePoint Winterspelen! De spelen in Pyeongchang zijn al een week onderweg en nu is het tijd voor jullie om te gaan voor het goud.

Jullie eerste uitdaging staat al klaar: Speel zoveel mogelijk Bingokaarten. De komende 24 uur tellen we alle gespeelde Bingokaarten bij elkaar op en dat bepaalt jullie extra gift. De extra gift heeft een maximum van 250 Munten en zal morgen voor jullie klaar staan.

Om in aanmerking te komen voor de extra gift moet je minstens één Bingokaart hebben gespeeld. Elke kaart in elke kamer telt evenveel mee! Of je nou speelt in de 1-Munten kamer of in de 1000-Munten kamer, je draagt altijd bij. Dus speel samen met jouw vrienden en ga voor het Goud!

Klaar voor de start? BINGO!

13 Reacties

Gelukkig Chinees Nieuwjaar!

Volgens de Chinese astrologie is 2018 het jaar van de Hond! Maar ook wanneer je in 1994, 1982, 1970, 1958 of 1946 geboren bent, is dit jouw Chinese sterrenbeeld. Spelers geboren in het jaar van de Hond zijn loyaal en goud eerlijk, maar ze kunnen soms wat koppig zijn.

In RoyalDice maak je vandaag en morgen kans op 2.000 extra Munten in het 50-Munten Tournament. Dit betekent dat met een gelukkige worp je nog meer Munten dan normaal kan winnen!

Speel nu RoyalDice!

7 Reacties

Jouw Valentijnsgift staat klaar!

Vrijdag lieten we je al weten dat als je elke dag speelt je op Valentijnsdag een grotere gift zou krijgen. Vandaag is het zover, de meest romantische dag van het jaar, en dat betekent dat jouw extra gift klaar staat!

Elke speler die tussen vrijdag en vandaag heeft ingelogd en een ronde heeft gespeeld, krijgt vandaag een extra gift waarvan de hoogte wordt bepaald door het aantal dagen dat je in deze periode bij ons hebt gespeeld (1 extra gift per huishouden, maar als VIP krijg je hem sowieso).

De Munten worden automatisch toegevoegd zodra je inlogt in je favoriete spel. Heel veel speelplezier en bedankt dat je onze Valentijn wilt zijn!

Speel GamePoint Bingo en claim jouw gift!

31 Reacties

VIP van de Week: pia2005

En we hebben weer een nieuwe VIP van de Week! Deze keer is pia2005 de gelukkige! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee; 500 munten en een week gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je ook VIP van de Week worden? Laat ons weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van GamePoint!

Speel nu Bingo

6 Reacties

Word jij onze Valentijn?

Het is de meest romantische tijd van het jaar en daarom denken wij wat extra aan jullie! Dit hebben wij allemaal voor je klaar staan:

Happy Hours: Tussen 19-22 uur en 01-04 uur vullen wij de SuperBingo's extra snel en zorgen wij dat de RoyalDice Jackpot altijd gevuld is.

Een speciale Valentijnskorting op verschillende Dabbers, Bekers en Dobbelstenen

 

Een extra gift op 14 februari waarvan jij de hoogte bepaalt: Jouw Valentijnsgift wordt groter door elke dag bij ons te spelen. Speel 5 dagen op een rij en ontvang op Valentijnsdag de grootste gift!

Veel liefs en veel speelplezier!

Speel nu: GamePoint Bingo!

41 Reacties

Verzamel ze allemaal voor een nieuwe Dabber!

Eindelijk is het zover! Vandaag voegen we de nieuwe Egypte Verzameling toe aan je favoriete Bingo-spel! Verzamel alle Egyptische voorwerpen in de 1.000 Munten kamer en ontvang een exclusieve Farao Dabber als beloning.

Speel GamePoint Bingo nu en start jouw Verzameling!

40 Reacties

VIP van de Week: orichidee1

En we hebben weer een nieuwe VIP van de Week! Deze keer is orichidee1 de gelukkige! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee; 500 munten en een week gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je ook VIP van de Week worden? Laat ons weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van GamePoint!

Speel nu Bingo

5 Reacties

Er komt iets speciaals aan

We gaan de verrassing nog niet helemaal verklappen... Kan jij raden wat er in februari wordt toegevoegd in jouw favoriete Bingo spel?

Laat het ons weten in een reactie!

Speel GamePoint Bingo

32 Reacties

SuperBingo Weekend!

Nog geen plannen voor het weekend? GamePoint heeft een heel weekend vol SuperBingo's voor je klaar staan en dat betekent dat je kans maakt op heel veel Munten.

Tussen 19:00 en 22:00 uur vullen we de SuperBingo's extra snel aan. De nachtbrakers kunnen ook mee doen tussen 01:00 en 04:00 uur. Word dit weekend onze SuperBingo kampioen!

Speel GamePoint Bingo

4 Reacties

Verzameling & Dabber ontworpen door spelers!

Tijdens de Winter Wonder Week in december heeft ons Bingo Team een speciale avond gehouden voor alle Bingo spelers. Hierbij was er de mogelijkheid om vragen te stellen en werden er speciale Bingo prijzen weggegeven. Hierbij wonnen een aantal spelers de mogelijkheid om een nieuwe Dabber en Verzameling te suggereren en ze zijn af!

Ladyindia houdt erg van de zee en de zonsondergang, daarom hebben wij deze beiden gecombineerd voor een gloednieuwe Dabber. Natuurlijk is hij gratis door iedereen te gebruiken.

Ook speler Tout_Doux mocht met ons aan de slag, in dit geval voor een nieuwe Verzameling. Hij wou graag een verzameling die iedereen aan zou spreken en daarom kan je van af nu vlaggen verzamelen van alle grote Bingo-spelende landen bij GamePoint. Ga snel naar de 50 Munten kamer om jouw verzameling te beginnen!

Kom snel Bingo spelen en neem een kijkje naar deze door jullie medespelers ontworpen Dabber en Verzameling! Als jij mocht kiezen wat zou jij dan willen zien als Dabber of Verzameling in Bingo?

Speel nu!

7 Reacties